Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio svoris ir sauskelnių dydis

Apklausa: Ar atitinka vaikučio svoris ir sauskelnių nurodytas svorio intervalas? (133 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 20, 15:03)
As pritarciau, kad apatine norma atitinka, bet virsutine.....  g.gif is lempos, kaip sakoma

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir mums Pampers sauskelnes neatitinka pagal kilogramus. Mano sunelis sveria 9kg, o Pampers naudoju 5 dydi, nors jis nuo 11kg.
Atsakyti
Mes naudojam pampers, dydis atitinka, o turėjom pampers oražinį, tai buvo pamažintas man atrodo.
Atsakyti
As taip pat is tu, kurioms neatitinka... Mano merginos "liaskutes" nemenkos, tai 5 dydi pradejau naudot, kai buvo 4 men, svere 7,6 kg , dabar jau ziuriu, kad neilgai trukus i 6 keist reikes, nes jau nuspaudzia kartais, ypac, kai ilgiau kedutej pasedi:(

Atsakyti
mums kolkas atitinka, sveriam 6kg ir naudojam 3 dydzio sauskelnes Pampers ir Huggies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2012 03 12, 20:50)
Ir mums Pampers sauskelnes neatitinka pagal kilogramus. Mano sunelis sveria 9kg, o Pampers naudoju 5 dydi, nors jis nuo 11kg.

mums irgi neatitinka. bent jau 4+ dydzio reikia 9 kg, o 5-as dydis idealu biggrin.gif idomu, kokio sudejimo vaikams jie kure...
Atsakyti
Balsavau,kad neatitinka. Dukryte sveria 8.7kg ,o sauskelnes perku 4+,nuo 10 kg... biggrin.gif bet manau,lb dar daug priklauso nuo gamaintoju. 4u.gif
Ir ne vien svoris svarbu,o kuno sudejimas,nes pagrindas neatitinka per liaskutes,kai storesnes,tai sauskelnes tada per daug apspaudzia pagal svori,tai as ir imu didesnius siek tiek,o jie ideliai tinka doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iriska83: 31 kovo 2012 - 22:41
naudojam vokiskus Pampers, atitinka dydziai smile.gif
Atsakyti
Mums tai atitinka Pampers dydziai thumbup.gif
Atsakyti
mes ir pampersus perkam, bet kai tik pasiekia svoris min dydį kitam numeriui, tai didesnius perkam, berniukam gal sveikiau...
Atsakyti
cia priklauso nuo vaiko sudejimo o ne nuo jo kg. mes esame beveik pusmecio,naudojam 4dydi o zinau vaika kuris pora savaiciu vyresnis uzmus bet vis dar nesioja 2dydi,nes yra smulkesne,slauneles neputlios ir pilvukas lygus. mums ima par slauneles spaust anksciau laiko nei nurodyta ant pakuotes (kg) tada jau keiciu,nes mums isvis laisvumas labiau patinka,geriau kaipsakant per dideles negu tokios kurios kaip tik:)
Atsakyti
Mes naudojam vokiskus PAMPERS tai dydi atitinka mano nuomone mes esam 7 kg ir naudojam 3 dydi
Atsakyti