QUOTE(NeNuorama` @ 2010 01 16, 17:24)
o tau nustate ta liga, ar tu ja bandai sau prisipiesti? nes jei bandai prisipiesti, tai geriau nenorek
man tai isvis pradziojitare kraujotakus sutrikimus... nes tirpimai gali ir del to buti... plecianciuju teko pagert, betr kai iskart muse dememis nuo ju, nusprende kad gal vistik ne kraujotaka kalta
na mano seima tai zino, artimiausi draugai zino, darbe nesiskelbiu, nes kai pradejau dirbt ligoninej neteko gulet. grupes neturiu ir neduoda, per gerai matot atrodau
As pati pagal simtomus piesiu sau liga, nes po galvos svaigimo, jau savaite, kaip kojoje jauciu kazka keisto, nei tai tirspsta, nei skruzdes, atrodo dilgcioja, buna, kad patogioje padetyje praeina, kai kojas aukstai laikau, bet siaip beveik pastovus jausmas. Jautrumas nesumazejes. Pleciancius tik tanakan geriau, bet gal tik kokias 5 tabletkes, tiek turejau. Koja neuztirpsta, kad eiciau kitaip, ar nejausciau. Dabar po moterisku operacijs guliu, neturiu fiziskai galimybes pas gyd. Bet jei nepraeis, ar atsiras kitokiu simptomu, jau kreipsiuosi. Man venu varikoze, bet jai as nepriskiriu to. Net jei ir butu IS, tikiuosi lenvos formos, nes reikia juk du vaikiukus uzauginti
Varikozei dilgciojimo nepriskiriu, nes dilgcioja peda