O as kosmetika... Visai kita kokybe nei Lietuoj ir kaina kita...
kolkas is internetiniu parduotuviu siunciuosi tik mezgimo siulus , pries tai apziurejusi, aciupinejusi miesto parduotuvese.
Negaliu pasakyti, kad pirkimai internetu sudaro didziaja dali, bet vis tiek nemazai tenka internetu isigyti. Rubeliai vaikams ir sau, ivairus virtuviniai irankiai, dviracio detales, reikmenys rankdarbiams, knygos, kosmetika, namu tekstile
El. parduotuvese esu pirkusi zaliavos rankdarbiams, ekologiskos kosmetikos, is didesniu - TV... o drabuziu ar batu tai net negalvoju, nes megstu pasimatuoti, apziureti bet visokius aksesuarus, rankines tai tikrai pirkciau
rūbus ir batus, buitinę chemiją ir higienos prekes, kosmetiką, žaislus ir dovanas, buities rakandus įvairius, paspirtukus ir automobilines kėdes vaikams, reikmenis akvariumui... čia viskas ne iš Lietuvos.
vienu metu pirkau ir maistą. dabar kažkaip ne...
vienu metu pirkau ir maistą. dabar kažkaip ne...
Internetu esu pirkusi: patalynę, drabužius vaikams ir sau (sau esu "nepataikius į dydi"), kanceliarines, knygas, buitinę chemiją, žaislus.
Pirkau drabuzius ir avalyne sau ir vaikams ne LT internetinese pard,o TV,kompjuteri,fotoaparata,maisto papildus-per musu pardes.
Sveiki. Labai geras dalykas tos el.parduotuves, viskas daug pigiau ir pasirinkimas didziulius. Esu pirkusi televizoriu, vilnone patalyne, vaikuciui rubelius, sau kosmetika bei kvepalus. Zadu ir toliau naudotis