Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2009 12 17, 21:09)
Labas vakaras  4u.gif
Jie taip iskarto negali skirti,nes vaistai ir padeda ir kenkia.Kazkaip turi buti turbut dvi atakos per metus kad skirtu interferonus.Man is pradziu liepe gert Trentali ir Piracetama,veliau po mazos atakos paskyre Copaxone,bet po dvieju menesiu turejau sunkia ataka tai skyre Beta-interferonus.Man jie netiko nors ir geri ir brangus.Prasidejo stiprus traukuliai ir liepe nutraukt vaisto naudojima.Dabar jau metus vartoju Avonexa ir tfu tfu tfu jauciuosi gerai.vaistai tikrai brangus,trim menesiams apie 10000litu! doh.gif  kaip gerai kad kompensuoja thumbup.gif  Kaip bebutu gaila,manau jusu draugui belieka tik laukti pablogejimu  verysad.gif  arba duok Dieve turi gerybine forma ir ataku bus labai labai mazai 4u.gif

Pabandykit geriau kokius nors natūropatinius vaistus, bent jau sveikatai nepakenksit. Kad ir Džiumar-25, ar dali-18 puikiai tinka tokio pobūdžio ligoms ir tirai nekainuos tokios kosminės kainos.
Atsakyti
Labutis, dar norejau jusu pasiklausti, kokia zala organizmui nuo tu beta-interferonu??? Visur rasoma, kad vaisto pasaliniai pozymiai nera tokie svarbus kaip siu vaistu reikiama nauda...apie pasalinius pozymius as jau skaiciau, o kokia zala nuo siu vaistu gali buti??? Ir dar, jei nesunku parasykit kokie gali buti tie atkryciai??? Ar gali but, kad pvz neatkeli galvos kelias dienas, nes siaubingas skausmas, atrodo tik pakeli galva ir siaubas, jei guli ramiai lyg ir nieko??? GAl galit placiau apie tuos atkrycius parasyti is savo patirties?
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 12 20, 15:43)
Labutis, dar norejau jusu pasiklausti, kokia zala organizmui nuo tu beta-interferonu??? Visur rasoma, kad vaisto pasaliniai pozymiai nera tokie svarbus kaip siu vaistu reikiama nauda...apie pasalinius pozymius as jau skaiciau, o kokia zala nuo siu vaistu gali buti??? Ir dar, jei nesunku parasykit kokie gali buti tie atkryciai??? Ar gali but, kad pvz neatkeli galvos kelias dienas, nes siaubingas skausmas, atrodo tik pakeli galva ir siaubas, jei guli ramiai lyg ir nieko??? GAl galit placiau apie tuos atkrycius parasyti is savo patirties?

interferonas kenkia kepenims, o jei galvos nepakeli nuo skausmo, tai migrena smile.gif paprastai nuo IS man galva svaigsta ir tirpsta ranka ir kojos, bet skaudet neskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 12 20, 16:43)

kartais metu uztenka kad pakenktu kepenims...gydytojai skiria papildomus tirimus ir ziuri ar gali testi gydyma interferonais.Man jau pusantru metu jokiu paumejimu (tfu tfu tfu 4u.gif ) but buvo sunki ataka-desines puses paralyzius.buvo ir dvejinimasis,tirpimai,silpnumas,buvo apie dvi savaites galvos skausmas ir vemimas,siaubinga,numeciau 6kg!!! doh.gif Po sios diagnozes pradejau save myleti ir lepinti 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DitaVonTeese @ 2009 12 20, 00:06)
Pabandykit geriau kokius nors natūropatinius vaistus, bent jau sveikatai nepakenksit. Kad ir Džiumar-25, ar dali-18 puikiai tinka tokio pobūdžio ligoms ir tirai nekainuos tokios kosminės kainos.

Daugelis iš mūsų jau yra išbandę natūralius, bet bent jau aš jokio teigiamo poveikio nesulaukiau 4u.gif Vaistukus jei skiria, kompensuoja 100 proc. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(keite @ 2009 12 20, 16:43)

beveik du metus naudojau Copaxone, bet man nieko nepakenkė. Kadangi turėjau galimybę pasidaryti privačioj klinikoj kalną tyrimų ir visus nemokamai, tai gydytojas nustebo, kad jie super geri 4u.gif Pasak jo, net normalus sveikas žmogus prieš mane atrodytų ligonis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 20 gruodžio 2009 - 22:10
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 20, 23:09)
beveik du metus naudojau Copaxone, bet man nieko nepakenkė. Kadangi turėjau galimybę pasidaryti privačioj klinikoj kalną tyrimų ir visus nemokamai, tai gydytojas nustebo, kad jie super geri 4u.gif  Pasak jo, net normalus sveikas žmogus prieš mane atrodytų ligonis biggrin.gif

o as nieko nenaudoju, pasidariau tyrimus, ir visi vidaus organai geri biggrin.gif Neziurint cistos galvoje, ir nauju zidinuku galvos smegenyse lotuliukas.gif

O jei rimtai, gal kiekvieno organizmas individualiai reaguoja, ir priima beta feronus g.gif Bet as bijau ju unsure.gif
Dukra jau nuo vakar vakaro pradejio verkt kad nenori i darzeli. Visas rytas, ir kelias iki darzelio irgi su asarom. Spaudzia sirdi, bet tai ka daryt g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 12 21, 10:29)
o as nieko nenaudoju, pasidariau tyrimus, ir visi vidaus organai geri biggrin.gif  Neziurint cistos galvoje, ir nauju zidinuku galvos smegenyse lotuliukas.gif

O jei rimtai, gal kiekvieno organizmas individualiai reaguoja, ir priima beta feronus g.gif  Bet as bijau ju unsure.gif
Dukra jau nuo vakar vakaro pradejio verkt kad nenori i darzeli. Visas rytas, ir kelias iki darzelio irgi su asarom. Spaudzia sirdi, bet tai ka daryt g.gif  verysad.gif

ir aš jau be vaistukų nuo liepos mėn, kol kas viskas liuks thumbup.gif
iš kitos pusės šiek tiek susinervinau šiandien doh.gif ta krizė man jau per gerklę lenda... negana, kad vyrą universitetas atleido nuo rugsėjo, tai dar daro taupymą per dokturantūros stipendijas - privertė pasiimti akademines.. verysad.gif tai iki pavasario gyvensim vien iš mano atlyginimo cray.gif

Melete turėsi vabaliuką savo pratinti prie darželio, jei į darbą norėsi eiti.. tikiu, kaip sunku palikti savo vaiką verkiantį.. pamenu, kaip mane mama į darželį vesdavo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 21 gruodžio 2009 - 19:26
Sveikutes, vakar buvau su dukryte pas akiu(jinai akinukus nesioja) apziurejo ir pas neurologa pasiunte...ytaria kazkoki smegenu skyscio apykaitos sutrikima...po nauju darys MRT..nu bijau kaip...pati kai neuro ligone-labai jautriai reaguoju i tokius dalykus.. verysad.gif
GRETUTEKA uzjauciu tave... verysad.gif ka padarysi visur krize...man irgi sunku vienai mus abi islaikyt, bet ka padarysi-vartomes kazkaip.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 22 gruodžio 2009 - 13:12
QUOTE(juratema @ 2009 12 22, 14:11)
Sveikutes, vakar buvau su dukryte pas akiu(jinai akinukus nesioja) apziurejo ir pas neurologa pasiunte...ytaria kazkoki smegenu skyscio apykaitos sutrikima...po nauju darys MRT..nu bijau kaip...pati kai neuro ligone-labai jautriai reaguoju i tokius dalykus.. verysad.gif
GRETUTEKA uzjauciu tave... verysad.gif ka padarysi visur krize...man irgi sunku vienai mus abi islaikyt, bet ka padarysi-vartomes kazkaip.. smile.gif

Teks visoms laikytis kažkaip 4u.gif Laikysim visos kumštukus už Tavo mažylę mirksiukas.gif nenusimink, gal viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 22, 16:23)
Teks visoms laikytis kažkaip 4u.gif  Laikysim visos kumštukus už Tavo mažylę mirksiukas.gif  nenusimink, gal viskas bus gerai 4u.gif

aciu smile.gif
nu mergaites-apturejau FOREVER papildu prezentacija lotuliukas.gif suvarciau as juos kaip turi but lotuliukas.gif t:lotuliukas: lotuliukas.gif pradejo pasakot kaip naturalu ir tt tai paemiau pakuote-perskaiciau konservantus, atsinesiau savo vitaminu pakuote, ir radau kad maziau visokiu nesamoniu-pabego lotuliukas.gif nu bet geras buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif pakele nuotaika visam vakarui lotuliukas.gif beje, pirkit vit b MAISTAS SPORTUI pardese-gera kokybe, ir kaina-vieninteliai B grupes nuo kuriu manes neberia, ir poveikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 12 22, 18:09)
aciu smile.gif
nu mergaites-apturejau FOREVER papildu prezentacija lotuliukas.gif suvarciau as juos kaip turi but lotuliukas.gif t:lotuliukas:  lotuliukas.gif pradejo pasakot kaip naturalu ir tt tai paemiau pakuote-perskaiciau konservantus, atsinesiau savo vitaminu pakuote, ir radau kad maziau visokiu nesamoniu-pabego lotuliukas.gif nu bet geras buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pakele nuotaika visam vakarui lotuliukas.gif beje, pirkit vit b MAISTAS SPORTUI pardese-gera kokybe, ir kaina-vieninteliai B grupes nuo kuriu manes neberia, ir poveikis thumbup.gif

Aciu uz zinia, kad yra B grupes vitaminu nuo kuriu neberia 4u.gif Pabandysiu ir as nusipirkt, nes jau buvaui praradus vilti ir atsisveikinus su B grupes vitaminais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 21, 20:25)

Melete turėsi vabaliuką savo pratinti prie darželio, jei į darbą norėsi eiti.. tikiu, kaip sunku palikti savo vaiką verkiantį.. pamenu, kaip mane mama į darželį vesdavo.. doh.gif

buna ji. Jau ramiau ja palieku, nes zinau kad iseisiu ir nusiramins. Ryt Kaledu senelis ateina, dovaneles dalins uz teveliu pinigelius biggrin.gif Ir vaikams "after party" organizuojam. Prisivalgys saldainiu, gales pietu nevalgyti biggrin.gif
Atsakyti