Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 11 15, 01:24)
aisku linkiu labai kad to nebutu, o tirpimai iprastas dalykas, i kuri jau nebekreipiam demesio ar susinervinam ar ne unsure.gif  Is kokio miesto esi? Siap Kauno klinikose geru daktaru yra kurie su musu liga dirba.

na as is alytaus,bet man visi pataria i santariskes,man kartais buna ir taip kad susinervuoju ir aptirpsta tarkim zandas,o kai atsipalaiduoju atslugsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 11 15, 11:00)
na as is alytaus,bet man visi pataria i santariskes,man kartais buna ir taip kad susinervuoju ir aptirpsta tarkim zandas,o kai atsipalaiduoju atslugsta  g.gif

labai linkiu, kad tai butu tik tirpimas nuo patiriamo streso 4u.gif mums tas tirpimukas pasilaiko bent kelias dieneles, kartais reikia ir poros menesiu, kad atsistatytu.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 15, 15:24)
labai linkiu, kad tai butu tik tirpimas nuo patiriamo streso 4u.gif mums tas tirpimukas pasilaiko bent kelias dieneles, kartais reikia ir poros menesiu, kad atsistatytu.

man nuo rugpjucio dar neatsistate. Bet kol nepagalvoju ir nejauciu net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 11 14, 18:41)
sveikos visos 4u.gif labai nenoreciau prie jusus prisijungti,bet ketinu vykti i santariskes tirtis del sios ligos,man ja itaria,noriu paklausti mkuri gal zinote kuris ten neurologas geras situ reikalu????aciu smile.gif
dar turiu kalusima viena:kai jum kaskas aptirpsat ypatingai veidas ar nejauciate kad ttai ivyksta butent susinervavus???  g.gif

siaip Santarikese viena geriausiu neurologiu R.Kizlaitiene, ji ir man nustate IS (linkiu, kad itarimai jums nepasitvirtintu!)
man tirpimai juntami nuolat, kartais atsiranda skirtgose vietose, veliau isnyksta, bet desine ranka, deja, nutirpus nuolat verysad.gif
nervinimasis nera geras pagalbininkas ir sveikiems zmonems, sakoma, kad "visos ligos yra nuo nervu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 11 15, 15:55)
siaip Santarikese viena geriausiu neurologiu R.Kizlaitiene, ji ir man nustate IS (linkiu, kad itarimai jums nepasitvirtintu!)
man tirpimai juntami nuolat, kartais atsiranda skirtgose vietose, veliau isnyksta, bet desine ranka, deja, nutirpus nuolat  verysad.gif
nervinimasis nera geras pagalbininkas ir sveikiems zmonems, sakoma, kad "visos ligos yra nuo nervu" doh.gif

tai man cia tie lengvi tirpimai tik dabar toki o buvo apie menesi veido kaire puse aptirpusi,praejo nuo raminamuju,o siaip daznai buna kelias dienas aptirpusi koja kaire,bet veide tai maniosi vis i kita vieta,mdar jauciu raumenyse kaska keisto,man paiso vegedistonija,bet man jau darosi itartina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 15, 15:24)

man vienoj kojoj irgi lygtais laikosi, bet kai negalvoji lotuliukas.gif tai ir lyg viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus,uzsiregistravau pas kizlaitiene thumbup.gif ir gan greitai jau talonas rolleyes.gif prasau parasykite kokie dar simptomai be tirpimu buna IS??????????
as aisku esu daug jau skaiciusi apie sia liga,bet labai noretusi tuos simptomus isgirsti is paciu zmoniu,nes man ten ka raso tai truputi nesuprantama kai kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitukee: 16 lapkričio 2009 - 10:28
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 11 16, 11:27)
Aciu uz patarimus,uzsiregistravau pas kizlaitiene thumbup.gif ir gan greitai jau talonas rolleyes.gif prasau parasykite kokie dar simptomai be tirpimu buna IS??????????
as aisku esu daug jau skaiciusi apie sia liga,bet labai noretusi tuos simptomus isgirsti is paciu zmoniu,nes man ten ka raso tai truputi nesuprantama kai kas blush2.gif

kokius raso, tokie yra. Tik kiekvienam individualiai. Ir tirpimai, ir regejimo suprastejimai, ir laikinas apakimas. Paralyzius, svaigimai, koordinacijos sutrikimai, kurios nors puses susilpnejimai ir t.t... As beveik nemaciau su kaire akimi- atsistate visiskai. Tirpimai su laiku praeina,be to ir apsipranti. Neisibaimink,- tokia realybe. Kiekvienam skirtingai. Visi simptomai niekada nepasireiskia. Neaisku kur tie zidinukai issideste. Dar tau kitos savo ataku laimingas pabaigas gal parasys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif As, kaip visada, noriu jusu patarimo. Vyras leidziasi Rebifa metus laiko, bet daugiau kaip pusmetis metabolitu ALT dvigubai daugiau, nors ir vartoja papildus kepenu veiklai gerinti. Tagi, si karta vaistu israse tik menesiui ir spres, ka daryt.... Tad noriu paklaust, gal zinote, ka tokiu atveju gydytojai daro? Nutraukia vaistus? Skiria kitus? Si nezinia baigia mane nukamuot.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 16, 13:06)
Sveikos, merginos 4u.gif As, kaip visada, noriu jusu patarimo. Vyras leidziasi Rebifa metus laiko, bet daugiau kaip pusmetis metabolitu ALT dvigubai daugiau, nors ir vartoja papildus kepenu veiklai gerinti.  Tagi, si karta vaistu israse tik menesiui ir spres, ka daryt.... Tad noriu paklaust, gal zinote, ka tokiu atveju gydytojai daro? Nutraukia vaistus? Skiria kitus? Si nezinia baigia mane nukamuot.... verysad.gif

kiek zinau, visiskai be vaistu nepalieka g.gif Bet cia zinios is "bendro issilavinimo" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 11 15, 14:55)
man tirpimai juntami nuolat, kartais atsiranda skirtgose vietose, veliau isnyksta, bet desine ranka, deja, nutirpus nuolat  verysad.gif

desne ranka po paralyziaus ir man liko nutirpusi, bet nebekreipiu demesio blush2.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau tinklalapius anglu kalba, tai viename vienas gydytojas pateikia tokia statistika, kad pacientai dvigubai geriau toliaruoja Avonex nei Rebif.... Turiu omeny kepenu fermentu tyrimus. smile.gif
Papildyta:
Talli, nebepamenu pries kiek laiko jums buvo ataka? Klausiu todel, kad vyrui kaires rankos pirstu veikla atsistate tik po 1.5 metu.
Atsakyti