Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(juratema @ 2009 10 21, 09:23)
lotuliukas.gif stengtis reikia labiau, negi toky gery lengvai gausi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha reikia lotuliukas.gif reiks imt atostogas tam reikalui... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 10 21, 15:30)
Man irgi kaire aptirpus-dar tik nuo ryto bet jau erzina smile.gif

kas čia dabar...?.. man irgi būna paūmėjimai kairei pusei.. g.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu bet jau metus neturiu paumejimo.bet per tuos metus nuo seno paumejimo visiskai atsistatyt dar negaliu verysad.gif baltuke,o jus po paralyziau visiskai atsistatet?o kokia puse buvo paralyziuota?daktarai sako kad desine ilgiau ir sunkiau atsistato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 21 spalio 2009 - 17:56
bet istikruju, kodel visoms butent kaire, jei man buna patirpimai tai tik kaires puses, viena karta nutirpo visa kaire puse, tai sakyciau labai graziai, veidas iki nosies, lupos iki puses, kaklas tik kaire, nugara tik iki stuburo ir netoliau, koja, pirstai....hmmm
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 10 22, 11:30)
bet istikruju, kodel visoms butent kaire, jei man buna patirpimai tai tik kaires puses, viena karta nutirpo visa kaire puse, tai sakyciau labai graziai, veidas iki nosies, lupos iki puses, kaklas tik kaire, nugara tik iki stuburo ir netoliau, koja, pirstai....hmmm

man tai abi puses pamainomis patirpdavo, bet paskuti karta desne ranka paralyzuota buvo, tai ir liko nutirpus, o veido kaire puse paralyzuota kai buvo, tai visiskai atsistate g.gif
Atsakyti
o man beveik visada desine verysad.gif daktarai sako kad desine leciau ir sunkiau atsistato g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 10 22, 20:10)
o man beveik visada desine verysad.gif  daktarai sako kad desine leciau ir sunkiau atsistato g.gif

tai ir po insultu desne puse kur kas sunkiau atsistato
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 10 23, 15:00)
tai ir po insultu desne puse kur kas sunkiau atsistato

Talli sveikinu su nestuke.gif !!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Talli- lengvo vaikščiojimo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 23 spalio 2009 - 18:48
QUOTE(Meletė @ 2009 10 23, 18:25)
Talli- lengvo vaikščiojimo thumbup.gif  biggrin.gif

dekui mergaites 4u.gif vis slepiau, nesigyriau, bet dabar kaip ir galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 10 23, 22:08)
dekui mergaites 4u.gif  vis slepiau, nesigyriau, bet dabar kaip ir galima blush2.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Talli,sveikinu thumbup.gif nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki!
man buvo paralyzuota kaire puse ir viskas puikiai atsistate. Tirpimai irgi budavo, bet jau keleta metu nebuvo 4u.gif
Sekmes ir sveikateles visoms!
4u.gif

Tali dziaugiuosi uz tave, labai idomu butu jei parasytum daugiau apie nestuke.gif eiga, gydytoju prognozes, nes mane kazkaiptai gazdina buti nestuke.gif

QUOTE(simpatica @ 2009 10 21, 18:56)
tfu tfu tfu bet jau metus neturiu paumejimo.bet per tuos metus nuo seno paumejimo visiskai atsistatyt dar negaliu  verysad.gif baltuke,o jus po paralyziau visiskai atsistatet?o kokia puse buvo paralyziuota?daktarai sako kad desine ilgiau ir sunkiau atsistato.

Atsakyti