QUOTE(Talli @ 2009 11 06, 11:09)
na manau as jau tikrai nebegaliu
Šiandien kolegė pasakojo apie amerikiečio mokslininko straipsnį apie gripo vakciną. Nieko gero ji, tą patį girdėjau ir pas kelis medikus interviu per radijo stotis, kad gripo vakcinos turi šalutinį poveikį. Gripo vakcinoje yra gyvsidabrio, kuris kaip visi žinom yra kenksmingas žmogaus organizmui. Pvz. jei skiepijamasi 5 metus iš eilės, žmogus gauna dozę, kuri jau gali pridaryti ir žalos sveikatai
O paninuoti dėl šios gripo formos neverta, gydymas yra identiškas bent kuriai gripo formai, gydomas tomis pačiomis priemonėmis ir t.t.
Svarbiausiai plauti rankas, neliesti nosies, burnos rankomis viešose vietose, gerti daug vandens ir vitaminą D
Papildyta:
QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 06, 14:01)
Sveikutes, na va grizau is visu ligoniniu nes uzvakar buvau pas Malciene tai pasake kad paumejimas ir liepe gert Prednisolona kad visai nepablogetu, o vakar buvau del savo citologinio tyrimo, kuris rodo kad reiktu operacijos bet dabar dare zmogaus papilomo viruso tyrima ir nuo jo viskas priklausys.
Tai sitie stresai ir mane alina ir neleidzia kovoti.
Laikykites
mano drauges dvi operuotos, viskas joms ok dabar
kiek pastebejau Malciene daznai prednisolona israso
mane kai gyde taip pat budavo, viena karta net nesakiau, kad patirpau ir praejo
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 11 06, 14:43)
Sveikos mergytes, buvau poliklinikoj, nustet toki ale paumejima, paskyre magneta
kadangi geriu tuos testuojamus vaistukus, nieko neskyre, israse amantadina. Ar nors viena esat gerusios?kaip jis jums? as tik viena tabletyte isgeriau-nu kaip man bloga....
nezinau ka toliau daryt-nei gert nei negert...
neturejau tokio vaistuko
man nuo agapurino (jei gerai parasiau pav.) negerumai budavo.