Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

kazka minejo kad nuo bendros bukles, ir ataku daznumo. Sake kai pas mane tokia eiga, tai galiu juos leistis smile.gif
Atsakyti
as ju irgi labai norejau. Labai labai Sako kad ju salutinis ne toks bjaurus buna

Vartoju Avonex jau ir pati vel dabar, bet ir anksciau ir dabar salutinis labai bjaurus, bet kai viena karta savaiteje tai galima perkenteti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 11:36)
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o kiek jums metu? Pvz.: man 32  biggrin.gif  Sergam viena liga, tai gal ir panasaus amziaus esame ax.gif

Man 33 m. diagnozuota 28
Atsakyti
Labutis seniai forume , pilnai pasikeitimu, sveikinu sulaukusioms gandru biggrin.gif ,dziaugiuosiu su jumis kurios gerai jauciasi.Grizau prie vaistu, nes vakcinom nebeissimoku, AVONEXA vartoju, tai prisiminiau ka reiskia salutinis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 01 31, 17:40)
O mano vyras leidžiasi Rebif, tris kartus per savaitę g.gif Kažin kodėl taip visiems skirtingai, ar čia nuo ligos laipsnio ar kaip, ir katrie vadinami geriausiais iš jų rolleyes.gif

Pagal tyrimus paskiria, kurie tinka 4u.gif tikrai ne nuo ligos progresavimo laipsnio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 01, 09:02)
Pagal tyrimus paskiria, kurie tinka 4u.gif  tikrai ne nuo ligos progresavimo laipsnio schmoll.gif

Sveikos,
idomu pagal kokius tyrimus? Man paskirti copaxone, bet tie gumbai ir melynes i nevilti varo g.gif Nepamenu, kad kazka stebuklingo tirtu pries paskiriant schmoll.gif
Pas mane daug zidiniu galvos ir kaklo srityje, atakos retos (3*tpfu). Idomu ar imanoma pasikeisti vaistus, ar jau reikia dziaugtis, kad isvis gaunu g.gif
Siandien einu kaip tik vaistu pas gydytoja, bet bijau klausti, kad neuzrustinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 02 01, 09:14)
Sveikos,
idomu pagal kokius tyrimus? Man paskirti copaxone, bet tie gumbai ir melynes i nevilti varo  g.gif  Nepamenu, kad kazka stebuklingo tirtu pries paskiriant  schmoll.gif
Pas mane daug zidiniu galvos ir kaklo srityje, atakos retos (3*tpfu). Idomu ar imanoma pasikeisti vaistus, ar jau reikia dziaugtis, kad isvis gaunu  g.gif
Siandien einu kaip tik vaistu pas gydytoja, bet bijau klausti, kad neuzrustinti  tongue.gif

na ziurint pas kokia gydytoja einat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 02 01, 11:09)
na ziurint pas kokia gydytoja einat ax.gif

Gryzau smile.gif
Meginau paklausinet, tai nelabai aiskina, bet kiek pavyko "ispesti", tai Copaxone ir Avonexas yra silpniausi ir skiria kai gera pakankamai eiga g.gif Kodel vienu atveju vienus, kitu atveju kitus, nepaaiskino schmoll.gif (skiria gydytoju konciliumas ir baigta)
P.S. pas gydytoja eiti stresas man unsure.gif Siaip esu pakankamai komunikabili, issiklausineju visada viska pas visus, nu bet pas ta gydytoja, man stresas, nors tu ka doh.gif

Atsakyti
Mergaites, o jus daretes, kuri nors kokia planine operacija su narkoze? Kaip savijauta buvo po jos, ar nepablogejo? As mastau cia viena gala pasigrazinti, bet gydytoja, siandien, aisku optimistiskai nenuteike, kaip visada unsure.gif Tai ir taip bijojau, o dabar isvis panika apeme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 02 01, 10:14)
Sveikos,
idomu pagal kokius tyrimus? Man paskirti copaxone, bet tie gumbai ir melynes i nevilti varo  g.gif  Nepamenu, kad kazka stebuklingo tirtu pries paskiriant  schmoll.gif
Pas mane daug zidiniu galvos ir kaklo srityje, atakos retos (3*tpfu). Idomu ar imanoma pasikeisti vaistus, ar jau reikia dziaugtis, kad isvis gaunu  g.gif
Siandien einu kaip tik vaistu pas gydytoja, bet bijau klausti, kad neuzrustinti  tongue.gif

ir as melynavau baisiai doh.gif pas mane pilve kartais galima dar ir dabar uzciuopti guziukus, nors leidausi pries pusmeti paskutini karta...
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2010 02 01, 13:20)
Mergaites, o jus daretes, kuri nors kokia planine operacija su narkoze? Kaip savijauta buvo po jos, ar nepablogejo? As mastau cia viena gala pasigrazinti, bet gydytoja, siandien, aisku optimistiskai nenuteike, kaip visada  unsure.gif  Tai ir taip bijojau, o dabar isvis panika apeme  doh.gif

kadangi ateityje planuojam vaikeli, tai klausinejau vieno mediko is KMU apie cezari, sake lygiai taip pat stresa patirs organizmas, kaip ir darant cezari 4u.gif tai speju ne i nauda... o viena gydytoja is antros ligonines, kaip tik skatina cezari, jos dukra IS serga, tai dare su pilna narkoze 4u.gif negimde naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 01 vasario 2010 - 13:49
QUOTE(citrute @ 2010 02 01, 10:14)
Sveikos,

man irgi is karto copaxone skyre,vartojau apie 4menesius bet jokiu melyniu kazkaip nebuvo,tik ant koju injekcijos vietoje atsirasdavo dideles raudonos demes kurios niezedavo labai labai doh.gif bet po sunkios atakos skyre Betaferona,bet netiko tai pakeite i Avonexa.As labai patenkinta thumbup.gif vartoju metus tai paskyre tyrimus ar neatsirado antikuniu ir bus konsiljumas,bijau kad ju neatimtu...
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 02 01, 13:57)
man irgi is karto copaxone skyre,vartojau apie 4menesius bet jokiu melyniu kazkaip nebuvo,tik ant koju injekcijos vietoje atsirasdavo dideles raudonos demes kurios niezedavo labai labai doh.gif  bet po sunkios atakos skyre Betaferona,bet netiko tai pakeite i Avonexa.As labai patenkinta thumbup.gif  vartoju metus tai paskyre tyrimus ar neatsirado antikuniu ir bus konsiljumas,bijau kad ju neatimtu...

O tuos tyrimus skiria priziurintis gydytojas? g.gif Nes as du metus jau leidziuos Copaxone, tai man netikrina jokiu antikuniu, kepenu ir t.t. schmoll.gif Dar siandien kai emiau klausinet, tai sake, kadangi mano eiga labai gera, reiskia vaistai paskirti tinkamai bigsmile.gif Deja, niekas nezino kaip butu jeigu butu... tai galiu tik cia paskaitinet ir patenkinti savo smalsuma kaip elgiasi kiti gydytojai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 01, 13:49)
ir as melynavau baisiai doh.gif  pas mane pilve kartais galima dar ir dabar uzciuopti guziukus, nors leidausi pries pusmeti paskutini karta...
Papildyta:
kadangi ateityje planuojam vaikeli, tai klausinejau vieno mediko is KMU apie cezari, sake lygiai taip pat stresa patirs organizmas, kaip ir darant cezari 4u.gif  tai speju ne i nauda... o viena gydytoja is antros ligonines, kaip tik skatina cezari, jos dukra IS serga, tai dare su pilna narkoze 4u.gif negimde naturaliai.

Del cezario as irgi daug domejausi pries antraji nestuma, tai del jo man isaiskino taip: nera skirtumo ar cezaris ar naturalus gimdymas, nes organizma issekina pats nestumas, o ne gimdymas g.gif ir jei fiziskai jautiesi gerai, tai, manau, tikrai neverta rinktis cezario pjuvio 4u.gif
Atsakyti
[quote=citrute,2010 02 01, 15:07]
O tuos tyrimus skiria priziurintis gydytojas? g.gif Nes as du metus jau leidziuos Copaxone, tai man netikrina jokiu antikuniu, kepenu ir t.t. schmoll.gif Dar siandien kai emiau klausinet, tai sake, kadangi mano eiga labai gera, reiskia vaistai paskirti tinkamai bigsmile.gif Deja, niekas nezino kaip butu jeigu butu... tai galiu tik cia paskaitinet ir patenkinti savo smalsuma kaip elgiasi kiti gydytojai doh.gif
Papildyta:
neurologas man skyre is Santariskiu.Anksciau ir kepenu dariau.
Atsakyti