Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 10 30, 19:46)
laikykis  4u.gif

O pas mane malonus dziaugsmeliai. Pirmadieni mano panele iseina i darzeli. Gal galesiu truputi pailseti, sveikata pasirupinti, ir pasportuoti biggrin.gif

tai smagu thumbup.gif tik svarbiausia visų ligų darželyje nesusirinkit šiuo metu laiku 4u.gif
Atsakyti
Susitaikiau su ta mintim kad sirgs. Vaikas iki mokyklos, vidutiniskai perserga 32 virusinem infekcijom. Tai mums dar apie 20 liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 10 31, 11:39)
Susitaikiau su ta mintim kad sirgs. Vaikas iki mokyklos, vidutiniskai perserga 32 virusinem infekcijom. Tai mums dar apie 20 liko unsure.gif

doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif ,na va mano vaikiukai lyg jau buvo pasveike, bet stai siandien turejau vesti mazuli i darzeli ir stai atsikele su temp. ir vel sedim namie. Vis virusiukas kazkoks tik si karta nei gerkle raudona nei kas ant bronchu ir man kazko pradejo desines rankos pirstukus tai viena tai kita aptirpineti ir vel praeina. doh.gif Na visai nezinau kaip seksis toliau. Va treciadieni varau pas Malciene kazin ka pasakys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 02, 21:33)
Sveikos  mirksiukas.gif ,na va mano vaikiukai lyg jau buvo pasveike, bet stai siandien turejau vesti mazuli i darzeli ir stai atsikele su temp. ir vel sedim namie. Vis virusiukas kazkoks tik si karta nei gerkle raudona nei kas ant bronchu ir man kazko pradejo desines rankos pirstukus tai viena tai kita aptirpineti ir vel praeina.  doh.gif  Na visai nezinau kaip seksis toliau. Va treciadieni varau pas Malciene kazin ka pasakys.  g.gif

Sveikit 4u.gif ir laukiam parsivežant tik gerų žinių 4u.gif
Atsakyti
Šiandien prisiklausiau žinių važiuodama į darbą, baisusis gripas mus pasiekti gali jau šį mėnesį doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 03, 10:02)
Šiandien prisiklausiau žinių važiuodama į darbą, baisusis gripas mus pasiekti gali jau šį mėnesį doh.gif  verysad.gif

jo. O mano vyras rizikos grupei priklauso, nes yra Tolimuju reisu vairuotojas. Ir vazineja vakarai- rytai. Bet tiek kad rusijoje jau i tuos saltuosius krastus vaziuoja. Uz Uralo kalnu. Tai dar ne taip baisu.

Eri-ka nesirkit jus ten. 4u.gif
Mano pana siandien antra diena i darzeli isejo. Bandys miegot. Kol kas jokiu problemu nera. biggrin.gif
Atsakyti
galvojau ir as siemet pasiskiepyti nuo gripo, bet nespejau, dabar tai tikrai niekas nekiepys 4u.gif
Atsakyti
zinokite ir as pradejau panikuoti del to gripo, o dar laukiuosi, nu blin...baisu...
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 11 03, 20:44)
zinokite ir as pradejau panikuoti del to gripo, o dar laukiuosi, nu blin...baisu...

panikuosi- prisitrauksi. Buk rami, niekur per daug nevaiksciok ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 03, 10:35)
jo. O mano vyras rizikos grupei priklauso, nes yra Tolimuju reisu vairuotojas. Ir vazineja vakarai- rytai. Bet tiek kad rusijoje jau i tuos saltuosius krastus vaziuoja. Uz Uralo kalnu. Tai dar ne taip baisu.

Eri-ka nesirkit jus ten. 4u.gif
Mano pana siandien antra diena i darzeli isejo. Bandys miegot. Kol kas jokiu problemu nera. biggrin.gif

Tai liuks 4u.gif mano kriksto dukrai darzelis labai patinka, bet ji jau didele 6 4u.gif o jos broliukas seses prie darzelio laukiau lotuliukas.gif nekelia ten kojos, nes bijo, kad mama paliks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 11 04, 10:18)
panikuosi- prisitrauksi. Buk rami, niekur per daug nevaiksciok ir viskas mirksiukas.gif

svarbiausia daznai rankas plauti ir vengti visi prekybos centru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 11 03, 13:50)
galvojau ir as siemet pasiskiepyti nuo gripo, bet nespejau, dabar tai tikrai niekas nekiepys 4u.gif

nuo gripo skiepytis ikrai ne velu, as einu siandien, anksciau negalejau-buvau sanatorijoj, siandien paklausiu per kiek laiko susidaro imunitetetas, galesu informuoti ax.gif
Atsakyti