Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

man desines puses paralyzius,atsistatineja jau 1,2 metus.negaliu kolkas daug ir greitai rasyt,dar negaliu begt ir su aukstakulniais vaiksciot blush2.gif bet esu gerai nusiteikusi ir tikiu kad visiskai atsistatys drinks_cheers.gif dar buvau komisijoj del invalidumo,nes jau baigiasi.komisija nustebusi,nes pries metus dave 20% darbingumo o dabar EDS3,5 balo o tai reiskia kad as beveik visiskai savarankiska 4u.gif ir per metus man labai labai pagerejo thumbup.gif dabar tik visa savaite kamuoja kosulys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 11 16, 16:07)
man desines puses paralyzius,atsistatineja jau 1,2 metus.negaliu kolkas daug ir greitai rasyt,dar negaliu begt ir su aukstakulniais vaiksciot blush2.gif  bet esu gerai nusiteikusi ir tikiu kad visiskai atsistatys drinks_cheers.gif  dar buvau komisijoj del invalidumo,nes jau baigiasi.komisija nustebusi,nes pries metus dave 20% darbingumo o dabar EDS3,5 balo o tai reiskia kad as beveik visiskai savarankiska  4u.gif  ir per metus man labai labai pagerejo thumbup.gif  dabar tik visa savaite kamuoja kosulys verysad.gif

Laikykites, Simpatica. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 11 16, 16:07)
man desines puses paralyzius,atsistatineja jau 1,2 metus.negaliu kolkas daug ir greitai rasyt,dar negaliu begt ir su aukstakulniais vaiksciot blush2.gif  bet esu gerai nusiteikusi ir tikiu kad visiskai atsistatys drinks_cheers.gif  dar buvau komisijoj del invalidumo,nes jau baigiasi.komisija nustebusi,nes pries metus dave 20% darbingumo o dabar EDS3,5 balo o tai reiskia kad as beveik visiskai savarankiska  4u.gif  ir per metus man labai labai pagerejo thumbup.gif  dabar tik visa savaite kamuoja kosulys verysad.gif

Labai džiaugiuosi, kad šitaip pagerėjo drinks_cheers.gif kaip šaunu thumbup.gif o aš vėl su sloga 4u.gif čia matyt neišvengsim peršalimų šį rudenį 4u.gif sveikit, tikiuosi greitai visiškai atsistatysit bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(formica @ 2009 11 16, 15:03)
Pasiskaitinejau tinklalapius anglu kalba, tai viename vienas gydytojas pateikia tokia statistika, kad pacientai dvigubai geriau toliaruoja Avonex nei Rebif.... Turiu omeny kepenu fermentu tyrimus. smile.gif
Papildyta:
Talli, nebepamenu pries kiek laiko jums buvo ataka? Klausiu todel, kad vyrui kaires rankos pirstu veikla atsistate tik po 1.5 metu.

aš buvau su copaxonu ir mano tyrimai buvo geresni nei pas normalų sveiką žmogų 4u.gif t.y. tiek kepenų fermentai idealūs, tiek visi kiti kraujo tyrimai, kurių darė visą kalną 4u.gif be vaistukų manau Jūsų vyro tikrai nepaliks, skirs kitus ir stebės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 16 lapkričio 2009 - 19:37
Aciu, Gretuteka ir Melete uz palaikyma smile.gif Tikiuosi, kad be gydymo nebus paliktas. Pries metus , kai jam buvo paskirtas gydymas, gydytojai Rebifa rekomendavo, kaip maziausia salutini poveiki turinti vaista. Bet,zinoma, tai ne taisykle.
Atsakyti
Ech, ir aš jau metus pusantrų kankijuosi su šita liga... Išsėtinė sklerozė.. Feee.
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 16, 14:03)
Pasiskaitinejau tinklalapius anglu kalba, tai viename vienas gydytojas pateikia tokia statistika, kad pacientai dvigubai geriau toliaruoja Avonex nei Rebif.... Turiu omeny kepenu fermentu tyrimus. smile.gif
Papildyta:
Talli, nebepamenu pries kiek laiko jums buvo ataka? Klausiu todel, kad vyrui kaires rankos pirstu veikla atsistate tik po 1.5 metu.

siu metu pavasari ankstyva. bet man ranka tik nutirpus, jokiu kitu nepatogumu nejauciu
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 17, 11:59)
Aciu, Gretuteka ir Melete uz palaikyma smile.gif Tikiuosi, kad be gydymo nebus paliktas. Pries metus , kai jam buvo paskirtas gydymas, gydytojai Rebifa rekomendavo, kaip maziausia salutini poveiki turinti vaista. Bet,zinoma, tai ne taisykle.

Daugiau optimizmo, geros nuotaikos ir gyventi bus lengviau. As tai turiu labai gera recepta kaip padeti sau, kai uzplusta liudnos mintys apie vyro liga: isijungiu TV "Bedu turgu" ir suprantu, kad mes laikomes labai puikiai. Pusei metu to pakanka. O seip dziaugiuosi, kad mano brangusis vis dar zaidzia krepsini per savaite viena karta, mina dvirati ir stengiasi nepasiduoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(menulio_vaikis @ 2009 11 17, 14:36)
Ech, ir aš jau metus pusantrų kankijuosi su šita liga... Išsėtinė sklerozė.. Feee.

deja ne jau, o dar tik mirksiukas.gif Kai turi didesni "staza" jau geresne reakcija i viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 17, 16:20)
deja ne jau, o dar tik mirksiukas.gif Kai turi didesni "staza" jau geresne reakcija i viska biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 17, 15:25)
Daugiau optimizmo, geros nuotaikos ir gyventi bus lengviau. As tai turiu labai gera recepta kaip padeti sau, kai uzplusta liudnos mintys apie vyro liga:  isijungiu TV "Bedu turgu" ir suprantu, kad mes laikomes labai puikiai. Pusei metu to pakanka. O seip dziaugiuosi, kad mano brangusis vis dar zaidzia krepsini per savaite viena karta, mina dvirati ir stengiasi nepasiduoti.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Svarbiausia visko labai nesureikšminti ir nedaryti (bei neleisti daryti kitiems) iš savęs didelio ligonio 4u.gif aš net pamirštu, kad sergu, tik kai sau per daug leidžiu, t.y. dirbti, o ne ilsetis, tai tuomet liga man primena, kad reikia lėtinti tempą doh.gif
Šiandien "Gyvenimo būdas" pasitaikė po ranka darbe virtuvėlėj, skaičiau straipsnį apie Lucianą Pavarotį ir jo antrą žmoną. Ji taip pat serga IS, bet nors gydytojai ir neleido žaisti teniso, nešioti aukštakulnių batelių, ji tai daro drinks_cheers.gif gyvena šia diena, ima viską kas geriausia, taigi.. smile.gif svarbiausia optimizmas, o būna tikrai baisesnių dalykų nei mūsų liga 4u.gif
Vis galvoje skamba, gal jau minėta, kažkur girdėta frazė: "Dievas neduoda žmogui sunkesnės naštos, nei žmogus gali pakelti".. o visos mes begalo stiprios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 17 lapkričio 2009 - 21:52
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 17, 22:51)
Vis galvoje skamba, gal jau minėta, kažkur girdėta frazė: "Dievas neduoda žmogui sunkesnės naštos, nei žmogus gali pakelti".. o visos mes begalo stiprios biggrin.gif

... taip, ir Dievulis mums sita dave, kad nuo didesniu nelaimiu apsaugotu mirksiukas.gif
Kazkokie grazus lyriniai nukrypimai pas mus thumbup.gif
Gretuteka, jauciu senas Gyvenimo bliudas papuole ax.gif Kazkada ir as apie ja skaiciau, ir mano vyras... Tada dar man isdidziai isreze:- nu va, gyvensi ilgai ir laimingai wub.gif
Kokia as dekinga SV tai neisivaizduojate. Jis visiskai nekreipia demesio i mano ozius, provokacijas, ir pykcius blush2.gif Kitas jau seniausiai butu neapsikentes ir trenkes velniop biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat vartoju Copaxone ir kai dare visus tyrimus tai sake viskas idealiai tik karta per metus profilaktiskai pagerti Esenciale forte reik kad pagerint kepenu veikla.
O paumejimas man dar tesiasi, net buvau visai sulinkusi, nei desine koja neja nei liksvaros nebuvo ir nugaros aptirpimai atsirado, bet dabar vel siek tiek geriau. Tad nezinau ir bijau ir tikiuosi kad viskas greit susitvarkys. g.gif
Kol kas ant biuletenio esu, bet kai pagalvoju kad reiks i darba grizt ir kiek zinau jau darbu nelabai yra tai vel sioks toks stresas gasdina. unsure.gif O gal paciai eit dar pasedet su mazium kol jam sueis trys metukai ir nervu netasyt ir su sveikata pilnai atsistatyt. g.gif O dar baime kelia tas aplinkinis gripas, labai pergyvenu del vaikuciu, nes mokykla ir darzelis tai imliausios ligu vietos. O maniskiai labai imlus. verysad.gif
As taip pat kartais pagalvoju kaip gerai kad esu su savo vyru, nes kitas abejoju kad taip mane suprastu ir kestu visus mano kaprizus. biggrin.gif Dekoju as jam, nes be jo ir as negaleciau but tokia stipri ir nepaluztanti. thumbup.gif
Atsakyti