kokie groziai saunuoles mamos
QUOTE(Vikciukee @ 2012 08 30, 17:41)
aha,man sitie ir tik va pagaliuku LT kazin yra pirkti ar reik pradet valgyt ledus ant ju ir kaupt
yra tikrai visokiu ir tokiu ir plonesniu ir plastikiniu, kur skirti kavai maisyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 30, 22:55)
yra tikrai visokiu ir tokiu ir plonesniu ir plastikiniu, kur skirti kavai maisyti
reiks atkreipt demesi tada nes nemacius
sveikutės
kitą savaitgalį ir mes švęsim 3-iąjį dukrytės gimtadienį, tai dabar vyksta intensyvus pasiruošimas ačiū mamytėms, kurios nepatingi pasidalinti savo idėjomis bei nuotraukomis, tikrai puikių dalykėlių iš jūsų prisirankiojau, tad tikiuos, kad ir mūsų šventė bus nuostabi būtinai pasirodysim, kai atšvęsim
woooow, nuostabu ir man labai įdomu, kaip jubiliatė prisiderinusi buvo tikiu, kad irgi nepakartojamai gražutė buvo
kitą savaitgalį ir mes švęsim 3-iąjį dukrytės gimtadienį, tai dabar vyksta intensyvus pasiruošimas ačiū mamytėms, kurios nepatingi pasidalinti savo idėjomis bei nuotraukomis, tikrai puikių dalykėlių iš jūsų prisirankiojau, tad tikiuos, kad ir mūsų šventė bus nuostabi būtinai pasirodysim, kai atšvęsim
QUOTE(angelina25 @ 2012 08 30, 10:29)
woooow, nuostabu ir man labai įdomu, kaip jubiliatė prisiderinusi buvo tikiu, kad irgi nepakartojamai gražutė buvo
QUOTE(angelina25 @ 2012 08 30, 08:29)
labai labai grazu
Vikciukee, kiek sauniu ideju man tai labai patiko palmes is bananu atrodo taip paprasta
i kiviai sokolade tk kazin jie nepavandenija, neileidzia savo sulciu, o tada sokoladas neatsiskiria cia siaip kilo tokia mintis, nesu nieko panasaus dariusi
ziurejau i arbuzo zele, o ten seklytes sumestos is arbuzo kaip suprantu kad tikroviskiau butu
ai, dar norejau paklausti, tos grazios raideles ant sienos is interneto platybiu gal turite nuoroda
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 31, 15:12)
Vikciukee, kiek sauniu ideju man tai labai patiko palmes is bananu atrodo taip paprasta
i kiviai sokolade tk kazin jie nepavandenija, neileidzia savo sulciu, o tada sokoladas neatsiskiria cia siaip kilo tokia mintis, nesu nieko panasaus dariusi
ziurejau i arbuzo zele, o ten seklytes sumestos is arbuzo kaip suprantu kad tikroviskiau butu
ai, dar norejau paklausti, tos grazios raideles ant sienos is interneto platybiu gal turite nuoroda
aha, man ir atrodo paprastai, del to issisaugojau, o kaip is tiro sudeliociau neaisku bet mintyse kirba kad daryt palme, o po ja tipo tas povas ir eziukai
nzn kaip kas, dar radau kad buna ne su kivi o su bananais taip daro tai gal su jais saugiau
arbuze uogos
raidukes is cia. as po raiduke kaip ir saugojausi skaiciu tik ne visi sriftai raso, tai ten kur customize isirasau ka reikia ir matyt pagal kiekviena srifta kaip atrodo, ar raso ar ne
Su tais pagaliukais, tai manau galima nemazai vaisiu pasmaigstyti, drauge dare su bananais.dabar galvoju, kad vaikams dar smagiau butu, jei tarkim, puse to banano pasmeigto, pamirkyti sokolade, ir tarkim tik pusele apvolioti kokiuose nors pabarstukuose (galima ir nevolioti), na, kaip ten toj vienoj nuotraukoj su riesutais, man regis butu labai grazu
Labas mamytes . Uz poros savaiciu bus sunaus 5-metis . pradedu dabar dometis zaidimais, vaisemis, dekoracijomis ir t.t. Kazkuri raset, kad zaide vaikai zaidima, kur reikia prikabinti asilui uodega. Norejau paklaust,o tas asiliukas ant sienos kabinamas ar ant stalo padeti?
Labai daug cia radau idomybiu vaisems , tai pasinaudosiu
Labai daug cia radau idomybiu vaisems , tai pasinaudosiu
grazi ideja, kas norite mineti gimtadieni nekvieciant nei i savo namus,nei i vaiku kambari
mes buvome nesenai gimtadienyje rajono kieme - darzelio teritorijoje
kiemo mergaite kviete savo kiemo vaikus, trumpam.... bet labai patiko ideja, net nesitikejome, kad bus taip visa svente, ne trumpas susibegimas simboliskai kaip minejo
tai mamyte vaikams vaises kiekvienam supakavo atskrai i dovanu maiseli - kur su rankenelemis .idejo po sulciu pakeli, sokoladuku,saldainiu, meskiuka Barni o kiek vaikams laimes buvo, kiekvienas turejo savo vaises su savimi ir tarsi maza dovanele supakuota
ir nereikejo galvoti kur kaip tas vaises padeti
atsinese balionu, pute , zaide, begiojo chebryte
ir galiausiai is smelio padare torta (smelio zaislu pagalba) ir ismeige ledu fontanus
Papildyta:
as tai plakata kljuociau arba ant sienos, arba tvirtinciau ant piesimo molberto jei turite toki
jei reikia asiliuko be uodegos parasykite i az savo el pasta atsiusiu, liks tik atsispauzdinti
mes buvome nesenai gimtadienyje rajono kieme - darzelio teritorijoje
kiemo mergaite kviete savo kiemo vaikus, trumpam.... bet labai patiko ideja, net nesitikejome, kad bus taip visa svente, ne trumpas susibegimas simboliskai kaip minejo
tai mamyte vaikams vaises kiekvienam supakavo atskrai i dovanu maiseli - kur su rankenelemis .idejo po sulciu pakeli, sokoladuku,saldainiu, meskiuka Barni o kiek vaikams laimes buvo, kiekvienas turejo savo vaises su savimi ir tarsi maza dovanele supakuota
ir nereikejo galvoti kur kaip tas vaises padeti
atsinese balionu, pute , zaide, begiojo chebryte
ir galiausiai is smelio padare torta (smelio zaislu pagalba) ir ismeige ledu fontanus
Papildyta:
QUOTE(huga @ 2012 09 07, 15:32)
kur reikia prikabinti asilui uodega.
as tai plakata kljuociau arba ant sienos, arba tvirtinciau ant piesimo molberto jei turite toki
jei reikia asiliuko be uodegos parasykite i az savo el pasta atsiusiu, liks tik atsispauzdinti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 09 08, 15:28)
aciu uz pasiulyma , bet mano asiliukas pakeliui , uzsisakiau internetu. Kazkodel manau, kad molbertas bus per siauras . Na, kai realiai pamatysiu bus aiskiau .
Laba diena, na jau idėjų idėjų šaunuols mamytės
gal pagelbėsit man, maniškis traukinių fanatikas, norėčiau padaryti traukinio dekoracijas ant sienų, gal kas užmatėt kur kokius trafaretus internete, būčiau begalo dėkinga už info, nes niekaip nerndu
gal pagelbėsit man, maniškis traukinių fanatikas, norėčiau padaryti traukinio dekoracijas ant sienų, gal kas užmatėt kur kokius trafaretus internete, būčiau begalo dėkinga už info, nes niekaip nerndu