Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio svoris ir sauskelnių dydis

Apklausa: Ar atitinka vaikučio svoris ir sauskelnių nurodytas svorio intervalas? (133 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes jau 3 savaiciu budami pirkom 3 pampers dydi.
Atsakyti
Mūsų mergina dabar sveria virš 7kg, naudojam 3d Pampers. Taigi atitinka nes ten 4-9 kg svoriui thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo mėnesiuko pradėjom naudoti 3 pampers dydį smile.gif
Atsakyti
8.200 kg o naudojam pampers 3 dydi, labai gerai priglunda ir tinak, po poros sav jau gal reiks 4
Atsakyti
Mano kleckyte 4.5 men sveria 7kg, tai siuo metu jau nesiojame 3 huggies dydi. viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 23, 22:45)
Mes jau 3 savaiciu budami pirkom 3 pampers dydi.

mes irgi, bet tai čia normaliai reiškia atitinka, juk ten nuo 4 iki 9 kg smile.gif
Atsakyti
mano mažylei puse metų sveria beveik 8 kg.tai dedu 4 nr.
Atsakyti
Mes dvieju menesiuku naudojam 3dydi.
Atsakyti
Esam 4 men., sveriam 7,3 kg, tai 3 pampers tinka, nors man jau lyg ir didesniu atrodo reiktu, libero karta bandem, tai su dydziu lyg ten ir viskas normaliai, bet man jie tokie plastmasiniai ir orui nelaidus pasirode... daugiau neperku, o vat su pampers tai beda, kad juos prakakojam, visa nugara sudina buna doh.gif
Atsakyti
Vakar nutarem pabandyt libero 4 dydi, kur uzsimauna kaip triusikeliai bigsmile.gif jos yra nuo 7-11 kg, manasis sveria 7,3 kg, tai jam kaip tik, neisivaizduoju kaip as ji sverianti 11 kg ikisciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2011 03 28, 11:11)
Esam  4 men., sveriam 7,3 kg, tai 3 pampers tinka, nors man jau lyg ir didesniu atrodo reiktu, libero karta bandem, tai su dydziu lyg ten ir viskas normaliai, bet man jie tokie plastmasiniai ir orui nelaidus pasirode... daugiau neperku, o vat su pampers tai beda, kad juos prakakojam, visa nugara sudina buna doh.gif

Mums irgi tas pats su tais PAMPERS - mirksiukas.gif mazylis kai šaus , tai nugarytė iki pat ausu ... ir neatlaiko tas pampersiukas ax.gif
O vat uždedam Libero 3 dydi, tai super, per ji nieks neprasisunks. thumbup.gif
Atsakyti
mano maze sveria 8 kg. pradejom naudoti pampers sauskelnes 4 plius. 4 dydžio per mazi, kadangi padarius kakuti dažniausiai susitepa nugaroj rūbeliai.
Atsakyti