QUOTE(citrute @ 2010 02 01, 13:20)
Mergaites, o jus daretes, kuri nors kokia planine operacija su narkoze? Kaip savijauta buvo po jos, ar nepablogejo? As mastau cia viena gala pasigrazinti, bet gydytoja, siandien, aisku optimistiskai nenuteike, kaip visada Tai ir taip bijojau, o dabar isvis panika apeme
as pries metus dariausi planine nosies operacija su pilna narkoze. jokiu pokyciu nepajutau (kas liecia IS). zinoma reikejo neurologu palaiminimo, bet jie man neminejo jokio rysio tarp narkozes ir pablogejimu. taip kad jei reikia - pirmyn
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 01, 10:02)
Pagal tyrimus paskiria, kurie tinka tikrai ne nuo ligos progresavimo laipsnio
man paskyre Copaxone, nes interferonu skirt negalejo - turiu problemu su skydliauke. zinoma, leistis kiekviena diena menkas malonumas, bet kai nera pasirinkimo leidziuos tik i pilva ir uzpakali, i rankas ir kojas negaliu, nes skausmas nerealus ir toooookie guzai
Papildyta:
QUOTE(eglema @ 2010 01 31, 23:19)
Labutis seniai forume , pilnai pasikeitimu, sveikinu sulaukusioms gandru ,dziaugiuosiu su jumis kurios gerai jauciasi.Grizau prie vaistu, nes vakcinom nebeissimoku, AVONEXA vartoju, tai prisiminiau ka reiskia salutinis
ka gali pasakyti apie vakcinas, ar jauti koki pokyti?
QUOTE(dalmatinas @ 2010 02 01, 15:22)
as pries metus dariausi planine nosies operacija su pilna narkoze. jokiu pokyciu nepajutau (kas liecia IS). zinoma reikejo neurologu palaiminimo, bet jie man neminejo jokio rysio tarp narkozes ir pablogejimu. taip kad jei reikia - pirmyn
Papildyta:
man paskyre Copaxone, nes interferonu skirt negalejo - turiu problemu su skydliauke. zinoma, leistis kiekviena diena menkas malonumas, bet kai nera pasirinkimo leidziuos tik i pilva ir uzpakali, i rankas ir kojas negaliu, nes skausmas nerealus ir toooookie guzai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Butent nosiuko operacijos ir noriu (gal ka apie gydytoja Astrauska galite pasakyt?)
As leidziuos i kojas ir uzpakaliuka, i pilva skauda, nes nerealiai daug striju po pirmo nestumo, gal nuo to Bet kuo toliau, tuo labiau jauciu, kad reikes susikaupti, nes kojos ir sikniukas jau nebelaiko (nes tik kaulai ir skura (mesos nelabai daug , o dar kai leisti reikia kasdien )
QUOTE(Meletė @ 2010 02 01, 16:09)
Sveikos, gavau avonex. Dabar 4 ampules israse, po trecios- kepenu fermentus darytis, po ketvirtos trims menesiams rasys. Kazi kaip seksis su svirkstu susitarti
As is pradziu karta i savaite i poliklinika vaiksciojau,veliau kaimynes prasiau,bet karta kaimyne negalejo ir i poliklinika jau buvo velu eit, tai nusprendziau pati sau leist.Adata eina kaip i sviesta bet vistiek sunku sau leist...
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 01 24, 18:33)
Na vis dėl to ir amerikiečiai susidomėjo italo pasiekimais.
Na aš vis apie tą patį
Lenkijoje Katowicoje kur daromos tos operacijos šiais metais nebėra vietų.Mus įtraukė, į besidominančių eilę.
Tai nesuprantu, ko mūsų lietuviai snaudžia
QUOTE(Meletė @ 2010 02 01, 18:56)
as rizkuosiu siandien vakare pati leistis
pimosios pati nesugebėjau, MB suleido
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 02 01, 22:10)
Na aš vis apie tą patį
Lenkijoje Katowicoje kur daromos tos operacijos šiais metais nebėra vietų.Mus įtraukė, į besidominančių eilę.
o ta eilė kokio ilgumo? gal domėjotės kokios tyrimus reikia prieš tai pasidaryti?
susileidau pati. Viskas labai sklandziai vyko,, net neskaudejo. Bet praejus 3 val po injekcijos Pradejo purtyt saltis, ejau nakti atsigerti- galva svaigo. Kojos kaip vatines, ir temperatura 37. Po paracetamolio, ir MB apkabinimo drebet nustojau.Po kiek laiko karstis pilt pradejo Nu bet i savaite karta manau kentet galima. O paskui gal pripras organizmas
QUOTE(Meletė @ 2010 02 02, 10:03)
susileidau pati. Viskas labai sklandziai vyko,, net neskaudejo. Bet praejus 3 val po injekcijos Pradejo purtyt saltis, ejau nakti atsigerti- galva svaigo. Kojos kaip vatines, ir temperatura 37. Po paracetamolio, ir MB apkabinimo drebet nustojau.Po kiek laiko karstis pilt pradejo Nu bet i savaite karta manau kentet galima. O paskui gal pripras organizmas
as pirmaja savo susileidau sekmadieni, ot protas pries darba o kaip tycia MB buvo isvaziaves, buvo karsta diena, reikejo grizti paciai namo.. stovejau stotelej ir galvojau atsijungsiu.. net nemoku nupasakoti to jausmo, buvo silpna, atrodo visas organizmas atsijunginejo. paskui po kokiu 3-4 dienu praejo
Labas rytas
Mergaitės, o jūs injektorių nenaudojat? Yra gi specialūs, labai panašūs į tuos kur sesutės iš piršto kraują ima, tik dideli, tik gal ne prie visų vaistų jie priklauso, nežinau, pasidomėkit. Ten galima susireguliuot adatos gylį, labai lengva susileist
Mergaitės, o jūs injektorių nenaudojat? Yra gi specialūs, labai panašūs į tuos kur sesutės iš piršto kraują ima, tik dideli, tik gal ne prie visų vaistų jie priklauso, nežinau, pasidomėkit. Ten galima susireguliuot adatos gylį, labai lengva susileist
neturiu injektoriaus. Bet adata kaip per sviesta ejo. Net pasiziurejau is arciau ar tikrai isiduriau. Vyras juokias kad ant adatos sedau
O siaip veliau buna salutiniai? Nes daba tai ne kaip jauciuosi. Varau mandarinu nusipirksiu, ir gulesiu. Net ner sveikatos galvos issiplauti. Jetau kai pagalvoju kas bus kai i darba reikes eiti Man kazkaip i penktadienio vakara reiktu nukelt leidimasi visa
O siaip veliau buna salutiniai? Nes daba tai ne kaip jauciuosi. Varau mandarinu nusipirksiu, ir gulesiu. Net ner sveikatos galvos issiplauti. Jetau kai pagalvoju kas bus kai i darba reikes eiti Man kazkaip i penktadienio vakara reiktu nukelt leidimasi visa
Melete, o koks svirkstas, paprastas vienkartinis - plastmasinis su nuiimama adata? nes rebifu svirkstai stikliniai ir adatytes 1 cm ilgio, jos nenusiima.