Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 07, 22:29)
Liepkit daug gulėti ir kuo mažiau vaikščioti ir kilnoti galvą. Man sakė sesutės geriausiai gulėti ant pilvo kurį laiką. Nors aš po punkcijos ir vaikščiojau ir t.t. blush2.gif  nieko blogo nenutiko  4u.gif nors žinau, kad dariau negerai ir galėjau sau pakenkti blush2.gif

ant pilvo liepe guleti keleta valandu. Ir kazkodel pomidoru sultis gerti g.gif Tipo greiciau smegenu skystis atsistatys biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Maniškis tai ant šono sakė gulėjo g.gif
Norėjau per skype pasilabint šįryt, žiūriu - nėra g.gif Skambinu, pasirodo kompas užlūžo doh.gif Sakė, kad gulėjo kažkokia moteriškė, kuri per visus kompus "prasinešė" biggrin.gif Tik įdomu ką ji vyrų palatoje veikė bigsmile.gif Ateis šiandien technikai, sutvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
o man po punkcijos buvo baisiai blogai, laikiausiu visu nurodymu, bet beveik 2sav gaivaliojaus...gal perdaug likvoro istrauke....
Atsakyti
As po punkcijos gulejau, viska dariau kaip reikia, bet toookie beprotiski skausmai buvo, kad iki siol prisiminus nugara toj vietoj kur dure net pasisiausia lotuliukas.gif ir namo mane parsiveze gulincia, ir apie menesy nevaiksciojau doh.gif jei atsistodavau mane kaip paralyzuodavo-galva pradedavo atgal lostis, ir skausmas nezmoniskas...sake, nervu sakneles pazeide, kai dare(nes praktikante dare) verysad.gif
Atsakyti
o jo joj, juratema, tau visai blogai buvo. Maniau, kad man kliuvo, bet tau dar labiau...brrr
Atsakyti
tikrai, jau kiek metu praejo, o pernai kai kaune gulejau ir moterim punkcija dare tai man nuskausminamu norejosi doh.gif na bet noeko-svarbiausia viskas baigesi smile.gif buvau vakar kaune, apciupinejo, apstuksejo, lyg ir nieko labai blogo nera thumbup.gif viena kojyte biski pasilpus, bet cia smulkmena smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Jau seniai skaitineju ta tema,bet niekaip nedrysau parasyt apie savas bedas,tiksliau savo mamos.Mano mama serga IS jau daugiau kaip 20 metu.Paskutinius 10 visiskai nevaiksto,nepasedi ir reikalinga jai visiska slauga ir prieziura.pradzia buvo taip pat kaip daugelis cia raso-tirpo kaire koja ir ranka.Eme sunkiai vaiksciot,poto po truputi liga progresavo,gydymo tais laikais kazkokio ir nebuvo,vaistu nuo tos ligos nebuvo,skirdavo ti ivairius pleciancius.Smarkiai eme bloget sveikata po tecio mirties(pries 12 metu).Gal cia tas didziulis sukretimas,isgyvenimas leme kad liga taip greit eme progresuot,o gal ligos forma tokia.Bet jau yra kaip yra.O yra tikrai labai blogai,nes gydytojai toki lygoni jau nuraso,nebeskiria jokio gydymo,jokiu guldymu i lygonine,koncultaciju-nieko.Musu gydytoja tik padejuoja"vaje vaje,kip blogai su tokiom ligom...bet niekuo nebegalima padet"Ta prasme tie visi vaistai dabartiniai interferonai ir dar kazkokius minejo yra skiriami tik ligos pradzioj,o tokioj buklej jau jie nepadeda.Bet kai mama pradejo sirgt tu vaistu dar nebuvo.Siuo metu tik maisto papildai ir vitaminai ivairus-daugiau nieko...(Tikrai atsiprasau mergaites ,kad isibroviau su savo liudnom nuotaikom)
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 12 09, 17:39)
Sveikos mergaites.Jau seniai skaitineju ta tema,bet niekaip nedrysau parasyt apie savas bedas,tiksliau savo mamos.Mano mama serga IS jau daugiau kaip 20 metu.Paskutinius 10 visiskai nevaiksto,nepasedi ir reikalinga jai visiska slauga ir prieziura.pradzia buvo taip pat kaip daugelis cia raso-tirpo kaire koja ir ranka.Eme sunkiai vaiksciot,poto po truputi liga progresavo,gydymo tais laikais kazkokio ir nebuvo,vaistu nuo tos ligos nebuvo,skirdavo ti ivairius pleciancius.Smarkiai eme bloget sveikata po tecio mirties(pries 12 metu).Gal cia tas didziulis sukretimas,isgyvenimas leme kad liga taip greit eme progresuot,o gal ligos forma tokia.Bet jau yra kaip yra.O yra tikrai labai blogai,nes gydytojai toki lygoni jau nuraso,nebeskiria jokio gydymo,jokiu guldymu i lygonine,koncultaciju-nieko.Musu gydytoja tik padejuoja"vaje vaje,kip blogai su tokiom ligom...bet niekuo nebegalima padet"Ta prasme tie visi vaistai dabartiniai interferonai ir dar kazkokius minejo yra skiriami tik ligos pradzioj,o tokioj buklej jau jie nepadeda.Bet kai mama pradejo sirgt tu vaistu dar nebuvo.Siuo metu tik maisto papildai ir vitaminai ivairus-daugiau nieko...(Tikrai atsiprasau mergaites ,kad isibroviau su savo liudnom nuotaikom)

Užjaučiu 4u.gif Sunku, turbūt, labai visai šeimai verysad.gif Vat aš to ir bijau, būti našta kitam... bet vis save guodžiu, jugi XXI amžius, gal kaip nors rolleyes.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 12 09, 19:22)
Užjaučiu  4u.gif  Sunku, turbūt, labai visai šeimai  verysad.gif  Vat aš to ir bijau, būti našta kitam... bet vis save guodžiu, jugi XXI amžius, gal kaip nors  rolleyes.gif Stiprybės  4u.gif

Tikrai manau,kad dabar daug lengviau kovot su sia liga,kol dar ji nepazengus taip toli.O tada kai susirgo mama,tai isvis ta liga kazkoks negirdetas dalykas buvo,o ir gydytojai juk anksciau budavo linke nuslept kad sergi nepagydoma liga,ir kuo ji gali baigtis.Tiesiog ir mama del to nezinojimo,ir per mazai rupinosi savo sveikata,niekas gi ne nepagalvojo kad taip viskas susiklostys.Dabartiniai daktarai labai gerai kad pasako visa teisybe kuom sergi,kas per liga,ir kaip gali buti toliau.Nors ta tiesa ir ne visad malonI.NOReciau jusu paklaust,kokius dazniausiai maisto papildus vartojate,ir dar kaip jusu sveikateles pav esant tokiam orui rudeniskam.mama tai tokiu oru itin prastai jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 12 09, 22:05)
Tikrai manau,kad dabar daug lengviau kovot su sia liga,kol dar ji nepazengus taip toli.O tada kai susirgo mama,tai isvis ta liga kazkoks negirdetas dalykas buvo,o ir gydytojai juk anksciau budavo linke nuslept kad sergi nepagydoma liga,ir kuo ji gali baigtis.Tiesiog ir mama del to nezinojimo,ir per mazai rupinosi savo sveikata,niekas gi ne nepagalvojo kad taip viskas susiklostys.Dabartiniai daktarai labai gerai kad pasako visa teisybe kuom sergi,kas per liga,ir kaip gali buti toliau.Nors ta tiesa ir ne visad malonI.NOReciau jusu paklaust,kokius dazniausiai maisto papildus vartojate,ir dar kaip jusu sveikateles pav esant tokiam orui rudeniskam.mama tai tokiu oru itin prastai jauciasi.

labas vakaras
Kazkaip oras manes labai nepaveikia.Buvo sunkiu dienu ir vasara ir ziema,labiau nuo nuotaikos priklauso,bendravimo.Po paskutines atakos buvo blogai bet leidau Cerebrum compositus ir buvau tokia laiminga,lyg kazkokie laimes hormonai lotuliukas.gif ir ta gera nuotaika padeda man labiausiai.dar geriau zuvu taukus,linu semenu alieju dabar geriu,geriau koenzima Q10,B grupes vitaminus.Masazai labai padejo,is ryto trumpa manksta,baseinas,treniruokliai.
Atsakyti
Man punkcija KMUK A. Macionis dare biggrin.gif Super daktaras. Apie ji sake kad jis punkciju asas. Isskyrus pykinima nieko daugiau nejauciau biggrin.gif

Waja28 console.gif 4u.gif ir dabar tokiu ligoniu yra unsure.gif Pala, o Klaipedoje (matau kad is ten tu) gyd. L. Malcienes nera g.gif Ta gi uzkietejusi "skleroznike" (geraja prasme)

Saaulute kaip nestuke.gif reikalai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 09 gruodžio 2009 - 21:36
Reikalai, juda, greit finiso tiesioji smile.gif Laukiu nesulaukiu, seip viskas ok, kolkas nevargina...bet, kad ir kaip bebutu arti finisas su vyru dar neisivaizduojam, kad jau busim tryse smile.gif
Atsakyti