o as kazkaip gal visai nenoreciau grizti prie vaistu? bet bijau kaip paskau jau noresiu niekas nebeduos...
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 04, 14:14)
Taip taip Rimute ji super teigiamas žmogutis, va kad visi tokie būtų
Aš tai poniai nedaviau ji neverta kad duoti
Aš tai poniai nedaviau ji neverta kad duoti
as ir nedaviau, nes nemanau kad butu poziuris pasikeites... o kai dar apie ja isgirdau is paciu daktaru neigiamus atsiliepimus, kad tik pinigai rupi ir del ju net savo mokytoja pardave, tai pirmai progai pasitaikius pabegau pas kita
QUOTE(noras1 @ 2010 02 04, 15:25)
Na va ir vėl man prireikė jūsų žinių.
Liepos pabaigoje man, paskyrė vaistus, bet neišrašė, nes buvo duotas nurodymas išsioperuoti miomą, kad hemoglobinas susitvarkytų. Išsioperavau.
Lapkritį jis buvo dar negeras, tai vėl neišrašė. Dabar eisiu vasario pabagoje išsirašyti vaitukų. Kaip manote ar išrašys ar vėl bus reikalingas konsiliumas?
Kas kiek laiko tie konsiliumai?
Liepos pabaigoje man, paskyrė vaistus, bet neišrašė, nes buvo duotas nurodymas išsioperuoti miomą, kad hemoglobinas susitvarkytų. Išsioperavau.
Lapkritį jis buvo dar negeras, tai vėl neišrašė. Dabar eisiu vasario pabagoje išsirašyti vaitukų. Kaip manote ar išrašys ar vėl bus reikalingas konsiliumas?
Kas kiek laiko tie konsiliumai?
jei kaune, tai viena karta i metus ir buna 3-4 daktaru konsiliumas... tai jei skyre vaistus vasara, kito konsiliuma data ir bus ta pati menesi... sita mada ivesta tik antri metai, kai isvaziavo viena asaba i klaipeda, anksciau tai viskas priklausydavo vien nuo jos
QUOTE(Meletė @ 2010 02 05, 11:59)
Zinot, be vaistu jauciausi geriau. O dabar kojos kaip nesavos
as ir be vaistu jauciausi daug geriau... norejau nutraukti... sesutes nepatare... labai ilga ir sunki nutraukimo procedura, o poto negalima bus grizti i programa jei pabloges... man interferonas netinka, bet man kazkodel jo nekeicia i silpnesni, nors santariskese parase toki isvada-pasiulyma, kad per striprus man tie vaistai... o as pati jau ir pavargus buvau nes vaistu skyrimas priklause tik nuo tos asabos ir ji ne uzka nesileido i kalbas del ju keitimo... net uzstauge ko buvau santariskese... dabar tai ranka numojau, nors manau jei vel pradeciau zygisu gal ir pakeistu, nes dabar gydytojai nera tokie kategoriski, o sesute aukse tikras auksas
QUOTE(<LIBE> @ 2010 02 05, 17:06)
o as kazkaip gal visai nenoreciau grizti prie vaistu? bet bijau kaip paskau jau noresiu niekas nebeduos...
Jei reikes, tai ir duos, niekur jie nedings . As nesileidziu jokiu vaistu, bet man norejo juos per prievarta isiulyti. Tai ko tik ten nebuvo: ir mano asaru, ir ju gazdinimu kad nebegydys manes visai ir sakymu, ka tada darysi jei pabloges ir t.t.
Na ir ka? nieko! Vaistu atsisakiau, o jie mane kaip gyde, taip ir toliau gydo
Tai kad nenusimink, pailsek, o veliau matysi pagal savo orgnizma kuo ir kaip geriau gydytis.
Sekmes!
QUOTE(Meletė @ 2010 02 05, 15:02)
per mano konsiliuma 4 daktarai buvo
tai kaune buna konsiljumai, bet man keista buvo santariskese, kad ten nuolat, gydytojas tau gydymo jokio be konsiljumo neskiria. na bet gal taip geriau
o ta teta labai pyksta jei su kitais gydytojais pradedi bendrauti, gavau ir as velniu nuo jos
o dabar jokiu reikalu su ja, tai ir nervai atsistate, streso jokio
QUOTE(citrute @ 2010 02 03, 08:57)
Nugis pas ta pacia Dar nei karto nesiule nieko Vis mastau, gal as per daug "saltai" elgiuosi nuejus, gal reikia gydytojus pamaloninti kartas nuo karto ar kaip Nes man nieko nesiulo, nieko nesako, net kraujo tyrimus pasidarau tik pas seimos gydytoja. MR irgi pati pasiprasiau, nes du metai praeje buvo. Zodziu gal reikia pasimokinti buti "slidesnei" ir "atsidekoti" kartas nuo karto, nes taip ir nesuzinosiu kas su mano kepenim darosi
Na jo mano poziuris kad jei gydytoja kaip man iskovojo kad gauciau vaistus nes kiti gydytojai isivaizdavo kad nereikia tai as negaliu neatsidekoti, o dabar dar ir vyra prieme nes jam ranku tremoras, tai per metus karta pamaloninu, ir mane maloniai priima ir uz mane viska padaro nei i konsiliumus vaziuot nereikia, ir siaip demesys kitoks. As jau toks zmogus kad tai tik atsidekojimas, net ir vaiku gydytojai kartais duodu ir problemu neturiu jei kas blogai ir bet kuriuo metu ji visad priima. Neduodu is anksto o tik atsidekodama. O del ivairiu tyrimu tai pati klausk ir prasyk kad darytu. Pabuk drasesne ir reiklesne
QUOTE(Eri-ka @ 2010 02 08, 11:27)
Na jo mano poziuris kad jei gydytoja kaip man iskovojo kad gauciau vaistus nes kiti gydytojai isivaizdavo kad nereikia tai as negaliu neatsidekoti, o dabar dar ir vyra prieme nes jam ranku tremoras, tai per metus karta pamaloninu, ir mane maloniai priima ir uz mane viska padaro nei i konsiliumus vaziuot nereikia, ir siaip demesys kitoks. As jau toks zmogus kad tai tik atsidekojimas, net ir vaiku gydytojai kartais duodu ir problemu neturiu jei kas blogai ir bet kuriuo metu ji visad priima. Neduodu is anksto o tik atsidekodama. O del ivairiu tyrimu tai pati klausk ir prasyk kad darytu. Pabuk drasesne ir reiklesne
Del atsidekojimo sutinku Bet uz ka jai turiu atsidekoti? Uz tai, kad vaistus israso? Net ne ji man skyre, o kita MR pati issiprasiau, nes buvo daug laiko praeje ir viskas O jei dabar ka duociau, tai jau butu kysis, nes atsidekoti neturiu uz ka, praleidziu kabinete 5-7 min karta per 3 menesius ir viskas Bet teks "atsidekoti" ir uz tas minutes
P.S. su vaiku gydytoja ir su seimos gydytoja net kalbos nekyla, visada kartas nuo karto atsidekojam, nes tikrai yra uz ka: demesys, skambini kada reikia, pazymos, siuntimai, vaziavimai i namus ir t.t.
O as apie kitu miestu gydytojus nieko gero negaliu pasakyti, kiekvienam manau savo. Nes kai prisimenu kad metus per visas ligonines isvazinejau kad duotu vaistu nes labai silpnai vaiksciojau tai visiems buvo nusispjauti o Malcienei niekas neleido israsineti, tai prasikankinusi 7kartus ligoninej per metus man siaip ne taip deka sveikatos ministerijos tik gavau ir tai man pasiule gyd Malciene ir uz tai as jai dekinga.
Papildyta:
o as tai uzsibunu pas ja kabinete net 30min ar net dar ilgiau. O kiek laiko jau pas ja lankaisi? Na jei eini tik vaistu issirasyti tai manyciau kad nereik duoti na nebent gelyciu (ta ji megsta. ) ir viskas. O tk kai jau labai prireiktu jos pagalbos tik tada atsidekotum.
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2010 02 08, 11:41)
Del atsidekojimo sutinku Bet uz ka jai turiu atsidekoti? Uz tai, kad vaistus israso? Net ne ji man skyre, o kita MR pati issiprasiau, nes buvo daug laiko praeje ir viskas O jei dabar ka duociau, tai jau butu kysis, nes atsidekoti neturiu uz ka, praleidziu kabinete 5-7 min karta per 3 menesius ir viskas Bet teks "atsidekoti" ir uz tas minutes
P.S. su vaiku gydytoja ir su seimos gydytoja net kalbos nekyla, visada kartas nuo karto atsidekojam, nes tikrai yra uz ka: demesys, skambini kada reikia, pazymos, siuntimai, vaziavimai i namus ir t.t.
o as tai uzsibunu pas ja kabinete net 30min ar net dar ilgiau. O kiek laiko jau pas ja lankaisi? Na jei eini tik vaistu issirasyti tai manyciau kad nereik duoti na nebent gelyciu (ta ji megsta. ) ir viskas. O tk kai jau labai prireiktu jos pagalbos tik tada atsidekotum.
QUOTE(citrute @ 2010 02 08, 12:41)
Sutinku su citrute, kad nelabai uz ka yra ten toms gydytojoms atsidekot...As ir vis vyro paklausiu "ka sake? ka rado? ka dare?" paprastai atsakymas buna nieko arba ai ta pati...
Zodziu uz duru prasedi kelias valandas, po to ibega i kabineta, 5 minutes pabaksnoja, israso recepta ir ate...
O vaiku gydytojai tai negaila "atsidekoti"... gydytoja visada gerai nusiteikus, vaikeli pakalbina, paglosto, be prasymo padaro visus galimus ar butinus tyrimus ir vaikas nebijo...
QUOTE(Eri-ka @ 2010 02 08, 11:54)
O as apie kitu miestu gydytojus nieko gero negaliu pasakyti, kiekvienam manau savo. Nes kai prisimenu kad metus per visas ligonines isvazinejau kad duotu vaistu nes labai silpnai vaiksciojau tai visiems buvo nusispjauti o Malcienei niekas neleido israsineti, tai prasikankinusi 7kartus ligoninej per metus man siaip ne taip deka sveikatos ministerijos tik gavau ir tai man pasiule gyd Malciene ir uz tai as jai dekinga.
Papildyta:
Papildyta:
Vaikstau gal gerus metus pas ja Bet tiek kiek vaikstau jokiu ataku nebuvo (3*tpfu), tai taip ir susitinkam
Papildyta:
QUOTE(Baltas @ 2010 02 08, 11:59)
[quote=citrute,2010 02 08, 12:02]
Vaikstau gal gerus metus pas ja Bet tiek kiek vaikstau jokiu ataku nebuvo (3*tpfu), tai taip ir susitinkam
Papildyta:
tada tikrai nereik duoti nieko. na nebent tris rozytes ir viskas ir bus patenkinta.
Papildyta:
tada tikrai nereik duoti nieko. na nebent tris rozytes ir viskas ir bus patenkinta.