Mes jau 3 savaiciu budami pirkom 3 pampers dydi.
Mūsų mergina dabar sveria virš 7kg, naudojam 3d Pampers. Taigi atitinka nes ten 4-9 kg svoriui
Mes nuo mėnesiuko pradėjom naudoti 3 pampers dydį
8.200 kg o naudojam pampers 3 dydi, labai gerai priglunda ir tinak, po poros sav jau gal reiks 4
Mano kleckyte 4.5 men sveria 7kg, tai siuo metu jau nesiojame 3 huggies dydi. viskas liuks
QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 23, 22:45)
Mes jau 3 savaiciu budami pirkom 3 pampers dydi.
mes irgi, bet tai čia normaliai reiškia atitinka, juk ten nuo 4 iki 9 kg
mano mažylei puse metų sveria beveik 8 kg.tai dedu 4 nr.
Mes dvieju menesiuku naudojam 3dydi.
Esam 4 men., sveriam 7,3 kg, tai 3 pampers tinka, nors man jau lyg ir didesniu atrodo reiktu, libero karta bandem, tai su dydziu lyg ten ir viskas normaliai, bet man jie tokie plastmasiniai ir orui nelaidus pasirode... daugiau neperku, o vat su pampers tai beda, kad juos prakakojam, visa nugara sudina buna
Vakar nutarem pabandyt libero 4 dydi, kur uzsimauna kaip triusikeliai jos yra nuo 7-11 kg, manasis sveria 7,3 kg, tai jam kaip tik, neisivaizduoju kaip as ji sverianti 11 kg ikisciau
QUOTE(agnelaM @ 2011 03 28, 11:11)
Esam 4 men., sveriam 7,3 kg, tai 3 pampers tinka, nors man jau lyg ir didesniu atrodo reiktu, libero karta bandem, tai su dydziu lyg ten ir viskas normaliai, bet man jie tokie plastmasiniai ir orui nelaidus pasirode... daugiau neperku, o vat su pampers tai beda, kad juos prakakojam, visa nugara sudina buna
Mums irgi tas pats su tais PAMPERS - mazylis kai šaus , tai nugarytė iki pat ausu ... ir neatlaiko tas pampersiukas
O vat uždedam Libero 3 dydi, tai super, per ji nieks neprasisunks.