Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 20:28)
man reabilitacija pirmine skyre poliklinikoj, sunervavo, negaliu bash.gif nuejau i mankstas-nezino prie ko rasyt-ar prie radikulito, ar prie stuburo iskrypimo..klausia ar atsistojus darysiu pratimus-sakau-NE, dar pasitiesiu salej lotuliukas.gif aciu dievui pakilo temperatura, tai neteko man ten apsilankyt, nebaisiai ir norejau thumbup.gif o elektro stimuliacijose, tai isvis prikibo-kas cia per diagnoze, ar tikrai tau tokiai jaunai gali but, ar tau nustatyta ar ne(lyg i lapely rasytu diagnoze kuri nenustatyta blink.gif )o galiausiai isvis uzmusantis klausimas-o kas tau darosi, ir kuo pasireiskia doh.gif nu baisus kaimas pas mus, nors kokia paskaita pravestu toms seselems kad zinotu kas ir is kur, nes net nemalonu-guli 5 pacientai o ji mane kankina klausimais mad.gif  fool.gif

Mane karta ligonineje sesute veze i kazkokius tyrimus ir sako man- Tau IS,tai tu pamirsti viska,taip? Sakau Taip,taip.Nenorejau aiskinti jai...Ir sanatorijoj (kai po paralyziaus buvau)Ojojojoj kokia jaunute,taip ir liksi,su lazdele vaiksciosi,nepageres jau turbut.Taip ir norejosi su ta lazda trenkt! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 01 21, 13:20)

maniskiui irgi panasiai pries 2 sav. buvo, nakti pradejo vemti, skundesi pilvuko skausmais, bet as viska nurasiau apsinuodijimui, dar veliau 2 dienas nieko nenorejo valgyti ir t-ra apie 37,4 buvo. o po to tas pats buvo ir man, tik sunkesne forma, galvojau kojas uzversiu, pykino savaite t-ra iki 38, dar ir po siai dienai sirdute duria verysad.gif
dabar vel su sunum namie-akyciu uzdegimas, panasu, kad vel kazkoks virusiukas uzpuole, nes darzelyje net keli vaikai su tokiom akytem, taip, kad visi laikykites mirksiukas.gif

virusas 100 proc. Per nauja darzelio ligom sirgsiu lotuliukas.gif Nevemiu, bet pilvas burbuliuoja. O ji pas mane atsigavus. Tempos net nebuvo, vakar per visa diena tik jogurta prisnekinau suvalgyti, bet labai daug gere. Siandien apsisukdama valgo, bet riboju.

Talli- nebijok. Tik baisiai atrodo. O viskas labai greitai pasimirsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 21 sausio 2010 - 15:11
Talli- nebijok. Tik baisiai atrodo. O viskas labai greitai pasimirsta. mirksiukas.gif
[/quote]

tai butumet maciusios kaip as punkcijos bijojau, is kart visa lapeli sedativo suciulpiau, na kai jau punktavo tai dzin buvo, galejo tada jau ka nori daryt

o dabar tai sedativas nemanau, kad pades doh.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Talli,2010 01 21, 17:12]
[/quote]
tai butumet maciusios kaip as punkcijos bijojau, is kart visa lapeli sedativo suciulpiau, na kai jau punktavo tai dzin buvo, galejo tada jau ka nori daryt

o dabar tai sedativas nemanau, kad pades doh.gif blush2.gif
[/quote]
o tu su epidura bandysi, ar pati? ,Man epiduros nedare. Pasakiau diagnoze, tai net i snekas nesileido. O tik veliau suzinojau kad man pakenke nebutu.
Atsakyti
o tu su epidura bandysi, ar pati? ,Man epiduros nedare. Pasakiau diagnoze, tai net i snekas nesileido. O tik veliau suzinojau kad man pakenke nebutu.
[/quote]

aisq kad prasysiu, net kalbos nera, brrr kaip baisu man, nors dar laiko yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, teisingai speliojat, antradieni sulaukem laukiamiausio svecio gyvenime smile.gif savo pupos...esam sveikuciai....jau ilsimes namie...
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 01 22, 14:04)
Sveikos, mielosios, teisingai speliojat, antradieni sulaukem laukiamiausio svecio gyvenime smile.gif  savo pupos...esam sveikuciai....jau ilsimes namie...

Nuoširdžiausi sveikinimai mamytei 4u.gif
Ramių naktelių, daug pienuko ir sveikatytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIBE> @ 2010 01 22, 15:04)
Sveikos, mielosios, teisingai speliojat, antradieni sulaukem laukiamiausio svecio gyvenime smile.gif  savo pupos...esam sveikuciai....jau ilsimes namie...

Sveikinu labai labai 4u.gif būkit sveikučiai ir aukit didučiai!!! 4u.gif
Atsakyti

Didžiausi sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario thumbup.gif . sveikatos ir stiprybės abiems.

O mamytei pagarba, už stiprybę ir drąsą smile.gif
Atsakyti

Sveikinu soske.gif oro_buckis.gif
kaip jautiesi? blush2.gif Didelis vaikiukas?
Atsakyti

Nuosirdziausiai sveikinu Jus ir Jusus vaikeli 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus ir palaikyma... mirksiukas.gif

Jau jauciuosi gerai... smile.gif teko mane palopyti-plysau....leliukas iskrito 3440g ir 55 cm - ilgakojis.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 22 sausio 2010 - 18:57