QUOTE(Meletė @ 2010 02 03, 17:07)
o tu is sostines
Kaip as maniau kad aplink Kauna
tai as visur suspejau pabuti
pradejau gydytis kaune, ten ir diagnozavo, veliau paskui gydytoja islekiau i klaipeda, bet kai apsigyvenau vilniuje baigusi mokykla, i kauna nera kas nuvaziuoti, ypac kai kaune dirbu, bet i klaipeda is vilniaus vazineti pasidare per toli, o ir streso buvo daug del punkcijos ir kitu dalyku, na esu pasakojusi. o dabar gydausi sau vilniuje ir nematau vargo
viskas vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 02 04, 15:16)
mergaites kurios Avonex leidosi,
ar buvo taip, kad jautet isitempusius koku raumenis
Isitempe raumenys, ir "skruzdes" laksto. Idealiausiai jauciuosi vaiksciodama
nuo avonexo visko budavo, bet kai as buvau pripratus, i nieka nebekreipiau demesio. susileidi vaistus ir miegot ibuprofeno isgerus, tai savaite laiko ramu. o koju raumenis man daznai traukdavo, net paeiti budavo sunku, nes skaudejo, bet abejoju ar cia nuo vaistu (avonxo)
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2010 02 04, 15:25)
Na va ir vėl man prireikė jūsų žinių.
Liepos pabaigoje man, paskyrė vaistus, bet neišrašė, nes buvo duotas nurodymas išsioperuoti miomą, kad hemoglobinas susitvarkytų. Išsioperavau.
Lapkritį jis buvo dar negeras, tai vėl neišrašė. Dabar eisiu vasario pabagoje išsirašyti vaitukų. Kaip manote ar išrašys ar vėl bus reikalingas konsiliumas?
Kas kiek laiko tie konsiliumai?
santariskese net solumedrolio be konsiljumo neduoda, kiek teko ten guleti, konsiljumai pastoviai buna, vienas gydytojas ten nieko nesprendzia, visada tariasi. o kaune tai nuo vieno gydytojo viskas priklauso.