Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2010 01 06, 17:08)
labas vakaras,as bandziau gert Wobenzym.Niekada gyvenime daugiau negersiu! schmoll.gif  schmoll.gif  Liepe gert 3tabletes ryte,3diena ir 3vakare.Po savaites nuo tokio kiekio tableciu(dar kartu paskyre kitus papildus) sustojo skrandis,prasidejo beprotiski galvos skausmai,pykinimas ir gydytojai nieko negalejo padaryt.Buvau tada sanatorijoj.Rytais state laselines su analginu.Tai po 2savaiciu to pykinimo,skausmu norejo siust mane i ligonine,bet isvaziavau namo ir po keliu dienu praejo.numeciau tada 6kg!Esu isitikinusi kad mane nunuodijo tas Wobenzymas doh.gif

Vat taip va... Ir zinok zmogau... o gal dozes per dideles g.gif Reikes pas gydytoja pasiklausti, kas cia per reikalas, nes taip ir nusigydyti gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 01 06, 20:15)
Vat taip va... Ir zinok zmogau... o gal dozes per dideles  g.gif  Reikes pas gydytoja pasiklausti, kas cia per reikalas, nes taip ir nusigydyti gali  unsure.gif

as irgi nuo tu doziu issigandau,tada pasiule kazkokius amerikietiskus bet irgi nenorejau,pabandziau Wobenzyma,daktare sake butinai reikia.Man netiko,bet gal kitam pades labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Mano vyras tada prieš kelis mėnesius, perskaitęs būtent to Česlovo straipsnį, paprašė Pačkausko, kad išrašytų kokių enzymų, tai jis Phlogenzym patarė. Taigi gėrė mano vyras kelis mėnesius, bet mažesnę dozę, po dvi tabletes tris kartus, nieko blogo nesidarė. Dabar kartais dar išgeria, bet ne visada. Gal ir geri tie enzymai, o gal tik placebas, žinosi dabar, bet manau blogiau nebus tikrai smile.gif
Atsakyti
kaip mergaitės šaltuką atlaikot? 4u.gif aš baisiai užsikosėjau šiandien..
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 07, 22:17)
kaip mergaitės šaltuką atlaikot? 4u.gif  aš baisiai užsikosėjau šiandien..

man tai nekaip per tuos salcius blush2.gif desine puse visada salta,labiausiai koja.Tai ir labiau slubuot pradejau. O kiek zuikiu jau pagavau doh.gif lotuliukas.gif ir nosis dazniau bega,gerkle rytais skauda,laukiu atsilimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2010 01 08, 00:05)
man tai nekaip per tuos salcius blush2.gif  desine puse visada salta,labiausiai koja.Tai ir labiau slubuot pradejau. O kiek zuikiu jau pagavau doh.gif   lotuliukas.gif  ir nosis dazniau bega,gerkle rytais skauda,laukiu atsilimo 4u.gif

o aš vakar dar ir užsitemperatūrinau unsure.gif tai šeimyna paskelbė man karantiną, liepė nelipt į pirmą aukštą biggrin.gif įsitikino kažkodėl kad man gripas ir viskas biggrin.gif o šiandien MB pasveikint atvažiuoja mano uošviai, bet vistiek man karantinas lotuliukas.gif sakė sėdėsi lovoj ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 09 sausio 2010 - 11:22
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 05, 21:36)
vaistukus tau skirs? g.gif  kiek pamenu kažkuri mergytė rašė apie naujus geriamus kažkokius, bet nepamenu doh.gif

materializavosi mano mintys. Pateksiui pas pati paciausia, kuris man kryziu uzdejo del vaistu. Zodziu, likimo ironija...

QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 07, 22:17)
kaip mergaitės šaltuką atlaikot? 4u.gif  aš baisiai užsikosėjau šiandien..

su skaudancia gerkle atlaikiau naujus. Virusiuka nuo merginos savo buvau pasigavus. Bet aciu Diebvuliui kad nei vienai, nei kitai blogai nebuvo. (Dukra labai svelnaii laringitu persirgo)
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 01 09, 23:25)
materializavosi mano mintys. Pateksiui pas pati paciausia, kuris man kryziu uzdejo del vaistu. Zodziu, likimo ironija...
su skaudancia gerkle atlaikiau naujus. Virusiuka nuo merginos savo buvau pasigavus. Bet aciu Diebvuliui kad nei vienai, nei kitai blogai nebuvo. (Dukra labai svelnaii laringitu persirgo)

nelabai supratau g.gif tai gavai vaistus ar ne? 4u.gif
as siandien tik guliu lovoj, temperatura nuo ryto nekrenta.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 10, 17:12)
nelabai supratau g.gif  tai gavai vaistus ar ne? 4u.gif
as siandien tik guliu lovoj, temperatura nuo ryto nekrenta.. verysad.gif

taigi savaitgalis buvo, kur as eisiu... Ryt, ziuresiu kas ryt bus. Vakare pasiskelbsiu smile.gif
Atsakyti
Labukas, norejau pasiteirauti ar tos kurios naudojat beta-interferonus, sunkiai gavot juos kaip kompensuojamus??? Per kiek laiko jums sutvarke ju gavima gydytojai? Ir ar jauciat tuos salutinius poveikius nuo siu vaistu? Gal yra naudojanciu Avonex, kokie atsiliepimai? Jei nesunku dar parasykit kokius geriausia vartoti vitaminus ar papildus?
Atsakyti
Sveikos,
as dar viena straipsniuka atradau 4u.gif blush2.gif
Praktiskai burtai, bet gal kas tures kantrybes ismegint ax.gif
http://www.lev.lt/in...n...=50&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 01 10, 23:31)
Labukas, norejau pasiteirauti ar tos kurios naudojat beta-interferonus, sunkiai gavot juos kaip kompensuojamus??? Per kiek laiko jums sutvarke ju gavima gydytojai? Ir ar jauciat tuos salutinius poveikius nuo siu vaistu? Gal yra naudojanciu Avonex, kokie atsiliepimai? Jei nesunku dar parasykit kokius geriausia vartoti vitaminus ar papildus?

siuo metu manau jau greitai sutvarko dokumentus ir padaro tyrimus vaistu gavimui. as leidausi ovonexa gal kokius 4-5 metus, net nepamenu jau tiksliai blush2.gif ir salutinius pozymius panasius i gripo jauciau visada, bet kai reikia leistis tik karta per savaite, tai susileidus isgerdavau ibuprofeno ir eidavau miegoti.
Atsakyti