QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 20:28)
man reabilitacija pirmine skyre poliklinikoj, sunervavo, negaliu nuejau i mankstas-nezino prie ko rasyt-ar prie radikulito, ar prie stuburo iskrypimo..klausia ar atsistojus darysiu pratimus-sakau-NE, dar pasitiesiu salej aciu dievui pakilo temperatura, tai neteko man ten apsilankyt, nebaisiai ir norejau o elektro stimuliacijose, tai isvis prikibo-kas cia per diagnoze, ar tikrai tau tokiai jaunai gali but, ar tau nustatyta ar ne(lyg i lapely rasytu diagnoze kuri nenustatyta )o galiausiai isvis uzmusantis klausimas-o kas tau darosi, ir kuo pasireiskia nu baisus kaimas pas mus, nors kokia paskaita pravestu toms seselems kad zinotu kas ir is kur, nes net nemalonu-guli 5 pacientai o ji mane kankina klausimais
Mane karta ligonineje sesute veze i kazkokius tyrimus ir sako man- Tau IS,tai tu pamirsti viska,taip? Sakau Taip,taip.Nenorejau aiskinti jai...Ir sanatorijoj (kai po paralyziaus buvau)Ojojojoj kokia jaunute,taip ir liksi,su lazdele vaiksciosi,nepageres jau turbut.Taip ir norejosi su ta lazda trenkt!