QUOTE(Deimike @ 2009 12 12, 21:03)
zinau, kad ji labai nekokia, baisi ir nepagydoma, bet kas belieka- kalba stringa, atmintis suslubavus, visi sanariai skauda, stuburas vos juda, galva svaigsta, skauda... as neieskau specialia, tik noriu pati paieskoti kas man yra. as paziuriu per baltijos tv laida ta apie diagnozes, kaip daktarai net nedaro tyrimu, tai man siaubas paima. na as tokia truputi depresuota esu, gal ir tai turi itakos, stresas nuovargis... ausu daktare nerado nieko, akiu irgi viskas gerai. bet visa kita... na reikes prasyti siuntimo gal rezonansui, ten parodo smegenyse jei ura sutrikimu, tiesa?
zinai, siuo atveju as skeptike. Visos ligos turi panasiu simptomu. Kai patvirtins, tada ir jaudinkis. Cia jau kvepia hipochondrija. Butinai ka nors isikalbesi. Kai perskaiciau, toks jausmas kad tau si liga prestizo reikalas. Zinai kad sunki, bet neisivaizduoji kiek ji sunki. O kad netiria... nezinau kokiam mieste tu. Va, teko i infekcine nueiti, tai vienai merginai itaria, tai per visus daktarus varo. Infektologai ne isimtis.
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 13, 13:05)
Ar matėt kas šiandien laidą, kur apie IS kalbėjo? aš pramigau gal ką naujo pasakė?
o as nepramigau Mazoji "Paslapciu soda" ziurejo. Neleido TV perjungti. Bet ka zinome, tai kad vilniete daktare snekejo, ir naujas palatas neakivaizdziai demonstravo Atsiprasau, nepamenu kuri forumiete mums parase anonsa (tik negalvokit kad saipausi)
Papildyta:
QUOTE(saaulute @ 2009 12 14, 13:55)
Na, gerai , kad miegojau..nes paziurejus laida internete, supratau, kad mums "profesionalams" cia tik laselis, pries visa info, kuria zinom. Nors ir tie, kurie neseniai pradejo sirgti, cia tik lengvi sarzai apie liga...
a, tada net nesivarginsiu ziuret. Taip ir maniau kad nieko naujo nepasakys. Mes tuoj uz lietuviskus daktarus daugiau zinosim