Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Pamunka @ 2010 01 19, 22:32)
Sveikos supermamos..
Kokie simptomai jus kamavo ligos pradžioje..?
Mane vargina nemažai problemų, galiausiai atsekiau internete kad tos problemos gali būti išsėtinės skrerozės simtomai - galūnių parastezės, galūnių silpnumas, galūnių kaulų skausmas.
Bet va man dar yra ir pakaušio šalimas, kartais jausmas tarsi gaučiau lengvą elektros srovęskausmingi (tarytum kas buku daiktu spaustų) pažastų ir kirkšnies limfmazgiai.
Rytoj vėl eisiu primygtinai pas gydytoją, kad siųstų dar toliau. Tikrino neurologas, reumatologas, endokrinologas (man dar yra autoimuninė liga, dėl kurios pešasi du endokrinologai, vienas teigia kad man Greivso liga, kitas kad Hašimoto liga). Nieko kas galėtų būti susiję su parastezėm neranda..
Pas ką man kreiptis kad tirtų IS?

pas neurologa
Atsakyti
ko tai po nauju metu atsirado daug norinciu sitos diagnozes g.gif su kuo tai galetu but susije? unsure.gif
Atsakyti
Nenoriu, tik vyksta nereguliuojami pokyciai organizme sad.gif
Atsakyti
ne, nu rimtai madinga lotuliukas.gif Jauciuosi serganti prestizine liga lotuliukas.gif Apie simptomus ir pasitikrinimus pas daktarus kiekvienam puslapi snekam. Eikit tirtis, o po punkcijos ir MRT viskas aisku bus mirksiukas.gif

Elitute, jei vyksta, tai nenoru ju nepasalinsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 12:16)
ko tai po nauju metu atsirado daug norinciu sitos diagnozes g.gif su kuo tai galetu but susije? unsure.gif

planas 2010 m.
isikalbeti sau liga, nes letine ir nepagydoma liga yra madinga lotuliukas.gif
Pardon panos, bet jau juokas ima. Ne vienai kuri sau itarinejo ir nustatinejo- nepasitvirtino biggrin.gif Arba labai depresuoja, ir pareis i tema tik tada kai susitaikys su ta mintim.
Atsakyti
Mergaitės kreipkitės į medikus 4u.gif
Pagal IS simptomus, kas rašoma apie ligą, gali sirgti kiekvienas žmogus 4u.gif Greičiausiai Jums tik vitaminų trūkumas ar kažkas pan. 4u.gif

LIBES anta diena nesimato nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 20 sausio 2010 - 16:08
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 20, 17:06)

LIBES anta diena nesimato nestuke.gif

as jai palinkejau nakti is sestadienio i sekmadieni ( berods) isvaziuoti biggrin.gif Gal jau supuoja wub.gif
A mes praejusia nakti intensyviojioj terapijoj nakvojom. Vakar vakare vemti pradejo. Pagailo, isveziau i infekcine. Atstate skyscius, ir namo grizom. Siandien jau i skyriu norejo kelt, o ten 41 vaikas su virusu doh.gif . Tai po parasu namo iskele biggrin.gif Virusiuka pasigavo turbut, nes ji trecia buvo su tais paciais simptomais. Tik veliau pradejo. Draugai per piet, ji vakare unsure.gif
Atsakyti
man reabilitacija pirmine skyre poliklinikoj, sunervavo, negaliu bash.gif nuejau i mankstas-nezino prie ko rasyt-ar prie radikulito, ar prie stuburo iskrypimo..klausia ar atsistojus darysiu pratimus-sakau-NE, dar pasitiesiu salej lotuliukas.gif aciu dievui pakilo temperatura, tai neteko man ten apsilankyt, nebaisiai ir norejau thumbup.gif o elektro stimuliacijose, tai isvis prikibo-kas cia per diagnoze, ar tikrai tau tokiai jaunai gali but, ar tau nustatyta ar ne(lyg i lapely rasytu diagnoze kuri nenustatyta blink.gif )o galiausiai isvis uzmusantis klausimas-o kas tau darosi, ir kuo pasireiskia doh.gif nu baisus kaimas pas mus, nors kokia paskaita pravestu toms seselems kad zinotu kas ir is kur, nes net nemalonu-guli 5 pacientai o ji mane kankina klausimais mad.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 20:28)
nu baisus kaimas pas mus, nors kokia paskaita pravestu toms seselems kad zinotu kas ir is kur, nes net nemalonu-guli 5 pacientai o ji mane kankina klausimais mad.gif  fool.gif

vizitacija palatoje. Daktare kalbina mano lovos kaimyne apie simptomatika, nuo ko, kaip, kada, ka pajuto, ir t.t... studentai 6 ateje. 3 panos ir 3 bernai. Panos is visu jegu bando kazka suprasti ir klausyti, o bernai akimis po palata saudo, ir per langa i statybas vepso. Su kita pana ziurejom ziurejom, nu be rysio doh.gif Tai ka noret kad mes normaliu mediku daug turetume?
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 20, 17:21)
as jai palinkejau nakti is sestadienio i sekmadieni ( berods) isvaziuoti biggrin.gif  Gal jau supuoja wub.gif
A mes praejusia nakti intensyviojioj terapijoj nakvojom. Vakar vakare vemti pradejo. Pagailo, isveziau i infekcine. Atstate skyscius, ir namo grizom. Siandien jau i skyriu norejo kelt, o  ten 41 vaikas su virusu doh.gif . Tai po parasu namo iskele biggrin.gif Virusiuka pasigavo turbut, nes ji trecia buvo su tais paciais simptomais. Tik veliau pradejo. Draugai per piet, ji vakare unsure.gif

Oho blink.gif tai dar ir mažoji tavo po ligonines doh.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Musu saaulute jau supa 2.gif o man dar kiek laukti, nors bijau ziauriai doh.gif
Papildyta:
[quote=Talli,2010 01 21, 09:57]
[/quot

bet kaip pastebejau <LIBE> is saaulutes pasidare, o as ir galvoju, nejau trecia nestuke.gif turim lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Talli,2010 01 21, 10:01]
Papildyta:
[quote=Talli,2010 01 21, 09:57]
[/quot

bet kaip pastebejau <LIBE> is saaulutes pasidare, o as ir galvoju, nejau trecia nestuke.gif turim lotuliukas.gif
[/quote]

Papildyta:
[nu ir pridirbau as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 01 21, 11:02)
Musu saaulute jau supa 2.gif  o man dar kiek laukti, nors bijau ziauriai doh.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 12:16)

as irgi pastebejau ir stebiuosi kaip zmones be tyrimu prisiraso sau tokias baisias ligas schmoll.gif
apie simptomatika ir nustatymo budus jau kalbejom n kartu, tad jei kam idomu - pasiskaitykite ankstesniuose forumuose blink.gif
tikiuosi, kad tie zmones uzklystatntys i foruma neisizeis, bet patikekit, si liga - ne dovana schmoll.gif
tokie patys simptomai gali buti daugelio ligu, todel eikit pas gydytjus, darykites tyrimus ir linkiu, kad diagnoze butu - pervargimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2010 01 20, 20:28)
man reabilitacija pirmine skyre poliklinikoj, sunervavo, negaliu bash.gif nuejau i mankstas-nezino prie ko rasyt-ar prie radikulito, ar prie stuburo iskrypimo..klausia ar atsistojus darysiu pratimus-sakau-NE, dar pasitiesiu salej lotuliukas.gif aciu dievui pakilo temperatura, tai neteko man ten apsilankyt, nebaisiai ir norejau thumbup.gif o elektro stimuliacijose, tai isvis prikibo-kas cia per diagnoze, ar tikrai tau tokiai jaunai gali but, ar tau nustatyta ar ne(lyg i lapely rasytu diagnoze kuri nenustatyta blink.gif )o galiausiai isvis uzmusantis klausimas-o kas tau darosi, ir kuo pasireiskia doh.gif nu baisus kaimas pas mus, nors kokia paskaita pravestu toms seselems kad zinotu kas ir is kur, nes net nemalonu-guli 5 pacientai o ji mane kankina klausimais mad.gif  fool.gif

man irgi sanatorijoj panasiai buvo: ojojoj tokia jauna, o tokia liga unsure.gif , o jus zinot, kad tai nepagydoma ir laikui begant tik blogeja.... unsure.gif as maniau, kad arba pati nusisausiu arba ta sesute nusausiu... lygis...
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 01 20, 17:21)
as jai palinkejau nakti is sestadienio i sekmadieni ( berods) isvaziuoti biggrin.gif  Gal jau supuoja wub.gif
A mes praejusia nakti intensyviojioj terapijoj nakvojom. Vakar vakare vemti pradejo. Pagailo, isveziau i infekcine. Atstate skyscius, ir namo grizom. Siandien jau i skyriu norejo kelt, o  ten 41 vaikas su virusu doh.gif . Tai po parasu namo iskele biggrin.gif Virusiuka pasigavo turbut, nes ji trecia buvo su tais paciais simptomais. Tik veliau pradejo. Draugai per piet, ji vakare unsure.gif

maniskiui irgi panasiai pries 2 sav. buvo, nakti pradejo vemti, skundesi pilvuko skausmais, bet as viska nurasiau apsinuodijimui, dar veliau 2 dienas nieko nenorejo valgyti ir t-ra apie 37,4 buvo. o po to tas pats buvo ir man, tik sunkesne forma, galvojau kojas uzversiu, pykino savaite t-ra iki 38, dar ir po siai dienai sirdute duria verysad.gif
dabar vel su sunum namie-akyciu uzdegimas, panasu, kad vel kazkoks virusiukas uzpuole, nes darzelyje net keli vaikai su tokiom akytem, taip, kad visi laikykites mirksiukas.gif
Atsakyti