Dar viena patikusi ideja saldziam,spalvotam,sventiniui stalui
QUOTE(Tatuskes @ 2012 10 05, 09:55)
Dar viena patikusi ideja saldziam,spalvotam,sventiniui stalui
dariau pernai, symet gal vel reiks, tik va mastau gal i zele dar zelatinos reiktu idet ar kaip nes nu namie gan silta ypac nuo zmoniu ir tirpo ji gan tuose griezineliuose
QUOTE(Vikciukee @ 2012 10 05, 10:23)
dariau pernai, symet gal vel reiks, tik va mastau gal i zele dar zelatinos reiktu idet ar kaip nes nu namie gan silta ypac nuo zmoniu ir tirpo ji gan tuose griezineliuose
Tiesiog zele darydama, ipilkite maziau vandens, nei raso ant pakelio, tuomet ta zele bus stangresne
QUOTE(babyface @ 2012 10 05, 11:34)
Tiesiog zele darydama, ipilkite maziau vandens, nei raso ant pakelio, tuomet ta zele bus stangresne
dekui taip ir darysiu tada galvojau arbuze bet kad is vis kaip su tais arbuzais spali ir ju skoniu?
Dukrai vietoj Simpsonų
QUOTE(Vikciukee @ 2012 10 05, 08:36)
dgalvojau arbuze
galima ir i obuoli ir visa tada galima suvalgyti esu maciusi zele temoje, labai graziai atrodo ir kas dare, labiau giria nei i aplelsina
QUOTE(egzotikaa @ 2012 10 06, 21:46)
galima ir i obuoli ir visa tada galima suvalgyti esu maciusi zele temoje, labai graziai atrodo ir kas dare, labiau giria nei i aplelsina
va situ kaip sieno yra tai reik palikt taip storiau, jau ne vien lupyna gal?
QUOTE(Vikciukee @ 2012 10 06, 22:35)
va situ kaip sieno yra tai reik palikt taip storiau, jau ne vien lupyna gal?
Tai taip, nes vien skurytėj nelabai laikysis aš ir šiemet bandysiu obuoly
QUOTE(lairam @ 2012 10 04, 17:03)
Super torčiukas. Aš gaminu gan skaniai, tačiau mano maistas yra maistas. Iš jo meno padaryti nemoku . Žaviuosi kulinarėm, kurių maistas yra gėris ne tik skrandžiui, bet ir akims
Ačiū
Manau,kad pagaminti maistą yra sunkiau,nei papuošti(kalbu apie kulinariją,ne apie konditeriją) juk prie mėsytės bent šakelę žalumos,ar citrinos griežinėlį pridedi ir jau vaizdas gerokai pasikeičia
QUOTE(loret30 @ 2012 10 07, 10:11)
Ačiū
Manau,kad pagaminti maistą yra sunkiau,nei papuošti(kalbu apie kulinariją,ne apie konditeriją) juk prie mėsytės bent šakelę žalumos,ar citrinos griežinėlį pridedi ir jau vaizdas gerokai pasikeičia
Šakelėm apdėlioti tai moku, bet kitos prisigalvoja tikrai labai labai gražių dalykų. Kad ir šioje temoje - želė obuolyje ir pan. Šaunių šeimininkių daug yra
Merginos o prie šiaudelių iš vienos pusės klijuot paveiksliuką?
QUOTE(*mamusikas* @ 2012 10 09, 14:32)
Merginos o prie šiaudelių iš vienos pusės klijuot paveiksliuką?
as ri abieju klijuosiu, bet tada jie turi ziuret i skirtingas puses, na nebent viskas tolygiai, pvz pas mane meskiukas tai kad sutaptu rankos kojos, galva pasukta klijuojant, tai reikejo apsukt