karunele manau ciulpinukai
QUOTE(sidrulka @ 2012 08 08, 18:43)
sveiki
labai dailus Jūsų stalas, tik nelabai suprantu kokio jis aukščio, kad sėdėjote ant pagalvėlių?
ir dar domina, kas ten gėlių puokštelės ,,karūnėlėje"? bei kas per laiškeliai padėti kiekvienam svečiui prie lėkštelių?
labai dailus Jūsų stalas, tik nelabai suprantu kokio jis aukščio, kad sėdėjote ant pagalvėlių?
ir dar domina, kas ten gėlių puokštelės ,,karūnėlėje"? bei kas per laiškeliai padėti kiekvienam svečiui prie lėkštelių?
Ciulpinukai ten, o prie lėkščių, tai servetėlės susuktos ir šaukštelis
Ant bananų dėž. padėjom plokštę - tai toks ir aukštis apie 20cm
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 24, 15:54)
kokia gera ideja ryt mes svesim dukryte antraji gimtadieni,jau nuo siandien ruosiuosi,daug nieko ypatingo nebus bet kelias idejas pasiskolinau jau is cia
norejosi visai kitokios temos bet pagal indus gavosi mike pukuotukas
musu kuklus gimtadienio stalas,vaikai vyriausi buvo 2 metuku,tai daugiau vaišiu stalas buvo tevams,nes vaikai visa diena zaide ant pievutes ir apie valgi net negalvojo
p.s. buvo daugiau ideju bet besiruosiant supratau kad ju nespesiu igivendinti,bet uzteko maisto net liko
visos idejos is sm platybiu
p.s. buvo daugiau ideju bet besiruosiant supratau kad ju nespesiu igivendinti,bet uzteko maisto net liko
visos idejos is sm platybiu
labai grazus stalas,man ypac verinukai graziai ziurisi
Musu gimtadienis Strawberry shortcake tema
QUOTE(angelina25 @ 2012 08 30, 11:29)
labai gražus spalvingas, tikrai vaikiškas stalas
gal galėtumėte nupasakoti plačiau kokie patiekaliukai patiekti, kaip jie gaminti?
ar dekoracijas, smeigtukus darėte pačios?
kas užrašyta ant kitos pusės: vienoje 3, o kitoje kas?
ir kas per dėželės, bei kas jose prie lėkštučių?
Oij kiek cia grozybiu visokiu
NORIU NOOOOORIU svesti gimtadieni (nesvarbu kieno)!!!!!
Na, o jei rimciau, tai perziurejus nuotraukytes, jau kaip ir galeciau pradet planuoti dukrytes gimtadieni kitiems metams, nes tiek graziu ideju
Antrajam gimtadieniui nelabai ka daug ir darem, nes dalyvavo tik mamos su vaikuciais, priputem (tiksliau dauguma tetis pripute) apie 70 balionu, prikabinom papuosimu prie lubu ir ant sienu.Visiems susirinkus putem burbulus, piesiau ant veiduku, sokom, dukom ir dainavom
Musu kuklusis staliukas (nesimato keptos vistos ir misrainiu)
NORIU NOOOOORIU svesti gimtadieni (nesvarbu kieno)!!!!!
Na, o jei rimciau, tai perziurejus nuotraukytes, jau kaip ir galeciau pradet planuoti dukrytes gimtadieni kitiems metams, nes tiek graziu ideju
Antrajam gimtadieniui nelabai ka daug ir darem, nes dalyvavo tik mamos su vaikuciais, priputem (tiksliau dauguma tetis pripute) apie 70 balionu, prikabinom papuosimu prie lubu ir ant sienu.Visiems susirinkus putem burbulus, piesiau ant veiduku, sokom, dukom ir dainavom
Musu kuklusis staliukas (nesimato keptos vistos ir misrainiu)
"vogsiu" vaisiu povo ir kiviu ledinuku ideja... nu man labai patiko...
QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 30, 18:39)
"vogsiu" vaisiu povo ir kiviu ledinuku ideja... nu man labai patiko...
aha,man sitie ir tik va pagaliuku LT kazin yra pirkti ar reik pradet valgyt ledus ant ju ir kaupt