Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 18, 14:28)
man tai labiausiai tinka neurorubinas 4u.gif  daug daug geriau jauciuosi, pagersiu dar koki menesi 4u.gif  Citrute sveikit 4u.gif

4u.gif Visai pamirsau ta geri blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dalmatinas @ 2010 02 18, 21:33)
manau pradziai vitaminu tikrai pakaks bigsmile.gif ziurek, kad neisbertu nuo per didelio ju kiekio rolleyes.gif as jokiu spec. priemoniu nesiemiau, kaip visada Q10, B grupe ir pan.
sveik ir grazek thumbup.gif prisimenu ta jausma-nekas schmoll.gif

o vat Q10 nesu isvis bandzius g.gif reiks po ginkmedzio ismeginti 4u.gif

Aciukas uz pasidalinima patirtim drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Labas, na toks oras ir man netinka, geriau salciau negu dregna. schmoll.gif Jau pasigavau ir sloga ir gerkle skauda, na jauciuosi slyksciai. doh.gif Jau kovoju apie 3dienas, tai snd jau ciuosi geriau ir tuo dziaugiuosi. thumbup.gif O vaikscioti tai tikrai sunku, net toleliau paejus jau kojytem sunku pasidaro ir slubuot pradedu ir galva sukasi, lyg ir meto i sonus, doh.gif tai isivaizduoju kas mane mato tai pagalvoja kad girta moteriske eina. g.gif cool.gif Baisu... doh.gif
Atsakyti
Antradienį einu pas daktarus. Išsirašysiu dar, ir peršnekėjau su savo vidaus daktaru- teiksiu dokus grupei persvarstyti anksciau laiko. Kepenų atsakymas kol kas geras thumbup.gif
Rusų vaistinėje man patarė panaudoti preparatą Linči, ar kaip jis ten. Apie juos girdėjau kai gulėjau ligoninėje. Jaučiu pirksiu. Aišku nėra pigu (24 kapsulės 75 lt.) gerti po 1-2 3x dienoj berods. Ir tris mėnesius kaip min reikia. Gal kuri apie tai girdėjot?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 19, 11:18)
Antradienį einu pas daktarus. Išsirašysiu dar, ir peršnekėjau su savo vidaus daktaru- teiksiu dokus grupei persvarstyti anksciau laiko. Kepenų atsakymas kol kas geras thumbup.gif
Rusų vaistinėje man patarė panaudoti preparatą Linči, ar kaip jis ten. Apie juos girdėjau kai gulėjau ligoninėje. Jaučiu pirksiu. Aišku nėra pigu (24 kapsulės 75 lt.) gerti po 1-2 3x dienoj berods. Ir tris mėnesius kaip min reikia. Gal kuri apie tai girdėjot?

man pusseserė buvo juos gavusi per platintojus kažkada, gėriau 3 mėn, bet nieko nepasijuto 4u.gif na gal kaip kam, visų organizmas skirtingas 4u.gif man geriausias draugas neurorubinas tongue.gif anksčiau leisdavausi, o dabar geriu ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
Tik miegu šiaip sau šiuo metu, vis atsiranda visokių nenumatytų rūpeščių doh.gif
tai vakar įkaliau Martinio, tai miegojau kaip kūdikis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 19 vasario 2010 - 12:42
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 19, 13:41)
man pusseserė buvo juos gavusi per platintojus kažkada, gėriau 3 mėn, bet nieko nepasijuto 4u.gif  na gal kaip kam, visų organizmas skirtingas 4u.gif  man geriausias draugas neurorubinas tongue.gif  anksčiau leisdavausi, o dabar geriu ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
Tik miegu šiaip sau šiuo metu, vis atsiranda visokių nenumatytų rūpeščių doh.gif
tai vakar įkaliau Martinio, tai miegojau kaip kūdikis lotuliukas.gif

tai va,as pagalvojau ir nusprendziau kad i sporto sale eisiu. Nes galvok po to pades- nepades. O pinigine israiska- puse metu sales. Siandien nuvaziuosiu gal treneriui pasirodyti, kad programa sudarytu pagal mane. O neurorubino ir as pagersiu. Anksciau irgi labai geras draugas buvo, iki asaru tiesiog lotuliukas.gif , bet jei vienus jau badausi, tai neuro tabl vartosiu.
O miegu kaip kudikis. 23 val jau luzus. Turbut dienotvarke taip sutvarke. Keliuos i darzeli vezti, ir vakare beveik kartu smingam. Net Martinio nereikia. O kaip noreciau rolleyes.gif Su Sprite'u... citrinyte... ledukais... cool.gif Ech,tie vaistai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 19 vasario 2010 - 13:20
Labutis. Nusprendžiau ir aš įsijungti į jūsų pokalbį. Noriu prisistatyti. Esu jūsų kolegė pagal ligos diagnozę tik spėju kad su didžiausiu stažu. Sergu jau 15 m Dar vaikštau ir dirbu.Visą laiką nuo ligos pradžios gydausi homeopatiniais vaistais. Kadangi gyd. man neskiria jokių vaistų, tai ieškau alternatyvios medicinos pagalbos.Įdomu ar esate ką nors bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(rituliuke @ 2010 02 19, 21:48)
Labutis. Nusprendžiau ir aš įsijungti į jūsų pokalbį. Noriu prisistatyti. Esu jūsų kolegė pagal ligos diagnozę tik spėju kad su didžiausiu stažu. Sergu jau 15 m Dar vaikštau ir dirbu.Visą laiką nuo ligos pradžios gydausi homeopatiniais vaistais. Kadangi gyd. man neskiria jokių vaistų, tai ieškau alternatyvios medicinos pagalbos.Įdomu ar esate ką nors bandžiusios?

sveika 4u.gif vat ir ne didziausias stazas biggrin.gif turim 16 m., jau i 17 turbut ikopineja. Man vaistu neskyre 9 metus, ir be Neurorubino nieko nevartojau. O zolemis netikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliuke @ 2010 02 19, 21:48)

Aš geriu žolių arbatą pagal IS (ten kažkaip pagal numerius) ir leidžiuosi Cerebrum'ą

Vaitus paskyrė, bet negaliu išsirašyti nes kraujas blogas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 02 19, 22:22)
Aš geriu žolių arbatą pagal IS (ten kažkaip pagal numerius) ir leidžiuosi Cerebrum'ą

Vaitus paskyrė, bet negaliu išsirašyti nes kraujas blogas. smile.gif

jei neklystu, J. Balvociutes zoles nr. 16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 20, 10:07)
jei neklystu, J. Balvociutes zoles nr. 16  4u.gif

thumbup.gif Taip smile.gif NR. 16.

Gal turit komentarų dėl jų biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti