Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2010 01 12, 21:45)
man lygiai taip pat. Kad sergu, suzinojau sausio gale, o pirmi vizitai nuo rugsejo prasidejo.Bet, gyvenimas negriuvo, nes dar tiek info nebuvo (cia tarp kitko) Tik dvejinimasis man islindo po lygiai 4 metu smile.gif

Suzinojau kad man IS,bet nezinojau kas tai.Daktaras viska man nupiese labai graziai,kad liga laiku pagavo,ataku gali ir nebuti...As patikejau ir gal puse metu net apie IS negalvojau,niekaip nesisaugojau,deginausi,i pirti vaiksciojau ir prisizaidziau kai paralyzavo.Tik tada ilindau i interneta,i visokius forumus ir supratau kaip cia rimta.Streso nebuvo visai,kartais verkdavau,(kai gulejau ligoninei ir vaiksciot negalejau,susisukuot)bet vis galvojau kad dar jauna,stipri ir viskas bus gerai.tik tai ir padejo,ir toliau padeda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o kiek jums metu? Pvz.: man 32 biggrin.gif Sergam viena liga, tai gal ir panasaus amziaus esame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 09:36)
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o kiek jums metu? Pvz.: man 32  biggrin.gif  Sergam viena liga, tai gal ir panasaus amziaus esame ax.gif

30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 13, 10:36)
Sveikos 4u.gif
Mergaites, o kiek jums metu? Pvz.: man 32  biggrin.gif  Sergam viena liga, tai gal ir panasaus amziaus esame ax.gif

33 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums labai uz atsakmus, ziuresiu kaip man bus..kol dar galiu i savo pojucius nekreipti demesio, nekreipsiu, jei darysis, kas keistesnio ir rimtesnio, kaip kojos ar rankos nejaitimas, leksiu pas gyd, dabar dar ir kitu problemu yra..sad.gif o jums netyre stuburo pacioje pradzioje, nes daug IS simpromu atitinka stuburo isvarzos pazymius..beje, man 27metai..
Papildyta:
Dar norejau paklausti, ar kokioje nors padetyje pagereja rankos ar kojos savijauta. Na, pavydziui pakelus auksciau, ar prispaudus koja nesijaucia kaip sveika?
Atsakyti
o man neseniai suejo 25, sergu nuo 18.
Atsakyti
O man dabar 27 metai diagnozavo prie6 1 metus.

Vis dar mokausi gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 11:58)
Aciu jums labai uz atsakmus, ziuresiu kaip man bus..kol dar galiu i savo pojucius nekreipti demesio, nekreipsiu, jei darysis, kas keistesnio ir rimtesnio, kaip kojos ar rankos nejaitimas, leksiu pas gyd, dabar dar ir kitu problemu yra..sad.gif o jums netyre stuburo pacioje pradzioje, nes daug IS simpromu atitinka stuburo isvarzos pazymius..beje, man 27metai..
Papildyta:
Dar norejau paklausti, ar kokioje nors padetyje pagereja rankos ar kojos savijauta. Na, pavydziui pakelus auksciau, ar prispaudus koja nesijaucia kaip sveika?

man dare stuburo nuotrauka,bet viskas gerai smile.gif as cia jauniausia,man 21 4u.gif
Atsakyti
Man 28 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2010 01 13, 11:07)

32 tuoj bus
Atsakyti
Laba 4u.gif
O mano vyrui 36, turbūt vyriausias čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 01 13, 12:55)
man dare stuburo nuotrauka,bet viskas gerai smile.gif  as cia jauniausia,man 21 4u.gif

o as galvojau kad tu vyresne blush2.gif Esam visos beveik bendraamzes ax.gif Del Gretutekos amziaus nesuklydau, kazkodel taip ir maniau ax.gif
Atsakyti