Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 18, 10:19)

Kol kas ant biuletenio esu, bet kai pagalvoju kad reiks i darba grizt ir kiek zinau jau darbu nelabai yra tai vel sioks toks stresas gasdina.  unsure.gif  O gal paciai eit dar pasedet su mazium kol jam sueis trys metukai ir nervu netasyt ir su sveikata pilnai atsistatyt.  g.gif  O dar baime kelia tas aplinkinis gripas, labai pergyvenu del vaikuciu, nes mokykla ir darzelis tai imliausios ligu vietos. O maniskiai labai imlus.  verysad.gif
As taip pat kartais pagalvoju kaip gerai kad esu su savo vyru, nes kitas abejoju kad taip mane suprastu ir kestu visus mano kaprizus.  biggrin.gif  Dekoju as jam, nes be jo ir as negaleciau but tokia stipri ir nepaluztanti.  thumbup.gif

maniske isejo i darzeli, ir po triju dienu sirgo jau. Tai sedim namie nuo Lapkricio 5 d. As spec. dabar vedziau ja. Realiai ji pas mane nuo balandzio buvo uzrasyta buvo- menesi pries 3- ia gimtadieni. O kas bus jei ji prades sirgt tada? man geguze i darba, biuleteniu daznai imt negalesiu unsure.gif
Gerai kad gerus suprantancius vyrus turim. Mums pasiseke. Tikrai zinau kad ne visi tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 18, 12:08)
maniske isejo i darzeli, ir po triju dienu sirgo jau. Tai sedim namie nuo Lapkricio 5 d. As spec. dabar vedziau ja. Realiai ji pas mane nuo balandzio buvo uzrasyta buvo- menesi pries 3- ia gimtadieni. O kas bus jei ji prades sirgt tada? man geguze i darba, biuleteniu daznai imt negalesiu unsure.gif
Gerai kad gerus suprantancius vyrus turim. Mums pasiseke. Tikrai zinau kad ne visi tokie ax.gif

Ir man su vyru pasisekė drinks_cheers.gif kartais būnu tooookia isterikė, kad vargu kas pakęstų blush2.gif o jis man ir geriausias draugas ir visa kita wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 18 lapkričio 2009 - 21:40
pasirodo del musu isteriju IS kalta biggrin.gif
Atsakyti
Gali buti kad del musu isteriju kalta IS, bet manau mums pacioms nereiktu tuo motyvuoti. blush2.gif Juk ka turime gero reikia branginti ir vertinti vyru supratima, palaikyma ax.gif
Dziaukimes viskuo kas gera. thumbup.gif Ir nerodykime oziu. lotuliukas.gif
Nes kartais po kokios isterijos ir pati pagalvoju kam to reikejo. Juk viska galime isspresti ramiai ir be nervu. mirksiukas.gif Stengiuosi save tramdyti.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 19, 00:47)
pasirodo del musu isteriju IS kalta biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 19, 12:24)
Gali buti kad del musu isteriju kalta IS, bet manau mums pacioms nereiktu tuo motyvuoti.  blush2.gif  Juk ka turime gero reikia branginti ir vertinti vyru supratima, palaikyma  ax.gif 
Dziaukimes viskuo kas gera.  thumbup.gif Ir nerodykime oziu.  lotuliukas.gif
Nes kartais po kokios isterijos ir pati pagalvoju kam to reikejo. Juk viska galime isspresti ramiai ir be nervu.  mirksiukas.gif Stengiuosi save tramdyti.

ir aš pamąstau, kad kartais visiškai bereikalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 19, 11:24)
Gali buti kad del musu isteriju kalta IS, bet manau mums pacioms nereiktu tuo motyvuoti.  blush2.gif  Juk ka turime gero reikia branginti ir vertinti vyru supratima, palaikyma  ax.gif 
Dziaukimes viskuo kas gera.  thumbup.gif Ir nerodykime oziu.  lotuliukas.gif
Nes kartais po kokios isterijos ir pati pagalvoju kam to reikejo. Juk viska galime isspresti ramiai ir be nervu.  mirksiukas.gif Stengiuosi save tramdyti.

as tai del tokiu nuotaiku IS nekaltinu, nes ji tikrai ne prie ko smile.gif as tai isvis pms viska nurasau biggrin.gif ir charakteriui... vistik skorpionas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 11 19, 23:09)
as tai del tokiu nuotaiku IS nekaltinu, nes ji tikrai ne prie ko smile.gif as tai isvis pms viska nurasau biggrin.gif ir charakteriui... vistik skorpionas biggrin.gif

o vat zodiakais netikiu. Kai ner ka skaityt paskaitau. Visi turim tu paciu pozymiu tinkanciu vienam ar kitam zenklui. Drauge skorpionas- rami. Jautis megsta komforta ir gera gyvenima. As mergele- man ir patinka komfortabilumas... biggrin.gif PMS is ar nurasineju. Sakiau gal koki papida gert reikes. Bet is esmes- turbut ant smegenu krenta man per ta IS.
Atsakyti
Mes su vyru visas del blogu nuotaiku ir pykcio priepoliu kaltinam sviesos stygiu musu krastuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 11 19, 23:09)

ir aš skorpionė biggrin.gif esu labai emocianali, tikrai ne rami, zodiakais ir aš netikiu, bet, turim toookių skorpioniškų savybių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 11 20, 12:12)
o vat zodiakais netikiu. Kai ner ka skaityt paskaitau. Visi turim tu paciu pozymiu tinkanciu vienam ar kitam zenklui. Drauge skorpionas- rami. Jautis megsta komforta ir gera gyvenima. As mergele- man ir patinka komfortabilumas... biggrin.gif PMS is ar nurasineju. Sakiau gal koki papida gert reikes. Bet is esmes- turbut ant smegenu krenta man per ta IS.

sako nakvišų aliejų gerti reikia, padeda 4u.gif ir ramesnės turėtumėm būt ir šiaip visas tas reikalas lengvesnis mirksiukas.gif kažkada gėriau, bet matyt pertrumpai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(formica @ 2009 11 20, 14:03)
Mes su vyru visas del blogu nuotaiku ir pykcio priepoliu kaltinam sviesos stygiu musu krastuose smile.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif mums reikia daugiau saulės spinduliukų, nors pro langą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 21 lapkričio 2009 - 17:07
Sveiki visi, noriu prisijungti prie Jūsų, šių metų balandžio mėn. man ir nustatyta ši liga, dabar buvo paūmėjimas. Gyd. skyrė Rebif. Gal galit pasakyt koks jo poveikis, kokia savijauta susilaidus ir kiek laiko vartojat? Girdėjau jog po ilgesnio vartojimo nukenčia kepenų veikla?
Daug skaičiau apie Česlovo stebuklingą pasveikimą, gal kas domėjosi jo gydymo metodu? Gal kas bandė? Norėčiau išbandyti tuos enzimus, gal kas vartojot?
Atsakyti
as apie tai nieko negirdejau. O ir ko gero netikiu kad labai jau padeda blush2.gif Bet,- kiekvienam savas gydymas ax.gif

PMS nebuvo... apsalau siandien. Man israse Bromazepamo gerti po viena arba po puse tabletes vakare. Tai tikrai ramesne jauciuosi biggrin.gif Jau buvo antros vyro iseigines kai konflikto neisprovokuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 21, 23:29)
as apie tai nieko negirdejau. O ir ko gero netikiu kad labai jau padeda blush2.gif  Bet,- kiekvienam savas gydymas ax.gif

PMS nebuvo... apsalau siandien. Man israse Bromazepamo gerti po viena arba po puse tabletes vakare. Tai tikrai ramesne jauciuosi biggrin.gif  Jau buvo antros vyro iseigines kai konflikto neisprovokuoju biggrin.gif

drinks_cheers.gif
reiks gal ir man sito daikto
Atsakyti