Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 02 03, 16:23)
dave pagalveliu,ir kuprine dave ax.gif  As zinau tik sesute Rimute (administratore slaugos) ji man viska aiskino ir dave. Nuo nuostabus zmogus. thumbup.gif
Papildyta:

cia neaisku nuo ko priklauso. Pasakojo kaip viena i kisene jai 200 lt idejo. Vistiek kaip su siuksle elgesi.

Taip taip Rimute thumbup.gif ji super teigiamas žmogutis, va kad visi tokie būtų 4u.gif

Aš tai poniai nedaviau schmoll.gif ji neverta kad duoti 4u.gif
Atsakyti
mergaites kurios Avonex leidosi,
ar buvo taip, kad jautet isitempusius koku raumenis g.gif Isitempe raumenys, ir "skruzdes" laksto. Idealiausiai jauciuosi vaiksciodama doh.gif
Atsakyti
Na va ir vėl man prireikė jūsų žinių.
Liepos pabaigoje man, paskyrė vaistus, bet neišrašė, nes buvo duotas nurodymas išsioperuoti miomą, kad hemoglobinas susitvarkytų. Išsioperavau.
Lapkritį jis buvo dar negeras, tai vėl neišrašė. Dabar eisiu vasario pabagoje išsirašyti vaitukų. Kaip manote ar išrašys ar vėl bus reikalingas konsiliumas?
Kas kiek laiko tie konsiliumai?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 04, 16:16)
ar buvo taip, kad jautet isitempusius koku raumenis g.gif  Isitempe raumenys, ir "skruzdes" laksto. Idealiausiai jauciuosi vaiksciodama doh.gif

as tai visiskai nieko nejauciu,tik tie gripo simptomai...Man tik buvo toks lyg raumenu isitempimas,veliau skausmingi traukuliai nuo Betaferono, tai nutrauke.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 02 04, 20:35)
as tai visiskai nieko nejauciu,tik tie gripo simptomai...Man tik buvo toks lyg raumenu isitempimas,veliau skausmingi traukuliai nuo Betaferono, tai nutrauke.

tai va va, isitempimas yra. O ta nakti po injekcijos pora kartu meslungis koja sutrauke. Jei nepraeis, reiks paklaust gal Baclofena gert pradeti
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 04, 21:29)
tai va va, isitempimas yra. O ta nakti po injekcijos pora kartu meslungis koja sutrauke. Jei nepraeis, reiks paklaust gal Baclofena gert pradeti

man taip nuo Betaferono buvo.is pradziu pora kartu per diena,veliau vis dazniau tai jau negalejau istvert nuo skausmo,net melynes atsirasdavo nuo meslungio.man sutraukdavo visa desine puse.kai nutraukiau vaistus tai ir praejo viskas...
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 02 04, 16:25)
Liepos pabaigoje man, paskyrė vaistus, bet neišrašė, nes buvo duotas nurodymas išsioperuoti miomą, kad hemoglobinas susitvarkytų. Išsioperavau.
Lapkritį jis buvo dar negeras, tai vėl neišrašė. Dabar eisiu vasario pabagoje išsirašyti vaitukų. Kaip manote ar išrašys ar vėl bus reikalingas konsiliumas?

Siaip konsiliumai buna karta per metus, o tavo atveju nezinau g.gif
Atsakyti
http://www.pillshop.ru/pid6909/
- Заболевания мозга и нервной системы (болезнь Паркинсона, нарушение мозгового кровообращения, рассеянный склероз,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 05 vasario 2010 - 00:58
Zinot, be vaistu jauciausi geriau. O dabar kojos kaip nesavos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 05, 12:59)
Zinot, be vaistu jauciausi geriau. O dabar kojos kaip nesavos cray.gif

Gal organizmas priprato kovoti be jokiu vaistu...gal dar priprasit,tik karta per savaite ne taip blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 02 03, 17:07)
o tu is sostines g.gif  Kaip as maniau kad aplink Kauna g.gif

tai as visur suspejau pabuti blush2.gif pradejau gydytis kaune, ten ir diagnozavo, veliau paskui gydytoja islekiau i klaipeda, bet kai apsigyvenau vilniuje baigusi mokykla, i kauna nera kas nuvaziuoti, ypac kai kaune dirbu, bet i klaipeda is vilniaus vazineti pasidare per toli, o ir streso buvo daug del punkcijos ir kitu dalyku, na esu pasakojusi. o dabar gydausi sau vilniuje ir nematau vargo thumbup.gif viskas vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 02 04, 15:16)
ar buvo taip, kad jautet isitempusius koku raumenis g.gif  Isitempe raumenys, ir "skruzdes" laksto. Idealiausiai jauciuosi vaiksciodama doh.gif

nuo avonexo visko budavo, bet kai as buvau pripratus, i nieka nebekreipiau demesio. susileidi vaistus ir miegot ibuprofeno isgerus, tai savaite laiko ramu. o koju raumenis man daznai traukdavo, net paeiti budavo sunku, nes skaudejo, bet abejoju ar cia nuo vaistu (avonxo) g.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2010 02 04, 15:25)

santariskese net solumedrolio be konsiljumo neduoda, kiek teko ten guleti, konsiljumai pastoviai buna, vienas gydytojas ten nieko nesprendzia, visada tariasi. o kaune tai nuo vieno gydytojo viskas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 02 05, 15:05)
o kaune tai nuo vieno gydytojo viskas priklauso.

per mano konsiliuma 4 daktarai buvo rolleyes.gif
Atsakyti