Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

kizlaitiene ir man ta gordijusa yra davusi viena karta, bet negriau, nes dvigubai blogiau pasidare, nors gal jis taip veikia... g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ir mano vyras ryt eis pirmąkart pas Kizlaitienę, vis klausinėja manęs, ko paklaust daktarės kaip mažas vaikas biggrin.gif O aš jam sakau, kad užsirašytų,bus paprasčiau.Tik va neaišku kiek ten Santariškėse ryt reiks laukti,nes visus sukvietė atrodo 10 valandai, šiandien gi konferencija buvo. Tarp kitko, ką tik per lrt girdėjau žiniose kaip kalbėjo neurologijos centro vadovas apie šiandienos konferenciją-sakė, kad pas mus neprasčiau diagnozuojama nei užsienyje, na o gydymas tai naujaisiais kažkokiais vaistais neprieinamas, nes nekompensuoja jų... Tai vat unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandienos straipsnis Delfyje
http://www.delfi.lt/...u.d?id=26438927
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 03, 17:14)
Labas vakaras 4u.gif
Ir mano vyras ryt eis pirmąkart pas Kizlaitienę, vis klausinėja manęs, ko paklaust daktarės kaip mažas vaikas biggrin.gif O aš jam sakau, kad užsirašytų,bus paprasčiau.Tik va neaišku kiek ten Santariškėse ryt reiks laukti,nes visus sukvietė atrodo 10 valandai, šiandien gi konferencija buvo. Tarp kitko, ką tik per lrt girdėjau žiniose kaip kalbėjo neurologijos centro vadovas apie šiandienos konferenciją-sakė, kad pas mus neprasčiau diagnozuojama nei užsienyje, na o gydymas tai naujaisiais kažkokiais vaistais neprieinamas, nes nekompensuoja jų... Tai vat  unsure.gif

Sveikutes, buvau vakar toj konferencijoj-vaistai visur tie patys, tik dar yra nauji TYSABRI agresyviai formai gydyti-va jie ir nekompensuojami...Latvijoj 1 zmogus juos gauna, Estijoj niekas, ir pas mus niekas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 02, 14:43)
Jeigu, kuriai idomu apie vaistazoles, tame tarpe ir linu semenis, turiu labai faina elektronine knyga 81psl, labai idomi. Kas norite atsiuskite i AZ savo el.pasta...Knygos formatas .pdf

Man jei gali atsiusk i AZ ta knyga. Aciu 4u.gif
O tame straipsnyje teisingai raso kad neigalumo pensija yra gan mazoka ir reabilitacija ne visada gali gauti. g.gif Kaip pvz as dabar nusipirkau koju masaza, nes cia Kedainiuose i ligonines reabilitacija vazineti per sunku ir gauciau tik kitais metais, sausi, o as jau planuojuos kad gal i sanatorija pavasari vaziuosiu tai ten nors poilsis kunui, tad teko pirktis kad i namus ateitu padaryt masaza. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 02, 15:43)
Jeigu, kuriai idomu apie vaistazoles, tame tarpe ir linu semenis, turiu labai faina elektronine knyga 81psl, labai idomi. Kas norite atsiuskite i AZ savo el.pasta...Knygos formatas .pdf

Sveikute, atsiusk ir man prasau.
aciuks smile.gif
Atsakyti
Na va, vyras jau po Kizlaitienės, guldo pirmadienį į ligoninę, lašelinės, punkcija doh.gif
Šiaip sakė, patiko jam gydytoja smile.gif Tik va nesuprantu, kodėl Pačkauskas dar siūlė pusę metų palaukti, kai magnetinio rezonanso nuotraukose labai ryškiai matyti daug židinių,susilpnėjusi dešinė pusė bei akis g.gif Ai, nesuprasi tų gydytojų, matyt kiek jų, tiek ir nuomonių g.gif
Nėra nuotaikos man visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 04, 21:30)

console.gif zinok mergyt, tau reikes labai daug kantrybes unsure.gif Sprendziu pagal mus. Nervukai jau ne geleziniai. Lengvos eigos TV mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif
Tai žinau, kad kantrybės reiks, ne naujiena man, o visų pirma reikia dar ir teises vairavimo išsilaikyt doh.gif
Tai man pasakykit, kiek maždaug laiko ligoninėj reikia praleisti, kad sulašintų tuos vaistus ir punkciją padarytų g.gif Liksiu viena su dviem dukrom namie, dabar drebu, kad nesusirgtume tuo kiaulių gripu, ir už vyrą jaudinuos, gi ligoninėj dar tą brudą gali pasigaut...
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 04, 21:30)
Na va, vyras jau po Kizlaitienės, guldo pirmadienį į ligoninę, lašelinės, punkcija  doh.gif
Šiaip sakė, patiko jam gydytoja smile.gif  Tik va nesuprantu, kodėl Pačkauskas dar siūlė pusę metų palaukti, kai magnetinio rezonanso nuotraukose labai ryškiai matyti daug židinių,susilpnėjusi dešinė pusė bei akis  g.gif Ai, nesuprasi tų gydytojų, matyt kiek jų, tiek ir nuomonių  g.gif 

Man Packauskas diagnovazo IS ( Santariskese i mano tirpimus,dvejinimasi demesio nekreipe,pasake maziau nervuokis) ir labai dziaugiuosi kad jis mano gydytojas smile.gif Labai uzsiemes bet visada malonus,demesingas,jis optimistas ir tai padare mane optimiste smile.gif po paskutines atakos pastate mane ant koju. Visada skyria vokiskus vaistus - Galium Hell ir Cerebrum Compositum. Ir punkcija jis man dare,zodziu dziaugiuosi kad pas ji patekau.
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 05, 21:44)
Tai žinau, kad kantrybės reiks, ne naujiena man, o visų pirma reikia dar ir teises vairavimo išsilaikyt doh.gif
Tai man pasakykit, kiek maždaug laiko ligoninėj reikia praleisti, kad sulašintų tuos vaistus ir punkciją padarytų g.gif  Liksiu viena su dviem dukrom namie, dabar drebu, kad nesusirgtume tuo kiaulių gripu, ir už vyrą jaudinuos, gi ligoninėj dar tą brudą gali pasigaut...

mane guldydavo pirmadieni, 3 dienas lasindavo, penktadieni namo. Punkcija kai dare tai po jos butina guleti, ir gerti daug skysciu. Geriausiai visa diena nesikelti, nes jei daug straksi tai po to labai pykina (as kai prisilaksciau, tai sekancia diena visiskai negalejau galvos nuo pagalves atkelti. Atrodydavo kad vien akis pasukus vemsiu) Taip kad kokiai savaitei tikrai nusiteik. Nebijok gripo- kuo labiau bijai, tuo lengviau viska prisitraukti galima. O neuro skyriuje nemanau kad bacila kokia pasigausi(aisku as nezinau kaip ten Santariskese viskas atskirta)
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 05, 21:44)
Tai man pasakykit, kiek maždaug laiko ligoninėj reikia praleisti, kad sulašintų tuos vaistus ir punkciją padarytų g.gif  Liksiu viena su dviem dukrom namie, dabar drebu, kad nesusirgtume tuo kiaulių gripu, ir už vyrą jaudinuos, gi ligoninėj dar tą brudą gali pasigaut...

Sveikute, as pries 2 sav. gulejau Santariskese, tai situacija tokia, jei po lasiniu pageres, tai po savaites namo. O jei pagerejimo nebus, tai paskirs plazmoferezes, o tai dar 5-6 dienos, priklausomai kiek ju paskirs.
Santariskese dabar atnaujino 2 palatas, skirtas ligoniams su issetine, prie kiekvienos lovos po kompa su internetu, taigi vyrui liudna tikrai nebus biggrin.gif .
Nezinau kaip dabar, bet kai mane israse, tai buvo paskelbtas karantinas.
Laikykites
Atsakyti