Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Puikumelis:)
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 11, 13:46)
Sveikos:) Atsiprasau, kad braunuosi i jusu grazius pokalbius. Esme tame, kad man vienaip ar kitaip teko pasidometi issetine skleroze (nors ir nedaug). Tiesiog buvau itarinejusi sia liga sau... Aciu Dievui, po magnetinio rezonanso gavau man palanku atsakyma, kad jokiu uzuomazgu nematyti.

Kodel gi jums rasau? Kiek esu skaiciusi, issetines sklerozes atsiradimo priezastys nera zinomos. Medikai linke manyti, kad galbut tai genetiskai paveldima liga, bet tvirtu irodymu kaip ir nera, ar ne? Jei klystu- parasykite.

Taigi, link esmes... biggrin.gif Turiu labai gera knyga apie alergijas, parasyta gydytojos Carolee Bateson-Koch DC ND. Knyga vadonasi: " Allergies Disease in Disguise". Rekomenduoju isigyti, pasistudijuoti, kiek daug mes nezinome, o ir ne visi medikai turi sios info. Knygoje isvardinti simptomai, kuriuos sukelia tam tikri maisto produktai, kuriems esame alergiski, arba greiciau, kurie sukelia alergines reakcijas. Radau ir issetine skeroze... Parasyta ir trumpa pacientes istorija, kuriai buvo diagnozuota issetine skleroze ir dar kai kurios ligos, ji buvo pasmerkta taikytis su siomis ligomis, medikai nedave jokiu vilciu isgyti. Ji is drauges suzino apie sia gydytoja, knygos autore, padaro 6 savaiciu organizmo valymo/atstatymo programa (kuri knygoje yra parasyta) ir ji pasveiksta:) Pries tai buvusi bejege,beviltiska jauna invalide, tampa energinga moterimi, kuri ir po pilnaetatinio darbo dar turi jegu:) Zinau, skamba gerai. As tai siulyciau isbandyti visiems sia programa, ir pati jai emiau ruostis. Jei turite klausimuku-rasykite. Sekmes:)

Sutinku, kad gali buti, jog mityba gali tureti itakos sios ligos eigai. Mano vyras serga IS. Nuo pat pradziu labai domejosi panasia teorija, pritaike ja sau ir jauciasi kuo puikiausiai.
Aciu, kad dalijates informacija.
Atsakyti
Aš irgi linkusi tikėti tokiais dalykais. O jau apie mitybą tai tyliu doh.gif .

Tik, kad man va kantrybės ir ryžto neužtenka laikytis įvairiausių patarimų blush2.gif Labai tikiu ir pasamonės jėga (konstruktyvaus mastymo pamokėlės), bet kai "šlepteli ant šiknos", baigiasi visi tikėjimai
Atsakyti
o kiek emociju!!! rolleyes.gif
As uz ivairius meginimus siekti geresnes savijautos isbandant ivairius gydymo budus. Kas tinka vienam, tai gali visiskai netikti kitam organizmui. Brigitos Brunes ir Adima Bergli knygeleje "Nuo diagnozes iki geresnes sveikatos. Naujas paziuris i Issetine skleroze". Autore medike serga IS. Ji daugeli metu tyrinejo sergancius IS ir aptiko, kad daugelis pacientu turi "sidabrines" dantu plombas (rusu laikais plombuodavo dantis, gal kas pamenat). Plombos budavo gyvsidabrio ir sidabro misinys, metalai blogai veikdavo zmogaus organizma. Perplombavus dantis savijauta pageredavo. Gydant IS yra ivairiu teoriju, vieni ragina sportuoti, daryti tempimo pratimus, kiti atvirksciai: labiau akcentuoja ramybe ir jegu taupyma, poilsi. Be abeje, vienas is svarbiausiu geros savijautos priezasciu yra geros emocijos ir pozityvi aplinka.
Ligonineje esu girdejusi, kad sergantys IS laikosi specialiu dietu ir jiems padeda 4u.gif
Aciu visoms uz pasidalintas zinias ir patyrimus. 4u.gif
Stiprybes ir sveikateles visiems
Tikslas pateisina priemones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 11, 17:58)
Supratau. Na, taip reklamuoju, bet be jokios naudos sau-uz tai pinigu negaunu biggrin.gif Nesu agente, knygu platintoja ar pan., esu dvieju vaiku motina, su nekokia sveikata, kuriai i rankas papuole labai gera knyga ir tiesiog noriu pasidalinti info su kitais, serganciais, besikankinanciais. Bet, matyt, yra tokiu, kuriems patinka gyventi aukos gyvenima. Nepykite;)

man toks jausmas, kad jus vaidindama sau daktare ir itarinejusi IS vaidinote auka, kad manote taip apie kitus biggrin.gif mes anaipltol ne aukos... pvz as pati saves negailiu ir kitiems neleidziu...
o sarlatanizmais ir as netikiu... teko karta pries konsiliuma isklausyti paskaita apie zoleles, kaip ten viska isbande ir laikinas buvo pagerejimas, bet poto vos ne i sibira turi vaziuot, nes cia jau viskas isbandyta ir niekas nepadeda... ir gavau labai daug barti, kaip as budama tokia jauna, neisbandau tu metodu, kurie mano akimis tik pinigu viliojimo metodas, o ne reali pagalebjimo priemone... as manau kad daug kas priklauso nuo pozityvaus mastymo, nes lengviau sau liga isikalbeti, o ne pozityviai mastyti
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 11, 22:29)
man toks jausmas, kad jus vaidindama sau daktare ir itarinejusi IS vaidinote auka, kad manote taip apie kitus biggrin.gif mes anaipltol ne aukos... pvz as pati saves negailiu ir kitiems neleidziu...
o sarlatanizmais ir as netikiu... teko karta pries konsiliuma isklausyti paskaita apie zoleles, kaip ten viska isbande ir laikinas buvo pagerejimas, bet poto vos ne i sibira turi vaziuot, nes cia jau viskas isbandyta ir niekas nepadeda... ir gavau labai daug barti, kaip as budama tokia jauna, neisbandau tu metodu, kurie mano akimis tik pinigu viliojimo metodas, o ne reali pagalebjimo priemone... as manau kad daug kas priklauso nuo pozityvaus mastymo, nes lengviau sau liga isikalbeti, o ne pozityviai mastyti

drinks_cheers.gif

Kazi kur Gretuteka prapuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 11, 21:39)
drinks_cheers.gif

Kazi kur Gretuteka prapuole g.gif

na tikekimes neserga... tik truputi oras atsilo ir vel pasipyle persalimai... aplinkui tik visi ciaudo, sloguoja, kosti... kaip cia atsilaikius...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 11, 22:41)
na tikekimes neserga... tik truputi oras atsilo ir vel pasipyle persalimai... aplinkui tik visi ciaudo, sloguoja, kosti... kaip cia atsilaikius...

siandien perejau per lauka, ir garsiai pamasciau : geriau -10 butu. Ta dregme, vejas, brrrr... Buvo -20 visai to salcio nesijaute
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 12, 00:30)
siandien perejau per lauka, ir garsiai pamasciau : geriau -10 butu. Ta dregme, vejas, brrrr... Buvo -20 visai to salcio nesijaute

o man kazkaip geriau dregme ir vejas 4u.gif kai salta arba karsta man sunkiau eit,greit pavargstu,slubuot pradedu g.gif per tas pusnis kol prasibrausiu iki masinos,tai jau ir vaziuot niekur nesinori...
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 02 12, 11:29)
o man kazkaip geriau dregme ir vejas 4u.gif  kai salta arba karsta man sunkiau eit,greit pavargstu,slubuot pradedu g.gif  per tas pusnis kol prasibrausiu iki masinos,tai jau ir vaziuot niekur nesinori...

o man geriau saltis, nes tos pusnys jau i nevilti varo. visa skauda nuo sniego kasimo... stai ka reiskia turet nuosava kiema smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 11, 22:29)

Del auku... yra zmoniu, kurie sutiks visa gyvenima gerti vaistus, zinodami, kad nuo ju kencia kiti organai, negu stengsis sau padeti naturaliomis priemonemis, kur reikia daugiau pastangu, daugiau kantrybes, istvermes. Pati pazistu toki:) As izeisti nenorejau, ir atsiprasau, jei taip padariau, tiesiog kartais nesusilaukau ir patraukiu per danti...smile.gif

Sarlatane is manes tikrai prasta biggrin.gif Nesiuliau nei jokiu brangiu zoliu, nei neikanojamu knygu, o tiesiog viena knyga, kurioje tiek daug svarbaus yra sudeta. Tai nera bestseleris is serijos "Kaip per 3 dienas mesti rukyti", tai medicinine knyga, kurioje gan preciziskai surasyta apie organizme vykstancias reakcijas - normalia lasteliu, imunines sistemos veikla, ir jau pazeisto organizmo. Taip pat, knygos gale siuloma 6 savaiciu programa, per kuria pilnai turetu atsistatyti zarnyno mikroflora. Ji yra itin svarbi. Gydytoja nesiulo jokiu kinietisku, tibetietisku, sibirietisku ir t.t. papildu, zoliu, grybu. Ji ne burtininke uzkalbetoja, o medike.

As irgi uz pozityvuma. Ir as nieko nebaru:)

Nugis kiekvienas savo gyvenimo kalvis.
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 12, 23:56)
o man geriau saltis, nes tos pusnys jau i nevilti varo. visa skauda nuo sniego kasimo... stai ka reiskia turet nuosava kiema smile.gif)))

vakar vaziavimo salygos... Net peciuko masinoje nereikejo, ir taip slapia buvau. Per 12 metu man tokio extrymo neteko patirti, koki sia ziema patyriau doh.gif biggrin.gif
Pas mus 32 butu namas. Kurie masinas laikome kieme, tie ir kasam. Vakar jau ruosiausi eiti mojuoti kastuvu, bet manes neprireike thumbup.gif Kaimynu berniukai nuvale sniega.
Atsakyti