Aciu, Melete, nesistengia mazutis, tinginiukas
QUOTE(saaulute @ 2010 01 12, 15:38)
Aciu, Melete, nesistengia mazutis, tinginiukas
maniske 3 dienas velavo. Jau guliausi pagal plana, ir zadejo skatint. Bet atvaziavau su 3 cm ir nieko nejasudama. Skatinimo taip ir neprireike, pati praejus valandai po pilno atsidarymo issoko
O tu su epidura gimdysi? Man nedave
Mus saremiukai kankina ir kamstis jau pasisalino, o kaklelis visai nenori atsidaryti - uzsicementaves gimdysiu be epiduro, ziuresim kaip seksis...
QUOTE(Meletė @ 2010 01 12, 13:14)
sveikos
na va, po tyrimu Nei BER, nei VEP nepakite Nuo penktadienio lasines, ir vaistukai ateikit pas mane
na va, po tyrimu Nei BER, nei VEP nepakite Nuo penktadienio lasines, ir vaistukai ateikit pas mane
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2010 01 12, 16:57)
Mus saremiukai kankina ir kamstis jau pasisalino, o kaklelis visai nenori atsidaryti - uzsicementaves gimdysiu be epiduro, ziuresim kaip seksis...
Saaulute laikysim kumštukus, kad viskas lengvai ir greitai... Lauksim naujienu!
pas mane kamscio nebuvo Laukiau laukiau, ir nieko Epidura anesteziologai atsisake taikyti kai suzinojo kad as SD. Suleido tik kazkokiu kad laikas greiciau eitu. Buvo snaudziu, per saremi prabundu, praeina, ir toliau uzsnustu... Cia buvo paskutinis mano poilsis
Sveikutes, tapau chipochondrike ir jau pritaikau sau IS pries kelis men buvo aptirpusi plastaka, bet turejau rieso ganglija, galvojau, kad nuo jo. O va pries 5 dienas kazkas buvo: pradejo svaigti galva, pykino, sirdis dauzes,asara is akies bego, karstis ispyle, ir jautesi skruzdeles rankoje ir kaireje kojoje. Po nakties liko tik skuzdelytes rankoje ir kojoje, siaip viska normaliai jauciu koja ir ranka, tik kad toks kaip ir nezymus tirpimas. Ar cia jau ataka..bijau bijau, toks nerimo jausmas sirdyje..dabar su mazais vaikais namie, dar ir siam mieste neprisiregistravus, pas gyd gal tik po kokio men eisiu..labai tikiuosi, kad pervargimas, nors matau, kad jus susigyvenote su IS ir jau viskas gerai..kaip jums pati pradzia? kiek laiko praejo nuo simptomu pasireiskimo iki diagnozavimo? aciu
QUOTE(keite @ 2010 01 11, 18:10)
Aisku, o po to pakeitei kitus vaistus ar visai nutraukei ju vartojima??? Matau laukiesi, tai gal del nestumo nutraukei ? Gal galit pasakyti kokiu atveju skiria Rebif, kokiu Copoxone ir avonex??? Siaip jie visi nuo IS, bet kada skiria viena, o kokiu atveju skiria kita?
nutraukiau, nes planavau pastoti o kokius vaistus skiria, tai manau priklauso nuo jusu bukles ir ligos eigos, jie is principo vienodi, tik vaisto dozes skirtingos
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2010 01 12, 15:57)
ko gero manes lauki
QUOTE(Elitute @ 2010 01 12, 19:25)
Sveikutes, tapau chipochondrike ir jau pritaikau sau IS pries kelis men buvo aptirpusi plastaka, bet turejau rieso ganglija, galvojau, kad nuo jo. O va pries 5 dienas kazkas buvo: pradejo svaigti galva, pykino, sirdis dauzes,asara is akies bego, karstis ispyle, ir jautesi skruzdeles rankoje ir kaireje kojoje. Po nakties liko tik skuzdelytes rankoje ir kojoje, siaip viska normaliai jauciu koja ir ranka, tik kad toks kaip ir nezymus tirpimas. Ar cia jau ataka..bijau bijau, toks nerimo jausmas sirdyje..dabar su mazais vaikais namie, dar ir siam mieste neprisiregistravus, pas gyd gal tik po kokio men eisiu..labai tikiuosi, kad pervargimas, nors matau, kad jus susigyvenote su IS ir jau viskas gerai..kaip jums pati pradzia? kiek laiko praejo nuo simptomu pasireiskimo iki diagnozavimo? aciu
man prasidejo nuo galvos svaigimo, ir kaires puses susilpnejimu (ne tirpimu) ai, dar su akimis problemos buvo. Pasedo regejimas. Bet, viskas atsistate. Buna geriau, buna blogiau. O siaip,- gyventi galima
QUOTE(Talli @ 2010 01 12, 19:46)
ko gero manes lauki
ir tu ja taip kankinsi Gal Saaulutei marcia nesioji
QUOTE(Meletė @ 2010 01 12, 19:04)
man prasidejo nuo galvos svaigimo, ir kaires puses susilpnejimu (ne tirpimu) ai, dar su akimis problemos buvo. Pasedo regejimas. Bet, viskas atsistate. Buna geriau, buna blogiau. O siaip,- gyventi galima
tai kad dar nezinau kas gyvena bet jau sakiau saulutei, kad zentuka gerai augintu nes ka gali zinot...
jis pilvuke gerai isitaise, matyt patinka ten lengvo ir greito jums gimdymo
QUOTE(Elitute @ 2010 01 12, 19:25)
As viena ryta atsikeliau ryte ir kojos nejauciau,po karstu vandeniu laikydavau ir nieko, o is vidaus lyg kaulas dega,bet po 2savaiciu praejo,neurologas pasake kad labai persalau ir kad galejo buti blogiau.Paskui aptirpo puse veido ir vel po 2savaiciu praejo.Veliau pradejo dvejintis akyse ir keistai keldavau koja,maniau kad pagavau kazkoki gripa,nes pakilo temperatura,kosejau.Bet seimos gydytoja issigando ir siunte i ligonine.Draugas ta pacia diena nuveze i Santariskes,o ten suleido kazkokiu vaistu,pasake maziau nervintis ir dave israsa su diagnoze-autonomine disfunkcija.Bet daktares diagnoze nepatenkino ir siunte pas angiochirurga,ziurejo arterijas,bet su arterijom gerai.Santariskese nieko pas mane nerado bet negali taip tirpti kunas ir dvejintis.Per pazystamus patekau pas Lazdynu neurologus ir ten iskarto pasake daryt MRT.Vel per pazystamus padare MRT ir ten buvo matyti mazas zidinukas,tai jau pagulde,punkcija padare,i sanatorija nusiunte.Dvejinimasis tesesi gal 3menesius.Pirma ataka buvo rugseji o sausi jau zinojau kad man IS.Tikiuosi jums nieko neras,bet su IS galima irgi normaliai gyventi,labiausiai padeda gera nuotaika
QUOTE(simpatica @ 2010 01 12, 21:12)
Pirma ataka buvo rugseji o sausi jau zinojau kad man IS.Tikiuosi jums nieko neras,bet su IS galima irgi normaliai gyventi,labiausiai padeda gera nuotaika
man lygiai taip pat. Kad sergu, suzinojau sausio gale, o pirmi vizitai nuo rugsejo prasidejo.Bet, gyvenimas negriuvo, nes dar tiek info nebuvo (cia tarp kitko) Tik dvejinimasis man islindo po lygiai 4 metu