Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 09:36)
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o kiek jums metu? Pvz.: man 32  biggrin.gif  Sergam viena liga, tai gal ir panasaus amziaus esame ax.gif

29, sergu nuo 16
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 01 13, 20:49)
29, sergu nuo 16

veterane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 22:09)

As irgi sergu nuo 16 (dabar 33). Pasisakem metus ir labai apmaudu, kaip jaunystes, svajoniu laika pavagia LIGA verysad.gif Manau visu panasios mintys. Nors as uzsibreztus tikslus pasiekiau,(baigti mokslai, patinkantis darbas) 4u.gif bet labai daznai susimastau, o kaip gyvenimas butu susiklostes jeigu ne IS?
Gal galetumet pasidalinti patirtimi ar diagnoze stipriai pakoregavo Jusu gyvenimo planus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 01 13, 22:31)
Gal galetumet pasidalinti patirtimi ar diagnoze stipriai pakoregavo Jusu gyvenimo planus ax.gif

niekaip nekoregavo. Mokslai jau ejo i pabaiga, dar pasportuodavau (jojima nuo mazens lankiau) o ir taip blogai nebuvo. Tikrai, nematau del ko butu galima pagrazinti tiesa. Kai suzinojau, nebuvo tiek informacijos. Gyvenau normalu gyvenima, ir taip pat gyvenu dabar. Ir pirtys (tarp kitko susitariau kita savaite eit i ja) ir saule, anksciau ziema i soliariuma nubildedavau karta i savaite pasisildyti (iki vaikiukes) Isgeriu vyno (retai, nes nebepakeliu alkoholio), papildu per daug nevartoju,parukau, pasportuoju saleje. Zodziu- nekreipiau demesio. Bet kartais pamastau kas butu jei butu pasikeites mano gyvenimo budas doh.gif Turbut sedeciau dabar vezimelyje, netureciau seimos, savo dukrytes unsure.gif Atvirksciai, IS atrinko man draugus, nes charakterio ypatumai doh.gif ... Dziaugiuosi neispasakytai turedama super gera darbdave, kuri domisi mano liga, ir nekreipia demesio i mano nervu issisokimus biggrin.gif Tad jei ne tirpimai ir zidineliai smegenu fotosesijos nuotraukose, sakyciau kad esu visiskai sveika, ir gal man klaidingai diagnozuota liga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 01 13, 21:31)
As irgi sergu nuo 16 (dabar 33). Pasisakem metus ir labai apmaudu, kaip jaunystes,  svajoniu laika pavagia LIGA  verysad.gif Manau visu panasios mintys. Nors as uzsibreztus tikslus pasiekiau,(baigti mokslai, patinkantis darbas) 4u.gif  bet labai daznai susimastau, o kaip gyvenimas butu susiklostes jeigu ne IS?

atvirai pasakius as visad buvau uzsispyrus ir ne is lepsiu... tai diagnoze labiausia paveike mano tevus... as iskart lindau i interneta skaityt kas per diagnoze, bet tais laikais dar ne kazkas lietuviu kalba buvo, bet man klinikose daktare truputi paaiskino, tai zinojau ko vengti, kaip saugotis... bet sunkiausia buvo mano tevams... o as juos raminau kad nieko tokio, turejau but stipris uz juos abu... tevas labiausiai pergyveno, kas tavim pasirupins ir t. t., jis net norejo kad eiciau dirbt iskart, o ne mokytis... o as net iki dr. daejau su savo liga... ir darba susiradau ir dirbu daug ir sunkiai ir nesileidziu niekeno islaikoma smile.gif tai kai nueinu vaistu issirasyt, tai daznai is laukianciu salia kabineto sulaukiu klausimo: jus kazkam atejo israsyti? sakau as sau... netiki... o as nesiruosiu pasiduoti tai IS, buna visko, daznai galva skauda, silpna, svaigsta galva ir buna dienu, kad atrodo nepasikelsi is lovos, bet keliuosi einu, kitiems saves gailet neleidziu ir pati saves negailiu
Atsakyti
saunuoles mergaites, kad nepasiduodate... 4u.gif pritariu ir as, kad gyvenimas gi nesibaige... kad sergu suzinojau pries kelis men, atlaikiau pirma ataka...na, bandau nepasiduoti ir as, nors tai labai nenuspejama liga... gerai, kad nors mokslus baigiau, turiu megstama darba, seima, man 28 m., tai dar gyventi ir gyventi... mirksiukas.gif tai stiprybes ir tikejimo visoms... mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip cia pasakius.. man paaiskino , kad stuburo isvarza ir IS pas mane atskiros ligos... g.gif nors as linkusi manyti, kad tie prasideje nugaros skausmai pries 2 m jau ir buvo pirmieji IS pozymiai, nors IS man diagnozavo tik pries kelis men... o koju ir ranku savijauta keiciasi, bet neatrodo sveiki, atvirksciai, lb reaguoja i lb salta ir karsta vandeni, garus, ora... o kai nepatogioje padetyje sedziu , stoviu , ar dar ka, tai net per stubura elektros gaunu, na toks jausmas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 01 13, 22:31)
As irgi sergu nuo 16 (dabar 33). Pasisakem metus ir labai apmaudu, kaip jaunystes,  svajoniu laika pavagia LIGA  verysad.gif Manau visu panasios mintys. Nors as uzsibreztus tikslus pasiekiau,(baigti mokslai, patinkantis darbas) 4u.gif  bet labai daznai susimastau, o kaip gyvenimas butu susiklostes jeigu ne IS?

O pas mane viskas pasikeite,truputi i gera puse...Buvau gera mokine mokykloje ir turejau grandioziniu planu.Zaidziau tinklini,turiu medaliu,norejau istoto i ekonomika,bet istojau i matematika,gerai sekesi.Kai suzinojau kad sergu,gyvenau toliau,visus ramindavau kad viskas bus gerai.Bet viskas labai pasikeite po sunkios atakos-paralyziaus doh.gif meciau mokslus,sporta,bet daktaras Packauskas vis sake kad esu stipri ir viskas pas mane bus gerai 4u.gif Buvau labai uzsispyrusi-per asaras vaiksciojau,i sporto sales pradejau vaiksciot,baseina,tevai nupirko automobili,istojau ten kur norejau-i ekonomika thumbup.gif ir mylimasis manes nemete,draugai neatsisuko,pradejau save labiau mylet wub.gif blush2.gif dar negaliu sokt,begiot,nesiot aukstakulnius biggrin.gif rasyt,zaist tinklini,daug vaiksciot...Neisivaizduoju kaip bus toliau,kartais net bijau eit miegot...bet Jus taip trikstat uzkreciamu optimizmu,tai labai man padeda,aciu 4u.gif biggrin.gif Karta man daktaras pasake: Esli dolga mucetsa,stonibud palucitsa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 13 sausio 2010 - 23:43
blin, mergickos, kokios jus fainos, thumbup.gif labai smagu skaityti jusu pasisakymus. Reikia save myleti, kai kada pamirsti ta "zarasa", bet nenustoti saves priziureti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 14 sausio 2010 - 09:25
QUOTE(<LIBE> @ 2010 01 14, 10:25)
blin, mergickos, kokios jus fainos, thumbup.gif  labai smagu skaityti jusu pasisakymus. Reikia save myleti, kai kada pamirsti ta "zarasa", bet nenustoti saves priziureti smile.gif

tu dar cia g.gif Mars gimdyt biggrin.gif Mes ziniu is taves laukiam, o tu cia rolleyes.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

Gerai kad avataro nekeitei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 14, 13:57)
tu dar cia g.gif  Mars gimdyt biggrin.gif  Mes ziniu is taves laukiam, o tu cia rolleyes.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Gerai kad avataro nekeitei biggrin.gif

Tampo mane kaip katina uz usu...prasom kasdien su vyru, bet neklauso visai...bus nesukalbamas vaikas smile.gif
Atsakyti
kazkodel man i pasta pavelutai ateina priminimai apie pasisakymus, tai kai pamaciau kiek cia prikalbejot, net isiziojau. smile.gif

O mes su saaulute gyvenam vienodu ritmu, as ir sergu nuo 18, ir man 25 metai. tarp musu leliu irgi bus tik triju menesiu skirtumas, ir susiderink taip, noretum neiseitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2010 01 14, 14:42)
kazkodel man i pasta pavelutai ateina priminimai apie pasisakymus, tai kai pamaciau kiek cia prikalbejot, net isiziojau.  smile.gif

O mes su saaulute gyvenam vienodu ritmu, as ir sergu nuo 18, ir man 25 metai. tarp musu leliu irgi bus tik triju menesiu skirtumas, ir susiderink taip, noretum neiseitu lotuliukas.gif

Tikrai geras sutapimas.... biggrin.gif Dievulis kure likimus, patingejo ir paspaude copy...paste biggrin.gif

P.S. saaulute patapo <LIBE> biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LIBE>: 14 sausio 2010 - 14:21