QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 14, 23:36)
butent
o kaip fainai bananai pateikti
kokia gera ideja, kad ju galai nenuruduotu
o kaip jus taip graziai ispjaustote kvius ir bananus
su kuom?
QUOTE(klev @ 2012 05 15, 00:24)
o kuo bananu galai ten taip padaryti nelabai supratau
Kadangi mano kaime pasirodo deficitas gaut spalvotų kokoso drožlių
ir spalvotų tortų pabarstukų, tai teko pamirkyt į aguonas
Specialaus peilio išpjaustymui neturiu, tad darbavausi elementariai, peiliu tokias trikampes įpjovas dariau. Stengiaus kuo giliau, kad paskui lengvai atsiskirtų vaisiai
taigi bananai labai gražiai su spalvotom kokoso drožlėm žiūrisi, arba spalvoti torto pabarstukai labai tiktų
QUOTE(sidrulka @ 2012 05 15, 00:53)
čia manau yra kokia spec pjaustyklė vaisiams...
ir dar patarkit kokius vaisius pirkti, kad jie pajsutant būtų ,,stiprūs" ir greitia neparuduotų, nesketinu išdėstyti tam tikra forma pjaustytus vaisius
bananų galus jeigu pamirkysi pabarstukuose, jie taip išsilaiko gražiai gan ilgai. Kiviai per kelias valandas tikrai nepadžius, taip pat įpjausčiau ir kriaušes, apelsinus. per kelias valandas vaisiams nieko nenutinka, tad gali net prieš pietus pradėt susiruošti
Aš dariau elementarias krabų salotas, pagūglinusi radau birių ryžių receptukų, nes kažkaip lig šiol negražiai jie man išvirdavo
Esmė buvo ta, kad iš vakaro susipjausčiau krabus, agurką, žirnelius susidėjau, galima ir kukurūzus. Ir palikau per naktį, dėl patogumo, kad ant rytojaus mažiau darbo liktų
tai man rodosi, kad va čia ir neprašoviau, nes prieš porą valandų sudėjau ryžius ir majonezą, krapiukų, salotos gavosi gaivios, labai visi gyrė
tad rekomenduoju tokį gaminimo būdą