Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 16:36)
o as galvojau kad tu vyresne blush2.gif  Esam visos beveik bendraamzes ax.gif Del Gretutekos amziaus nesuklydau, kazkodel taip ir maniau ax.gif

pataikei 4u.gif sergu 4 metus, rugpjuti bus 5 4u.gif

kai susirgau kaip tik baiginejau Finansu magistro studijas... bet deja teko pasiimti akademines.. bet baigiau metais veliau ir nieko blogo nenutiko. tuo pat metu dirbti ir studijuoti buvo per sunku 4u.gif liga gal pakeite mane tuo, kad pradejau labiau kovoti uz save, dziaugtis paprastais dalykais, pakeiciau darba 4u.gif
po kurio laiko susipazinau su savo vyru, susiradau tikru draugu, kurie zinojo kokia as istikruju esu, kas gali manes laukti kiekviena minute 4u.gif po 9 menesiu draugystes nunesem pareiskimus tuoktis biggrin.gif o va visos ilgametes meiles dingo uzmarsty biggrin.gif
istikruju, galiu pasakyti, kad sunku ne man, o mano tevams, ypac mamai.. ji labiausiai pergyvena ir kai papasakoju, kad vis daugiau nauju budu atsiranda, nauju galimybiu ir nera ko gyventi bijodamam, ji vis susigraudina wub.gif siaip as esu skorpione, tai ne tik stipri, bet ir bjauraus budo. taip lengvai liga manes nepaims biggrin.gif tongue.gif
tik kas idomiausia, kai nesirgau buvau ekstremale, pamatytumet kokiose karuselese UK buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o po diagnozes ir atakos bijau aukscio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 14 sausio 2010 - 21:14
sveikos,
man 31. as po diagnozes paluzau ir jei ne vyras, tevai ir sunus, matyt, nebuciau susitaikius schmoll.gif pradzioj jauciausi kaip kosmariskam sapne, vis tikejausi, kad atsibusiu ir viskas bus kaip anksciau, deja verysad.gif dabar jau lengviau, bet visvien daznai buna liudna. labiausiai pykstu del to, kad apie liga suzinojau likus vienai dienai iki sunaus 1-ojo gimtadienio, as jo beveik neprisimenu, o butent tada jis zenge pirmuosius savo zingsnelius...
bet gyvenimas nestovi vietoje ir kasdien man lengviau gyventi su tuo. baigiau mokslus. dabar bandysiu ieskot darbo, nes sunus isejo i darzeli. svarbiausias mano tikslas dabar - uzauginti sunu, isleisti ji i gyvenima, o paskui, kas bus tas bus doh.gif
o jus visos saunuoles 4u.gif , laikotes puikiai, taip ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 01 14, 21:57)
sveikos,
man 31. as po diagnozes paluzau ir jei ne vyras, tevai ir sunus, matyt, nebuciau susitaikius schmoll.gif pradzioj jauciausi kaip kosmariskam sapne, vis tikejausi, kad atsibusiu ir viskas bus kaip anksciau, deja verysad.gif dabar jau lengviau, bet visvien daznai buna liudna. labiausiai pykstu del to, kad apie liga suzinojau likus vienai dienai iki sunaus 1-ojo gimtadienio, as jo beveik neprisimenu, o butent tada jis zenge pirmuosius savo zingsnelius...
bet gyvenimas nestovi vietoje ir kasdien man lengviau gyventi su tuo. baigiau mokslus. dabar bandysiu ieskot darbo, nes sunus isejo i darzeli. svarbiausias mano tikslas dabar - uzauginti sunu, isleisti ji i gyvenima, o paskui, kas bus tas bus doh.gif
o jus visos saunuoles 4u.gif , laikotes puikiai, taip ir toliau!

as zinokit stengiuos apie tai negalvoti ir galiu pasakyt jau pamirsau, kad sergu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 01 14, 21:57)
svarbiausias mano tikslas dabar - uzauginti sunu, isleisti ji i gyvenima, o paskui, kas bus tas bus doh.gif

drinks_cheers.gif mano atveju dukra biggrin.gif O gal dar vienam rysiuos ax.gif Jei vasara vyras gales uzsiimti reikalais lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 14, 22:36)
drinks_cheers.gif  mano atveju dukra biggrin.gif  O gal dar vienam rysiuos ax.gif  Jei vasara vyras gales uzsiimti reikalais  lotuliukas.gif  blush2.gif

as irgi laaaabai noreciau antro rolleyes.gif
Atsakyti
Oi Jus saunuoles 4u.gif Medaliais Jus reiktu apdovanot uz optimizma, nenukabinima nosiu ir pan. Laikykites, dziaukites gyvenimu ir bukit laimingos smile.gif Kaip visos rasot is tiesu sunku jums, nes jums si diagnoze diagnozuota, bet dar sunkiau yra artimiesiems, nes jie nori padeti, o nieko padeti negali, sirdis plysta, kai zinai, kad artimam zmogui si liga, o nieko pakeisti negali verysad.gif Atrodo galetu gryzti laikas ir sustoti, kad tik si liga butu musu nepalietus, bet yra kaip yra, o gyvenimas eina pirmyn smile.gif
Sakykit, brangiosios, ar naudojates reabilitacijos paslaugomis??? Kiek ju priklauso ir kaip daznai? Turiu omeny sanatorijas?
Niekad nepagalvotum, kad tokiu baisiu ligu yra.. ir kas skaudziausia si liga jaunu zmoniu...visos daugiau maziau 20-30 metu esat, labai skaudu. As niekada nepateisinsiu senu zmoniu dejoniu del sveikatos, kad nugara skauda, sikna skauda, blyn pagalvotu tie pensininkai kokias ligas jauni zmones turi. Reikia dar gyvenimu pasidziaugti, vaikus uzauginti...nu bet nieko... atras gal mokslininkai ka gero IS gydyme, isgelbes jaunus ir grazius zmones nuo sios klastingos ligos, as tuo tikiu, nes noriu tuo labai tiketi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 14 sausio 2010 - 22:49
labas rytas 4u.gif
oi mergaites tiksliai! As dabar, po stacionaro, galiu sanatorijos prasyti thumbup.gif Varau vaistu lasintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 01 14, 23:39)
Oi Jus saunuoles  4u.gif  Medaliais Jus reiktu apdovanot  uz optimizma, nenukabinima nosiu ir pan. Laikykites, dziaukites gyvenimu ir bukit laimingos  smile.gif  Kaip visos rasot is tiesu sunku jums, nes jums si diagnoze diagnozuota, bet dar sunkiau yra artimiesiems, nes jie nori padeti, o nieko padeti negali, sirdis plysta, kai zinai, kad artimam zmogui si liga, o nieko pakeisti negali  verysad.gif  Atrodo galetu gryzti laikas ir sustoti, kad tik si liga butu musu nepalietus, bet yra kaip yra, o gyvenimas eina pirmyn  smile.gif
Sakykit, brangiosios, ar naudojates reabilitacijos paslaugomis??? Kiek ju priklauso ir kaip daznai? Turiu omeny sanatorijas?
Niekad nepagalvotum, kad tokiu baisiu ligu yra.. ir kas skaudziausia si liga jaunu zmoniu...visos daugiau maziau 20-30 metu esat, labai skaudu. As niekada nepateisinsiu senu zmoniu dejoniu del sveikatos, kad nugara skauda, sikna skauda, blyn pagalvotu tie pensininkai kokias ligas jauni zmones turi. Reikia dar gyvenimu pasidziaugti, vaikus uzauginti...nu bet nieko... atras gal mokslininkai ka gero IS gydyme, isgelbes jaunus ir grazius zmones nuo sios klastingos ligos, as tuo tikiu, nes noriu tuo labai tiketi  smile.gif

Dievulis kai dave mums sita liga,galbut apsaugojo nuo kazko baisesnio 4u.gif
As rugseji prasiau savo daktares i sanatorija ir man dave bet lapkriti, bet tuo metu jau negalejau vaziuot.Tai siulo vaziuot si pavasari thumbup.gif mums kaip ir priklauso karta i metus. 4u.gif
Atsakyti
Tas ir yra skaudziausia, kad labiausiai skauda artimiesiams, jaudinasi, pergyvena...bet nereikia pamirsti, kad buna ir blogiau, daug blogiau...Su IS galima susidraugauti, retkarciais jai pavadovauti... smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad lendu, bet tikrai man reikia jusu pagalbos. Ar kam nors is jusu yra pastovus galuniu dilgciojimo jausmas. Ar ligos pradzioje taip buvo, kas priverte nueiti pas gyd..aciu jums labai. Pazadu daug jusu nebekamantineti..tik niekaip neiseina dabar greitu metu pas gyd, nes ir taip del moterisku problemu daug darbo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 15, 14:00)
Atsiprasau, kad lendu, bet tikrai man reikia jusu pagalbos. Ar kam nors is jusu yra pastovus galuniu dilgciojimo jausmas. Ar ligos pradzioje taip buvo, kas priverte nueiti pas gyd..aciu jums labai. Pazadu daug jusu nebekamantineti..tik niekaip neiseina dabar greitu metu pas gyd, nes ir taip del moterisku problemu daug darbo sad.gif

Man per ataka buvo pastovus tirpimai ranku, koju pirstuose, dabar tirpimai uzeina, preina, vel uzeina, tai stengiuosi nebekreipti demesio... smile.gif Man galunes lb reaguoja i salti ir karsti, tai iseinant i lauka dabar reikia siltai apsirengti, o i karsta vandeni is viso nelisti... smile.gif
Atsakyti
nu va, viena laseline atlaikiau, liko dar dvi, ir akiu dugnas pirmadieni smile.gif O burnoje kartumas neispasakytas. Jau buvau pamirsusi sita jausma doh.gif
Atsakyti