Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 02 09, 09:58)
sveikos 4u.gif
vakar susileidau antra doze. Zinokit noras gyventi siandien yra thumbup.gif  Pries leidziantis isgeriau Ibufeno, ir ismiegojau kuo puikiausiai. Siandien absoliuciai nieko blogo nejauciu thumbup.gif . Na isskyrus tas skruzdes kojose, bet jau demesio nekreipiu doh.gif

su sitais vaistais isvis pamirsit, kad sergat thumbup.gif as keturis metus su jais gyvenau ir neprailgo. tik linkiu labai, jog tikrai jie jums tiktu, nes man po 4 metu turbut jau organizmas imuniteta nuo ju gavo, nes padaznejo paumejimai doh.gif , bet tikiuosi po gimdymo ir maitinimo jie man vel tiks, na jei nesugalvosim po metu dar vieno 2.gif
Atsakyti
o man daba durnas reikalas. Galvojau vasara issiimti spirale ir bandyt antra 2.gif organizuotis wub.gif Bet, ko gero planus reikes atideti metams. Juolab kad ir darbai prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
as ir vel persalau,jau trecia karta per metus-koseju,is nosies bega doh.gif niekada nesiskiepijau o siais metais gydytoja patare,as ir sutikau tai ir daugiau sirgt pradejau...katik kaimyne suleido man Avonexo,taip nepatinka tos naujos,jau paruostos dozes schmoll.gif adata buka kazkokia,nelenda i mano raumenis blush2.gif Pati sau neidurciau,isibeget labai jau reikia lotuliukas.gif ir vaistai visi neisbega,lieka svirkste,reikes su gydytoja ar vaistininke sneket.Meletė,o jums kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 10 vasario 2010 - 21:00
man puikiai thumbup.gif adata kaip per sviesta,sikart visa suejo. Gal smagia ranka turiu g.gif O isbego visi, tik i gala stipriau spustelt reikejo smile.gif Ir jau taip bjauriai nesijauciu kaip po pirmos biggrin.gif
Sveik greiciau 4u.gif Man gerkle daznai paskaudalioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 10, 21:44)
man puikiai thumbup.gif  adata kaip per sviesta,sikart visa suejo. Gal smagia ranka turiu g.gif  O isbego visi, tik i gala stipriau spustelt reikejo smile.gif Ir jau taip bjauriai nesijauciu kaip po pirmos biggrin.gif
Sveik greiciau 4u.gif  Man gerkle daznai paskaudalioja unsure.gif

kai as leidausi tai paciai susimaisyti reikejo, tai ir sugadinus kiek buvau, kad skiedimui buvau nusipirkus atskiro fiziologinio tirpalo ampoliu, bet kuo toliau tuo labiau sistema pagavau, tai jokiu problemu, bet dabar kiek girdejau vienas jukas, net susimaisineti pacioms nebereikia thumbup.gif kaip bebutu viskas i prieki thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos:) Atsiprasau, kad braunuosi i jusu grazius pokalbius. Esme tame, kad man vienaip ar kitaip teko pasidometi issetine skleroze (nors ir nedaug). Tiesiog buvau itarinejusi sia liga sau... Aciu Dievui, po magnetinio rezonanso gavau man palanku atsakyma, kad jokiu uzuomazgu nematyti.

Kodel gi jums rasau? Kiek esu skaiciusi, issetines sklerozes atsiradimo priezastys nera zinomos. Medikai linke manyti, kad galbut tai genetiskai paveldima liga, bet tvirtu irodymu kaip ir nera, ar ne? Jei klystu- parasykite.

Taigi, link esmes... biggrin.gif Turiu labai gera knyga apie alergijas, parasyta gydytojos Carolee Bateson-Koch DC ND. Knyga vadonasi: " Allergies Disease in Disguise". Rekomenduoju isigyti, pasistudijuoti, kiek daug mes nezinome, o ir ne visi medikai turi sios info. Knygoje isvardinti simptomai, kuriuos sukelia tam tikri maisto produktai, kuriems esame alergiski, arba greiciau, kurie sukelia alergines reakcijas. Radau ir issetine skeroze... Parasyta ir trumpa pacientes istorija, kuriai buvo diagnozuota issetine skleroze ir dar kai kurios ligos, ji buvo pasmerkta taikytis su siomis ligomis, medikai nedave jokiu vilciu isgyti. Ji is drauges suzino apie sia gydytoja, knygos autore, padaro 6 savaiciu organizmo valymo/atstatymo programa (kuri knygoje yra parasyta) ir ji pasveiksta:) Pries tai buvusi bejege,beviltiska jauna invalide, tampa energinga moterimi, kuri ir po pilnaetatinio darbo dar turi jegu:) Zinau, skamba gerai. As tai siulyciau isbandyti visiems sia programa, ir pati jai emiau ruostis. Jei turite klausimuku-rasykite. Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 11, 14:46)
Sveikos:) Atsiprasau, kad braunuosi i jusu grazius pokalbius. Esme tame, kad man vienaip ar kitaip teko pasidometi issetine skleroze (nors ir nedaug). Tiesiog buvau itarinejusi sia liga sau... Aciu Dievui, po magnetinio rezonanso gavau man palanku atsakyma, kad jokiu uzuomazgu nematyti.

Kodel gi jums rasau? Kiek esu skaiciusi, issetines sklerozes atsiradimo priezastys nera zinomos. Medikai linke manyti, kad galbut tai genetiskai paveldima liga, bet tvirtu irodymu kaip ir nera, ar ne? Jei klystu- parasykite.

Taigi, link esmes... biggrin.gif Turiu labai gera knyga apie alergijas, parasyta gydytojos Carolee Bateson-Koch DC ND. Knyga vadonasi: " Allergies Disease in Disguise". Rekomenduoju isigyti, pasistudijuoti, kiek daug mes nezinome, o ir ne visi medikai turi sios info. Knygoje isvardinti simptomai, kuriuos sukelia tam tikri maisto produktai, kuriems esame alergiski, arba greiciau, kurie sukelia alergines reakcijas. Radau ir issetine skeroze... Parasyta ir trumpa pacientes istorija, kuriai buvo diagnozuota issetine skleroze ir dar kai kurios ligos, ji buvo pasmerkta taikytis su siomis ligomis, medikai nedave jokiu vilciu isgyti. Ji is drauges suzino apie sia gydytoja, knygos autore, padaro 6 savaiciu organizmo valymo/atstatymo programa (kuri knygoje yra parasyta) ir ji pasveiksta:) Pries tai buvusi bejege,beviltiska jauna invalide, tampa energinga moterimi, kuri ir po pilnaetatinio darbo dar turi jegu:) Zinau, skamba gerai. As tai siulyciau isbandyti visiems sia programa, ir pati jai emiau ruostis. Jei turite klausimuku-rasykite. Sekmes:)

sveika,
dziugu, kad tau si liga nepasitvirtino thumbup.gif
aciu, kad daliniesi info drinks_cheers.gif gal tikrai kuri ras ka tinkamo g.gif
Atsakyti
tie zidiniai kurie yra nedings, tai as saves geriau ir neerzinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Melete, o ka turit omeny "neerzinsiu". Pralosti nera ka. Kiek zinau "IS" yra progresuojanti liga, nebent visa gyvenima gerti vaistus, kurie sveikatos organizmui, imuninei sistemai nelabai priduoda, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 11, 18:14)
Melete, o ka turit omeny "neerzinsiu". Pralosti nera ka. Kiek zinau "IS" yra progresuojanti liga, nebent visa gyvenima gerti vaistus, kurie sveikatos organizmui, imuninei sistemai nelabai priduoda, ar ne?

as sarlatanizmais nesidomiu (cia mano nuomone) schmoll.gif Toks jausmas kad uzejai cia knygutes pareklamuoti prisidengusi IS
Atsakyti
Supratau. Na, taip reklamuoju, bet be jokios naudos sau-uz tai pinigu negaunu biggrin.gif Nesu agente, knygu platintoja ar pan., esu dvieju vaiku motina, su nekokia sveikata, kuriai i rankas papuole labai gera knyga ir tiesiog noriu pasidalinti info su kitais, serganciais, besikankinanciais. Bet, matyt, yra tokiu, kuriems patinka gyventi aukos gyvenima. Nepykite;)
Atsakyti
cia nei viena aukos nevaidina, ir ja nesijaucia mirksiukas.gif
Mandagiai buvo parasyta "kuri nores, pasidomes" O manes nedomina, ir as tai tiesiai sviesiai isreiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 11 vasario 2010 - 18:03