QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 16:36)
o as galvojau kad tu vyresne Esam visos beveik bendraamzes Del Gretutekos amziaus nesuklydau, kazkodel taip ir maniau
pataikei sergu 4 metus, rugpjuti bus 5
kai susirgau kaip tik baiginejau Finansu magistro studijas... bet deja teko pasiimti akademines.. bet baigiau metais veliau ir nieko blogo nenutiko. tuo pat metu dirbti ir studijuoti buvo per sunku liga gal pakeite mane tuo, kad pradejau labiau kovoti uz save, dziaugtis paprastais dalykais, pakeiciau darba
po kurio laiko susipazinau su savo vyru, susiradau tikru draugu, kurie zinojo kokia as istikruju esu, kas gali manes laukti kiekviena minute po 9 menesiu draugystes nunesem pareiskimus tuoktis o va visos ilgametes meiles dingo uzmarsty
istikruju, galiu pasakyti, kad sunku ne man, o mano tevams, ypac mamai.. ji labiausiai pergyvena ir kai papasakoju, kad vis daugiau nauju budu atsiranda, nauju galimybiu ir nera ko gyventi bijodamam, ji vis susigraudina siaip as esu skorpione, tai ne tik stipri, bet ir bjauraus budo. taip lengvai liga manes nepaims
tik kas idomiausia, kai nesirgau buvau ekstremale, pamatytumet kokiose karuselese UK buvau o po diagnozes ir atakos bijau aukscio