Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 12 12, 11:05)
jo, kad is didziosios tai drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tik gaila kad jis daugiau su epileptikais dirba. Pas ji gulejau pirma karta. Jis ir diagnozavo verysad.gif  Bet punkcija tai klasiskai padaro thumbup.gif

Tikrai klasiškai thumbup.gif ir man jis darė thumbup.gif Jokio pašalinio poveikio nepajutau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 12, 21:31)
Tikrai klasiškai thumbup.gif  ir man jis darė thumbup.gif Jokio pašalinio poveikio nepajutau 4u.gif

na man punkcija padare irgi gerai, bet pas mane pasalinis poveikis vistiek buvo, nors isgulejau dvi paras galvos nepakeldama, sugeriau skysciu kiek reikejo, bet... mane visa gyvenima kankina galvos skausmai... tai kai leido atsikelt, tai poto visa savaite ir nepakilau... nes galva skaudejo taip, kad is proto vos neisejau ir vaistai nieko nepadejo... cia kiekvienam individualiai... o kai pradejau leistis rebifa tau migrena mano palydove labai dazna tapo sad.gif jau per studija pastebejo, kad per daznai ji mane kamuot pradejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 12 12, 22:59)
na man punkcija padare irgi gerai, bet pas mane pasalinis poveikis vistiek buvo, nors isgulejau dvi paras galvos nepakeldama, sugeriau skysciu kiek reikejo, bet... mane visa gyvenima kankina galvos skausmai... tai kai leido atsikelt, tai poto visa savaite ir nepakilau... nes galva skaudejo taip, kad is proto vos neisejau ir vaistai nieko nepadejo... cia kiekvienam individualiai... o kai pradejau leistis rebifa tau migrena mano palydove labai dazna tapo sad.gif jau per studija pastebejo, kad per daznai ji mane kamuot pradejo sad.gif

Oi tai kaip nesmagu unsure.gif aš ir vaikšiojau tą dieną, matyt ir nuo organizmo kiekvieno priklauso 4u.gif

Ar matėt kas šiandien laidą, kur apie IS kalbėjo? aš pramigau blush2.gif gal ką naujo pasakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 13 gruodžio 2009 - 12:06
As irgi pramiegojau, nemaciau, gulejau su migrena... verysad.gif mane irgi pradejo dazniau "prisimint"kai vaistu studijoj pradejau dalyvaut..seniau pora kart i metus, dabar karta, ar net 2 i menesy.. verysad.gif
del svaigimu, tirpimu ir pan-turiu tokia drauge, jai nuo depresijos panasus pozymiai..dar buna toks daiktas kaip vegetacine distonija, taip kad daug yra ligu kurios duoda panasius pozymius...
Atsakyti
Aga ir as pramigau, ar papasakojo, ko nezinom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 13, 14:31)

gal po keliu dienu ides i interneta ta laida ir paziureti galima bus cia: tv3 televizija internete
Atsakyti
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 12 13, 14:31)
As irgi pramiegojau, nemaciau, gulejau su migrena... verysad.gif mane irgi pradejo dazniau "prisimint"kai vaistu studijoj pradejau dalyvaut..seniau pora kart i metus, dabar karta, ar net 2 i menesy.. verysad.gif
del svaigimu, tirpimu ir pan-turiu tokia drauge, jai nuo depresijos panasus pozymiai..dar buna toks daiktas kaip vegetacine distonija, taip kad daug yra ligu kurios duoda panasius pozymius...

tfu tfu tfu, bet jau nepamenu kada skaudėjo, gal prieš porą mėnesių tik buvo toks priepolis stiprus g.gif Aš dabar visai be vaistukų gyvenu 4u.gif tik vitaminais, reiks tik žuvies taukus dar nusipirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimike @ 2009 12 13, 15:34)
gal po keliu dienu ides i interneta ta laida ir paziureti galima bus cia: tv3 televizija internete

aciuks.gif
Atsakyti
tai ner uz ka dekoti, man irgi idomu paziureti bus
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2009 12 12, 19:11)
Sveikos visos, as noriu paklausti nuo ko Jums viskas prasidejo del tos issetines skelrozes ir kokius Jums tyrimus dare, kad patvirtintu. As sau itariu issetine skleroza ar kitka ka rimto, bet daktare tai nelabai jaudinasi, tomografija sako jei nori padarysiu, bet nesako, kad butina, tai ir nebezinau ka daryti. Nelabai norisi be reikalo daryti, labiau noreturi magnetinio rezonanso.

pasiskaityk ankstesnius issetines sklerozes forumus, ten rasi daug info kaip kam si liga prasidejo, kaip diagnozavo ir pan. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 13 gruodžio 2009 - 18:36
QUOTE(saaulute @ 2009 12 13, 13:31)

o as nepramigau tongue.gif na tiksliau nusistacius zadintuva buvau blush2.gif tai ka as galiu pasakyti, paaukojau savo pati saldziausia miega, del 5 minuciu apie ta pati, zodziu visiskai jokios naujos info, tik supazindino zmones kas ta lika yra ir su kuo "valgoma" 4u.gif
Atsakyti
Na, gerai , kad miegojau..nes paziurejus laida internete, supratau, kad mums "profesionalams" cia tik laselis, pries visa info, kuria zinom. Nors ir tie, kurie neseniai pradejo sirgti, cia tik lengvi sarzai apie liga...
Atsakyti