Sveiki. Labai geras dalykas tos el.parduotuves, viskas daug pigiau ir pasirinkimas didziulius.Perku rubus tiek vaikui tiek sau avalyne ir daug kitu smulkmenu
Musu seima jau kokius 2 metus apsipirkineja internetu ir neteko nusivilti. Perkam viska: rubus, patalyne, rankines, pagalves, batus, aksesuarus fotikui, printeri, net pufikus pirkom. Vienu zodziu - Bele ka Internete dziugina didziulis pasirinkimas, jokioje parduotuveje tiek nerasi. O jeigu dar uztinki kokia akcija....
Perkam ka tik imanoma- nes viskas pigiau ( tik maisto kol kas ne).
Ir ne tik parduotuvese- bet ir SM isparduotuvej
Ir ne tik parduotuvese- bet ir SM isparduotuvej
sveikos. as dazniausiai viska perku internetu pakeiciau pasipirkimo iproti. jeigu zinau ko man reikia, einu per google ir ieskau kur geriausia kaina ir siaip patikima parduotuve jau metai kai nepirkineju parduotuvese. nors aisku buna ir isimciu ) su rubais kiek sunkiau, ne visada tinka, tai perku daugiau parduotuvese paprastose. aisku maista taip pat
bet siaip uz internetines parduotuves esu
bet siaip uz internetines parduotuves esu
Kai gime pagrandukas ieskojau kur pigiau sauskelnes ir taip pradejau apsipirkineti internetu. Dabar jau daug ka taip perkame , labai pamegome assorti.lt Nebevelku is parduotuves skalbimo priemoniu ir kitko kas reikalinga buiciai ir taip stengiuosi nebegaisti laiko ieskojimui, bet kada kad ir velai vakare atsisedus prie kompo sau ramiai galiu apsipirkineti Ir kainos geros ir tempti paciai nereikia, o be to ir pasirinkomo mazam miestely nera, o internete randu visko ko reikia
mes kuo toliau, tuo daugiau perkames el.parduotuvese, aciu joms kad jos yra
as daznai perku vaikui pampersus, koseles ir maisteli labai patogu
QUOTE(2lina @ 2010 08 07, 13:25)
as daznai perku vaikui pampersus, koseles ir maisteli labai patogu
as irgi, dar drabuzelius, zaislus ir vezimus
Internete perku tik kontaktinius lęšius
dazniausiai perku zaislus , arba uzsakau buitine technika bei pampersus
Pas mus dar nera tokia paplitusi paslauga, kaip sakykim JAV. Bet, kad patogi, tai negincijama. Perku ir as, ir ziuriu kartais net tingiu kur iseiti kokios prekes paieskoti sedu prie PC Vaikiskus drabuzelius, sauskelnes, batus. Labai susirgau ir SM isparduotuvem