Naudojam Pampers sauskelnes. Manoji panelyte 8men. sveria 9.6kg, sauskelnes dedames 4+ dydi (9-20kg), bet ziuriu, kad jau ant ribos visai. Pabaigsim likusius ir jau ciupsim 5, arba 5+.
Mano sveria 6,5 kg, naudojam Pamper 3 dydi (4-9 kg) iki pat 6 kg puikiai tiko 2 dydis (3-6 kg)
QUOTE(Siukas4 @ 2012 02 23, 15:01)
Sveriam 14 kg. ir puikiai telpam i Pampers 4 dydi, manau dar ilgai ji nesiosim, nors vaikutis gan putlutis, nelabai isivaizduoju kaip kiti netelpa gal uzdeti kitos tinkamai nemoka, net neisivaizduoju, drauges tokio pat svorio vaikutis taip pat dar tik 4 dydis
Gal jūsų vaikučio užpakaliukas labai siauras.
Mano mažylis kai pradėjo svert 6,5 kg, 3 dydis jau nebetiko, siaubingai ankštas buvo, amžinai viskas per nugara pratekėdavo, taip pat viską nuspausdavo, todėl pradėjom naudoti 4, buvo dar šiek tiek laisvoki, o dabar kai sveria 8 kg - 4 dydis idealiai, dar pora kg ir tikrai pirksime jau didesnį.
Naudojam Pampers sauskelnes. Naudojam 4 dydį, sveriam virš 8 kg.
Mes sveriam apie 6,2 kg, ir naudojam 3 dydžio sauskelnes NATURE BABYCARE.
Mes 4 mėnesių svėrėm 8590g., o 4 pampers dydis jau mums per mažas, 4+ tai pats tas
Mūsų mažutė 8 mėn. sveria 8 kg. Naudojame Huggies 4 dydį ir esame patenkinti
mano maizulis sveria 2 men 5700 gr ir dabar 3 dydi naudojam
Mums pampers neatitinka
Mano panicka ilga, bet kuda, o ketvirta dydi pampersu naudojom jau nuo sesiu menesiu... Dabar sveria vos astuonis kilogramus, o kai pabandem trecia dydi, tai buvo toks mazas, kad kai pakakojo, tai viskas per skirmanta istekejo