Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas

kokie groziai saunuoles mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 08 30, 17:41)
aha,man sitie ir  thumbup.gif  tik va pagaliuku LT kazin yra pirkti  g.gif  ar  reik pradet valgyt ledus ant ju ir kaupt  biggrin.gif

yra tikrai visokiu ir tokiu ir plonesniu ir plastikiniu, kur skirti kavai maisyti
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 30, 22:55)
yra tikrai visokiu ir tokiu ir plonesniu ir plastikiniu, kur skirti kavai maisyti

reiks atkreipt demesi tada nes nemacius unsure.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif

kitą savaitgalį ir mes švęsim 3-iąjį dukrytės gimtadienį, tai dabar vyksta intensyvus pasiruošimas smile.gif ačiū mamytėms, kurios nepatingi pasidalinti savo idėjomis bei nuotraukomis, tikrai puikių dalykėlių iš jūsų prisirankiojau, tad tikiuos, kad ir mūsų šventė bus nuostabi rolleyes.gif būtinai pasirodysim, kai atšvęsim mirksiukas.gif

QUOTE(angelina25 @ 2012 08 30, 10:29)
Musu gimtadienis Strawberry shortcake tema

woooow, nuostabu bigsmile.gif wub.gif ir man labai įdomu, kaip jubiliatė prisiderinusi buvo bigsmile.gif tikiu, kad irgi nepakartojamai gražutė buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 31 rugpjūčio 2012 - 12:13
QUOTE(angelina25 @ 2012 08 30, 08:29)
Musu gimtadienis Strawberry shortcake tema

wub.gif labai labai grazu

Vikciukee, kiek sauniu ideju thumbup.gif man tai labai patiko palmes is bananu bigsmile.gif atrodo taip paprasta

i kiviai sokolade thumbup.gif tk kazin jie nepavandenija, neileidzia savo sulciu, o tada sokoladas neatsiskiria g.gif cia siaip kilo tokia mintis, nesu nieko panasaus dariusi blush2.gif

ziurejau i arbuzo zele, o ten seklytes sumestos is arbuzo kaip suprantu smile.gif kad tikroviskiau butu

ai, dar norejau paklausti, tos grazios raideles ant sienos is interneto platybiu gal turite nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 31 rugpjūčio 2012 - 14:14
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 31, 15:12)
Vikciukee, kiek sauniu ideju  thumbup.gif man tai labai patiko palmes is bananu bigsmile.gif atrodo taip paprasta

i kiviai sokolade  thumbup.gif tk kazin jie nepavandenija, neileidzia savo sulciu, o tada sokoladas neatsiskiria g.gif cia siaip kilo tokia mintis, nesu nieko panasaus dariusi  blush2.gif

ziurejau i arbuzo zele, o ten seklytes sumestos is arbuzo kaip suprantu  smile.gif kad tikroviskiau butu

ai, dar norejau paklausti, tos grazios raideles ant sienos is interneto platybiu gal turite nuoroda

aha, man ir atrodo paprastai, del to issisaugojau, o kaip is tiro sudeliociau neaisku biggrin.gif bet mintyse kirba kad daryt palme, o po ja tipo tas povas ir eziukai blush2.gif biggrin.gif

nzn kaip kas, dar radau kad buna ne su kivi o su bananais taip daro tai gal su jais saugiau g.gif

arbuze uogos mirksiukas.gif

raidukes is cia. as po raiduke kaip ir saugojausi g.gif skaiciu tik ne visi sriftai raso, tai ten kur customize isirasau ka reikia ir matyt pagal kiekviena srifta kaip atrodo, ar raso ar ne 4u.gif
Atsakyti
Su tais pagaliukais, tai manau galima nemazai vaisiu pasmaigstyti, drauge dare su bananais.dabar galvoju, kad vaikams dar smagiau butu, jei tarkim, puse to banano pasmeigto, pamirkyti sokolade, ir tarkim tik pusele apvolioti kokiuose nors pabarstukuose (galima ir nevolioti), na, kaip ten toj vienoj nuotraukoj su riesutais, man regis butu labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 31 rugpjūčio 2012 - 22:57
Labas mamytes 4u.gif . Uz poros savaiciu bus sunaus 5-metis smile.gif. pradedu dabar dometis zaidimais, vaisemis, dekoracijomis ir t.t. Kazkuri raset, kad zaide vaikai zaidima, kur reikia prikabinti asilui uodega. Norejau paklaust,o tas asiliukas ant sienos kabinamas ar ant stalo padeti? g.gif
Labai daug cia radau idomybiu vaisems bigsmile.gif , tai pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
grazi ideja, kas norite mineti gimtadieni nekvieciant nei i savo namus,nei i vaiku kambari bigsmile.gif

mes buvome nesenai gimtadienyje rajono kieme - darzelio teritorijoje bigsmile.gif thumbup.gif
kiemo mergaite kviete savo kiemo vaikus, trumpam.... bet labai patiko ideja, net nesitikejome, kad bus taip bigsmile.gif visa svente, ne trumpas susibegimas simboliskai kaip minejo biggrin.gif

tai mamyte vaikams vaises kiekvienam supakavo atskrai i dovanu maiseli - kur su rankenelemis .idejo po sulciu pakeli, sokoladuku,saldainiu, meskiuka Barni bigsmile.gif o kiek vaikams laimes buvo, kiekvienas turejo savo vaises su savimi biggrin.gif ir tarsi maza dovanele supakuota
ir nereikejo galvoti kur kaip tas vaises padeti
atsinese balionu, pute , zaide, begiojo chebryte

ir galiausiai is smelio padare torta (smelio zaislu pagalba) ir ismeige ledu fontanus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(huga @ 2012 09 07, 15:32)
kur reikia prikabinti asilui uodega.

as tai plakata kljuociau arba ant sienos, arba tvirtinciau ant piesimo molberto jei turite toki mirksiukas.gif

jei reikia asiliuko be uodegos biggrin.gif parasykite i az savo el pasta atsiusiu, liks tik atsispauzdinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 08, 15:28)
as tai plakata kljuociau arba ant sienos, arba tvirtinciau ant piesimo molberto jei turite toki  mirksiukas.gif
jei reikia asiliuko be uodegos biggrin.gif parasykite i az savo el pasta atsiusiu,  liks tik atsispauzdinti  mirksiukas.gif

aciu uz pasiulyma 4u.gif , bet mano asiliukas pakeliui biggrin.gif , uzsisakiau internetu. Kazkodel manau, kad molbertas bus per siauras g.gif . Na, kai realiai pamatysiu bus aiskiau smile.gif .
Atsakyti

manau skanios gelytes bigsmile.gif tiktu ir agurkas

user posted image
Atsakyti
Laba diena, na jau idėjų idėjų rolleyes.gif šaunuols mamytės thumbup.gif
gal pagelbėsit man, maniškis traukinių fanatikas, norėčiau padaryti traukinio dekoracijas ant sienų, gal kas užmatėt kur kokius trafaretus internete, būčiau begalo dėkinga už info, nes niekaip nerndu unsure.gif
Atsakyti