Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikos, turiu klausimą, ar bandėt kas nors kontaktuot su lenkais iš Katowicos?
Nes pradėjau domėtis, aš jais, bet emeilai grįžta, nepavyksta išsiūst užklausimo, bet kas įdomiausia, kad lenkų is draugija, apie ją nepateikia jokių duomenų?
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 01 11, 12:44)
Sveikos,
as dar viena straipsniuka atradau  4u.gif  blush2.gif
Praktiskai burtai, bet gal kas tures kantrybes ismegint  ax.gif
http://www.lev.lt/in...n...=50&lang=lt

paskaiciau 4u.gif sunku ka ir komentuoti.. 4u.gif tikrai burtai..
Atsakyti
sveikos!Buvau siandien vaistu,tai liepe padarat kraujo tyrimus del antikuniu(72lt kainuoja!) ir po triju menesiu bus konsiljumas,nes jau metus vartoju Avonexa.Tikiuosi tyrimai bus geri ir toliau ji skirs.Avonexa toleruoju gerai,kartais net tu gripo simptomu nebuna,taciau nakti ispyla saltas prakaitas.Dabar dave nauja pakuote Avonexo-nereikia skiesti,vaistas jau yra svirkste,tik adata uzdeti reikia ir saldytuve laikyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 11 sausio 2010 - 17:08
QUOTE(Talli @ 2010 01 11, 13:55)
siuo metu manau jau greitai sutvarko dokumentus ir padaro tyrimus vaistu gavimui. as leidausi ovonexa gal kokius 4-5 metus, net nepamenu jau tiksliai blush2.gif  ir salutinius pozymius panasius i gripo jauciau visada, bet kai reikia leistis tik karta per savaite, tai susileidus isgerdavau ibuprofeno ir eidavau miegoti.

Aisku, o po to pakeitei kitus vaistus ar visai nutraukei ju vartojima??? Matau laukiesi, tai gal del nestumo nutraukei ? smile.gif Gal galit pasakyti kokiu atveju skiria Rebif, kokiu Copoxone ir avonex??? Siaip jie visi nuo IS, bet kada skiria viena, o kokiu atveju skiria kita?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ryt Bera ir Wep tyrimai. Penktadieni guldo sollu medroliui, kuri lasins tris dienas. Po to siulys mane Avonex'ui.
Geriamu LT nera, tik uzsienyje(mano atveju) o kol bus tokia ekonomika pas mus, apie geriamus sake pamirsti.
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 01 11, 19:10)
Aisku, o po to pakeitei kitus vaistus ar visai nutraukei ju vartojima??? Matau laukiesi, tai gal del nestumo nutraukei ?  smile.gif  Gal galit pasakyti kokiu atveju skiria Rebif, kokiu Copoxone ir avonex??? Siaip jie visi nuo IS, bet kada skiria viena, o kokiu atveju skiria kita?

skiria kiekvienam individualiai pagal tyrimų rezultatus, kaip supratau stuburo punkcija labai svarbus tyrimas prieš vaistų skyrimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 01 11, 20:14)
sveikos 4u.gif
ryt Bera ir Wep tyrimai. Penktadieni guldo sollu medroliui, kuri lasins tris dienas. Po to siulys mane Avonex'ui.
Geriamu LT nera, tik uzsienyje(mano atveju) o kol bus tokia ekonomika pas mus, apie geriamus sake pamirsti.

tai tau taip pablogejo, kad net guldo? g.gif doh.gif neklausei apie italu tyrimus musu mediku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 11, 21:48)
skiria kiekvienam individualiai pagal tyrimų rezultatus, kaip supratau stuburo punkcija labai svarbus tyrimas prieš vaistų skyrimą 4u.gif
Papildyta:
tai tau taip pablogejo, kad net guldo? g.gif  doh.gif  neklausei apie italu tyrimus musu mediku? 4u.gif

buvau pas tikrai autoretetinga daktara. Sake vejai ka cia pasakoja. Tipo jei butu taikoma uzsienyje tokia praktika, tai apie ja ir musu daktarai daug zinotu. As linkus patiketi. Bet nesvarbu. Mano atveju liga yra paveldeta verysad.gif Kazkas is gimines turejo polinki verysad.gif
Man nepablogejo. Skauda akis, ir aptirpe pirstai(pastovi busena). Tai daba iskart gaudo ataka, skirs hormonus, ir tada dokumentaus vaistams ruos. Ligoniu kasos pas mus issipi...... Cia bus ta trukstama mano dokumentacija su stacionaru
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2010 01 11, 12:44)
Sveikos,
as dar viena straipsniuka atradau  4u.gif  blush2.gif
Praktiskai burtai, bet gal kas tures kantrybes ismegint  ax.gif
http://www.lev.lt/in...n...=50&lang=lt

lotuliukas.gif as su arkliais nuo 11 metu ir begioju, ir ganau, ir kvepuoju, ir joju, ir per kliutis sokau, ir dailiuoju jojimu uzsiiminejau, ir netgi miegojau bei ta pacia duona ir morka dalinausi. O kur dar naktys nemiegotos, apie juos pragalvotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ka... Nu ir sergu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 11 sausio 2010 - 21:56
sveikos,

skaiciau skaiciau jusu foruma ir nusprendziau parasyt, nors nelabai norisi tokiu bedu turint skelbtis schmoll.gif jau antras menuo, kai man nustate liga. nezinau naiviai gal, bet tikiu, kad gal suklydo, gal ne ta unsure.gif domiuosi gydymo budais, nes vaistu man kazkodel neskyre dar, o jau tiek priguleta ligoninej ir hormonu prigerta ir kraujas valytas...
zinau apie gydyma vandeniu,1 kg svorio 30 g vandens, toki kieki reikia isgert per diena. I viena litra vandens ideti 1/4 arbat. saukstelio druskos(tos kur nevalyta, naturali) http://narodnaia-med...eznej-voda.html.

gal kas meginot? gal dar kas padejo?
girdejau ir apie operacijas. kokios nuomones? as rizikuociau, noriu normaliai gyventi.

labai atsiprasau uz pesimistiskas nuotaikas, kitaip dar negaliu. sekmes ir sveikatos visom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga002 @ 2010 01 11, 22:56)

labai atsiprasau uz pesimistiskas nuotaikas, kitaip dar negaliu. sekmes ir sveikatos visom  smile.gif

parasei taip, kad rodos venerine liga butu, ir geda skelbtis biggrin.gif
Ir su liga normaliai gyvensi, patikek console.gif Nesureiksmink tik mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na va, po tyrimu biggrin.gif Nei BER, nei VEP nepakite thumbup.gif Nuo penktadienio lasines, ir vaistukai ateikit pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Fainiai.... 4u.gif ir dar vaistukai ateina...super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2010 01 12, 14:05)
Fainiai.... 4u.gif ir dar vaistukai ateina...super thumbup.gif

eina link manęs ax.gif bet dar neatėjo kol kas unsure.gif
lengvo, ir greito sūnelio atėjimo tau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 12 sausio 2010 - 13:57