Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio svoris ir sauskelnių dydis

Apklausa: Ar atitinka vaikučio svoris ir sauskelnių nurodytas svorio intervalas? (133 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Naudojam Pampers sauskelnes. Manoji panelyte 8men. sveria 9.6kg, sauskelnes dedames 4+ dydi (9-20kg), bet ziuriu, kad jau ant ribos visai. doh.gif Pabaigsim likusius ir jau ciupsim 5, arba 5+.
Atsakyti
Mano sveria 6,5 kg, naudojam Pamper 3 dydi (4-9 kg) 4u.gif iki pat 6 kg puikiai tiko 2 dydis (3-6 kg)
Atsakyti
Cia gal priklauso ne tik nuo bendro svorio, bet ir nuo vaiko uzpakalio dydzio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveriam 14 kg. ir puikiai telpam i Pampers 4 dydi, manau dar ilgai ji nesiosim, nors vaikutis gan putlutis, nelabai isivaizduoju kaip kiti netelpa schmoll.gif gal uzdeti kitos tinkamai nemoka, net neisivaizduoju, drauges tokio pat svorio vaikutis taip pat dar tik 4 dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2012 02 23, 15:01)
Sveriam 14 kg. ir puikiai telpam i Pampers 4 dydi, manau dar ilgai ji nesiosim, nors vaikutis gan putlutis, nelabai isivaizduoju kaip kiti netelpa  schmoll.gif gal uzdeti kitos tinkamai nemoka, net neisivaizduoju, drauges tokio pat svorio vaikutis taip pat dar tik 4 dydis  g.gif

Gal jūsų vaikučio užpakaliukas labai siauras.

Mano mažylis kai pradėjo svert 6,5 kg, 3 dydis jau nebetiko, siaubingai ankštas buvo, amžinai viskas per nugara pratekėdavo, taip pat viską nuspausdavo, todėl pradėjom naudoti 4, buvo dar šiek tiek laisvoki, o dabar kai sveria 8 kg - 4 dydis idealiai, dar pora kg ir tikrai pirksime jau didesnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 24 vasario 2012 - 10:02
Naudojam Pampers sauskelnes. Naudojam 4 dydį, sveriam virš 8 kg.
Atsakyti
Mes sveriam apie 6,2 kg, ir naudojam 3 dydžio sauskelnes NATURE BABYCARE. 4u.gif
Atsakyti
Mes 4 mėnesių svėrėm 8590g., o 4 pampers dydis jau mums per mažas, 4+ tai pats tas smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažutė 8 mėn. sveria 8 kg. Naudojame Huggies 4 dydį ir esame patenkinti smile.gif
Atsakyti
mano maizulis sveria 2 men 5700 gr ir dabar 3 dydi naudojam biggrin.gif
Atsakyti
Mums pampers neatitinka g.gif
Atsakyti
Mano panicka ilga, bet kuda, o ketvirta dydi pampersu naudojom jau nuo sesiu menesiu... Dabar sveria vos astuonis kilogramus, o kai pabandem trecia dydi, tai buvo toks mazas, kad kai pakakojo, tai viskas per skirmanta istekejo biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti