Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio svoris ir sauskelnių dydis

Apklausa: Ar atitinka vaikučio svoris ir sauskelnių nurodytas svorio intervalas? (133 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 10, 13:08)
Siaip tas + kiek pastebejau tai ne didesnis dydis, o daugiau sugerianciso medziagos sauskelnese smile.gif
Realiai tinka naudoti paralelei su 4 tose situacijose, kai vaikui su nekeistu pampu reikai sibuti ilgiau (nakti, jei daug sysina, kelioneje ir pan.)

Tai kad ne rolleyes.gif mums pvz 4 dydis jau mažokas buvo, tad nusipirkom 4+ kuris puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Musu mazyle sveria 6 kg, ir mes naudojam pampers 3 dydi smile.gif Mums kolkas viskas tinka smile.gif
Atsakyti
Aš, kai lieka maždaug kilogramas iki kito max todydzio, pradedu naudoti didesni dydį!
Atsakyti
mes gimeme 2.89kg tai net iki men ir sav naudojome 1 dydi. db jau beveik 2men megraitei, sveria 4.26 naudojame 2 pampers, liux patenkinta, dar manau ilgai jis mums tiks, nes mergaite lb smulki pas mane smile.gif
Atsakyti
nors galetume jau 4 naudoti, dar vis su 3 ax.gif esame ant ribos
Atsakyti
Atitinka, nors jau turejom pagal svori naudoti 4 dydi, bet turejom dar keleta likusiu 3 tai uzbaigem smile.gif
Atsakyti
mums visai neattinka , jau naudojam 4 nors svoris jam dar musu paneles per mazas smile.gif
Atsakyti
Nors mano mazyle is smulkesniu, bet didesnio dydzio pampersa pradedam naudoti kai svoris pasiekia zemiausia nurodyta ant pakuotes, t.y. 4 dydi pradejom naudoti kai svere lygiai 7, bet ne del to, kad 3 buvo per mazas, bet jau nakciai jo neuztekdavo vidury nakties buvo visa slapia biggrin.gif
Atsakyti
kadangi maniskio dubce ir kojytes buvo labai storuliukes visada i prieki pagal kg imdavom dydi, nesulaukdavom kol pasieks kg kieki kuris rekomenduojamas pagal sauskelniu dydi.
Atsakyti
Mažiuko svoris apie 8,5 kg, naudojam 4 ir 4+ sauskelnes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmire: 07 sausio 2011 - 08:51
mums atitinka thumbup.gif
Atsakyti
Mes dabar sveriam 5300g ir vis dar naudojam HUGGIES Newborn Snowflake 2 dydzio thumbup.gif
Atsakyti