Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje  smile.gif
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA

ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO; 4u.gif

adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5) 2629127

Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ

NA IR PATI LIGONINĖ smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 20 spalio 2009 - 16:13
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 16:32)
mokamų gimdyklų nėra  smile.gif  į gimdyklą keliauji tada,kai prasideda gimdymo veikla arba nutaria skatinti,o ant vertalioto jau lipi kai prasideda stūmimas  biggrin.gif  šiaip visada guli lovoj gimdykloj  ax.gif

Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 16:50)
tai gal yra tokiu gimdyklu, kur is lovos galima vertaliota padaryti

aš vasario gale tokioj būtent ir gimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 20, 17:13)
Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai  biggrin.gif

o man neleido vaikščioti koridorium biggrin.gif nes kai pamatė mane nusileidusią net iki pirmo aukšto pasitikti vyro tai apibarė,sakė negalima,nes esat gimdyvė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 17:18)
o man neleido vaikščioti koridorium  biggrin.gif  nes kai pamatė mane nusileidusią net iki pirmo aukšto pasitikti vyro tai apibarė,sakė negalima,nes esat gimdyvė  doh.gif

Aš tai ir neklausiau blush2.gif
Kai mane apžiūrėjo gydytoja, pasakė, kad jau 8 cm. atsidarymas ir liepė į gimdyklą eit. Vaikštinėjau po koridorių ir net neguliau į lovą, buvo labai patogu, kaip tik kol nueidavau pirmyn atgal iki palangės buvo tarpas tarp sarėmių, tik kai pamatė akušerė, kad laiptais lipu tai subarė, kad taip jau tikrai negalima biggrin.gif
Kai jau buvo sunku vaikščiot tada atsiguliau i lova ir prijungė tą tonų ir sarėmių matuoklį. Manau, kad viskas greitai buvo būtent dėl to, kad taip ilgai neguliau, o vis vaikštinėjau 4u.gif
Atsakyti
as kadangi didziausioj gimdykloj gimdzhiau tai ratus vietoj sukau, nebludijau po ligonine, nes paskui dar pasiklydus buchiau biggrin.gif
Atsakyti
bet matyti, kai kita moteris gimdo, cia tai jau tikrai nesamone, tai cia ka iseina gimdyklu pritruko? Jokio privatumo ne vienai is tu gimdanciu, nu jei man taip butu, tai tikrai jokio gero atsiliepimo poto neparasyciau...
man drauge kazka panasaus pasakojo, kad gulejo ji uz sirmos ir dar kita, tai ta visa laika zviege, kaip pjaunama, o drauge kentejo tyliai, tai sake vede is proto keleta valandu, kol anos nesubare ir ji neuzsiciaupe... tik ko jos salia gulejo as taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.
Atsakyti
Ten gimdyklu tik 3 ar 4 ir visos buvo uzimtos labai daug gimdyviu gulejo RK kai as gimdziau paskui jau kai atvazuodavo gimdives kitos ,kad gultis i ligonine gimdyt tai net nebuvo kur guldyt palatu truko tenais tik 28 lovos jie turi ,tai issiusdavo kutur gimdyti doh.gif o ta moteriske kuri gimdikloj kartu su manim buvo tai ja su greijata atveze jai kaip supratau kaip mano teta pasakojo nes jinai ten akusere dirba tai pas ta moteriske jau 8 cm gimdos kaklelis atsiveres buvo tai ja iskart ir pagulde ant stalo gimdyt ,o kur desis jei nebuvo laisvu vietu. ax.gif aisku mano vyra isvare is gimdyklos kai ta kita atveze kazkaip vyras sake nejaukiai pasijute schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Na tikiuosi ryt nebus daug gimdyvių. Guldo mane ryt į ligoninę...
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51)
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo  verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.

drinks_cheers.gif As irgi is tu, kurios gimde garsiai mirksiukas.gif kai vaziavau i RK dar vyrui sakiau, kad nereksiu kaip per filmus rodo ir tikrai buvau taip nusiteikus, nes lyg ir skausma pernesu neblogai, bet... kai suleido vaistus, kad kaklelis greiciau atsidarinetu, kazkiek pakentejau, o poto jau pasakiau vyrui, kad, zinai, visgi tuoj reksiu unsure.gif na ir ka - rekiau blush2.gif tik per pati stumima daktare pasake, kad dabar tai jau jegas geriau ne rekimui, o stumimui naudok, tai tada mukiau rolleyes.gif Tikiuosi didelio streso kitom gimdyvem nevariau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 21, 17:43)
drinks_cheers.gif  As irgi is tu, kurios gimde garsiai  mirksiukas.gif  kai vaziavau i RK dar vyrui sakiau, kad nereksiu kaip per filmus rodo ir tikrai buvau taip nusiteikus, nes lyg ir skausma pernesu neblogai, bet... kai suleido vaistus, kad kaklelis greiciau atsidarinetu, kazkiek pakentejau, o poto jau pasakiau vyrui, kad, zinai, visgi tuoj reksiu  unsure.gif  na ir ka - rekiau  blush2.gif  tik per pati stumima daktare pasake, kad dabar tai jau jegas geriau ne rekimui, o stumimui naudok, tai tada mukiau  rolleyes.gif  Tikiuosi didelio streso kitom gimdyvem nevariau  blush2.gif

na ir shaunuole 4u.gif su garsu gimdant skausmas bishki lengviau ishkenchiamas smile.gif ash irgi mukiau per visa gimdyma, jau paprastai net nesigavo, o jei lieptu tyleti tai turbut ir pasimirchiau nuo skausmo smile.gif)
Atsakyti