Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2009 12 01, 12:04)
O cia kazkas rase apie linu semenu alieju.Pasiskaiciau internete straipsniu ir manau kad verta pabandyti!

o geras bigsmile.gif reiks pabandyti nusipirkti. Ir mano vaikiukei nepakenks rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu nusipirkus maltu linu semenu, geras daiktas, bet kaip nepamirst jas vartot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 12 02, 10:32)
As turiu nusipirkus maltu linu semenu, geras daiktas, bet kaip nepamirst jas vartot? lotuliukas.gif

"ant akiu" pasistatyk. Pas mane viskas buna sudeta taip kad nepamirsciau.(cia apie vaistus ir papildus) biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada ir as geriau linu alieju, bet labai jau aliejus... g.gif Kazkaip neskanu lotuliukas.gif .Bet jei sakot kad mums sveika gal vel reiks pratest gerima ir gal priprasiu prie jo skonio. cool.gif
Atsakyti
reiks bandyt pasidet kur prie kavos, bet as turiu iproti nepastebet geru daiktu, padetu "ant akiu" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 02 gruodžio 2009 - 14:38
Jeigu, kuriai idomu apie vaistazoles, tame tarpe ir linu semenis, turiu labai faina elektronine knyga 81psl, labai idomi. Kas norite atsiuskite i AZ savo el.pasta...Knygos formatas .pdf
Atsakyti
Laba,as jau po kizlaitienes konsultacijos,nieko nesuzinojau nes tik vasari magneta darys,bet gal kuri zinot kas per tyrimas yra SSSP?????ir dar israse gordius,gal kuri geriat??kai paskaiciau salutinius poveikius.....keistra gydytoja nepasake nei kiek laiko man juos gerti nei kaip dozed mazinti,nezinau dabar ka ir daryti,pasimeciau,mergaites padekit man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 12 02, 19:17)
Laba,as jau po kizlaitienes konsultacijos,nieko nesuzinojau nes tik vasari magneta darys,bet gal kuri zinot kas per tyrimas yra SSSP?????ir dar israse gordius,gal kuri geriat??kai paskaiciau salutinius poveikius.....keistra gydytoja nepasake nei kiek laiko man juos gerti nei kaip dozed mazinti,nezinau dabar ka ir daryti,pasimeciau,mergaites padekit man mirksiukas.gif

nieko apie tokius negirdejau.man tai diagnozavo beveik iskarto ir nieko tokio negeriau,bet kol gavai interferonus geriau trentali ir piracetama.tai tokios eiles daryt magneta??isprotet galima...taigi dabar tiek vietu kur daro-lazdynu ligoninei,santariskese,grybo gatveje...
Atsakyti
geriau gordius kai buvo Lhermito sindromas(elektra per visa kuna begiojo)-poveikis doh.gif isgerdavau vakare tabletuke-kaip nukirsdavo mane....ir ryte dar visa apspangus doh.gif o dukra i darzely vezt reikejo...tai ir sliauziau visa apsvaigus, gerai kad niekur neykliuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 12 02, 19:17)

as geriau gordius, man skyre nuo tirpimu, kazin kokio pasalinio efekto nejauciau, bet ir teigiamo efekto nedave, cia, matyt, kaip kam g.gif tai gal tau skyre iki vasario men. juos gerti?
Atsakyti
Matyt skirtingai organizmas reaguoja-ne visiem vienodai..man padejo labai, bet tik kad sunkiai as juos pernesiau-gal uztai kad po punkcijos buvau, visa nekokia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 12 02, 19:51)
nieko apie tokius negirdejau.man tai diagnozavo beveik iskarto ir nieko tokio negeriau,bet kol gavai interferonus geriau trentali ir piracetama.tai tokios eiles daryt magneta??isprotet galima...taigi dabar tiek vietu kur daro-lazdynu ligoninei,santariskese,grybo gatveje...

negeriau. Man po MRT (ligonineje gulejau) iskart sollu medrolis i vena ir piracetamas su trentaliu. O apie toki tyrima girdet neteko. Siaip ar taip musu tyrimai be jokiu intervenciju, na tik aisku isskyrus punkcija. O siaip nieko baisaus.

sveikos 4u.gif
rankos tirpsta, koja kaire ir kazkaip idomiai pasilpnejus cool.gif Galvoju ar pas daktare, ar i sporto sale vaziuoti g.gif
Atsakyti