Perku dažniausiai drabužius, batus iš internetinių parduotuvių... Taip pat ir iš SM. Esu pirus knygas, bilietus į renginius, lėktuvų bilietus. Esu labai patenkinta galimybe įsigyti daiktą internetu, nes dažniausiai daug pigiau išeina.
perku,bet tik is zinomu parduotuviu,o nesiaip is kokiu pradavecu.rubu,apavo sau neperku,bijau nepataikyti dydzius,paskui visokie grazinimai.dazniausiai viskas maziukui
Knygas, kosmetika, zaislus, papuosalus. Nusivyliau tik kosmetika, bet pirkau ne specializuotoje internetineje parduotuveje, plius atlygino "zala"
Aš perku daugiausiai drabužius, žaislus.
Perku tai, kas ženkliai skiriasi kaina nuo įprastų parduotuvių, arba ko įprastose parduotuvėse sunku rasti.
Dažniausiai perku priemones savo rankdarbiams.
Tik niekada dar nepirkau rūbų - niekaip neįsivaizduoju kaip galima išsirinkti nepasimatavus, nepalietus megžiagos.
Dažniausiai perku priemones savo rankdarbiams.
Tik niekada dar nepirkau rūbų - niekaip neįsivaizduoju kaip galima išsirinkti nepasimatavus, nepalietus megžiagos.
Perku rubus sau, vyrui, vaikui, zaislus, kvepalus , batus.
Dar labai mazai ka pirkau;zaislus,drabuzelius ir batus mergytei,svenciu dekoraciju,ranku darbo gaminius
nieko neperku, nes nežinau kaip galima išsirinkti rūbus, jų nepasimatavus. o dėl kitų prekių kol kas nėra poreikio.
Išorinį kietąjį diską...
Aš perku drabužius, kartais knygas