Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Meletė @ 2009 11 29, 13:53)
as irgi issiputus buvau. Pries nestuma kazkaip pakrito svoris, o po to... Tik siemet susiemiau ir beveik visko atsikraciau. Dar gal kokius 5- 7 kg noriu pamest. Bet as auksta, stambiu kaulu, tai nelabai matosi ax.gif

Ir aš aukšta, bet vistiek norisi viso to "gėrio" mažiau turėt biggrin.gif Mano tikslas iki Kalėdų 5 kg atsikratyti bent jau, nuo rytojaus rimtai sportuosiu ant treniruoklio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 29 lapkričio 2009 - 22:57
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 29, 23:57)
Ir aš aukšta, bet vistiek norisi viso to "gėrio" mažiau turėt biggrin.gif Mano tikslas iki Kalėdų 5 kg atsikratyti bent jau, nuo rytojaus rimtai sportuosiu ant treniruoklio blush2.gif

pries nestuma kai sportavau, tai ir nukrito. Bet kadangi as sezonine sportuotoja tai link vasaros priaugau vel biggrin.gif Kai laukiausi irgi i sale ejau, treneris spec pratimu parankiojo, nes as buvau tik 3- is nescioji pas ji. Kai pagimdziau pora menesiu pasitampiau ten, bet paskui jau nelabai galejau nes vaikiuke paaugo, o ir vasara buvo. O daba noretus raumenukus pastiprint, laikas geras nes kaip tik mano sezonas, ir vaikiuke darziuke biggrin.gif

Jetau, paskaitau apie visas mirtis nuo gripo siaubas apima. O cia dar parase kad vienas mire kuris letinem ligom sirgo doh.gif Brrrr...
Atsakyti
Gryzau is gydytojos, tai ka, vel apeme depresija verysad.gif Gyvenau sau ramu gyvenima, nei paumejimu rimtu buvo, nei ka, bet vat vis kirbejo mintis, gal visgi nesergu ta IS, kad jau taip viskas gerai g.gif tai pasiprasiau po dvieju metu Copaxone pakartotinio MR, ir ka, palyginus nuotraukas su darytomis pries 2 metus, atsirado du nauji zidinukai, vienas senas padidejo, ir kaip ne butu keista, vienas isnyko g.gif Taigi siandien jauciuos panasiai taip, kaip diagnozavus liga is naujo, vel skaitau straipsnius visus is naujo, mastau kaip mityba gerinti ir kaip vel prisiversti sportuoti doh.gif
O jau gyvenau iliuziju pasaulyje, kad gal klaida kokia... bet deja verysad.gif
Gal reikia kokio lexotonilio isgerti ax.gif
Nors gydytoja sako, svarbu, kad savijauta neblogeja, o zidiniu atsiradimas yra normalus dalykas (turbut, kvailas optimizmas priverte taip nusivilti tyrimais).
Vat issipasakojau ir palengvejo blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, vaje kiek daug praleidau dieneliu cia neapsilankiusi. doh.gif
Citrute nepergyvenk labai, zinau kad pasakyt lengva o kai paciai taip atsitinka negalvot, nesinervuot sunku, bet tu laikykis viskas bus gerai. Va as nedarau MR, bet tos atakos manes nedziugina, jau praeitos savaites gale jauciausi gerai ir stai sestadieni kaire koja vel sunku statyti, pakelti ir eiti. Bet nepasiduodu kazkaip, nors visi mato ir sako tau blogai, bet as sakau kad man viskas gerai ir nenuleidziu ranku, nes zinau kad kovoti reikia. O kai pagalvoji kiek pas mane butu nauju zidineliu jei padarytu MR. doh.gif Bet tikiuosi greit viskas praeis ir mes visos busim savotiskai sveikos. thumbup.gif Sekmes visoms
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 11 30, 13:50)
Gryzau is gydytojos, tai ka, vel apeme depresija  verysad.gif  Gyvenau sau ramu gyvenima, nei paumejimu rimtu buvo, nei ka, bet vat vis kirbejo mintis, gal visgi nesergu ta IS, kad jau taip viskas gerai  g.gif  tai pasiprasiau po dvieju metu Copaxone pakartotinio MR, ir ka, palyginus nuotraukas su darytomis pries 2 metus, atsirado du nauji zidinukai, vienas senas padidejo, ir kaip ne butu keista, vienas isnyko  g.gif  Taigi siandien jauciuos panasiai taip, kaip diagnozavus liga is naujo, vel skaitau straipsnius visus is naujo, mastau kaip mityba gerinti ir kaip vel prisiversti sportuoti  doh.gif
O jau gyvenau iliuziju pasaulyje, kad gal klaida kokia... bet deja  verysad.gif
Gal reikia kokio lexotonilio isgerti  ax.gif
Nors gydytoja sako, svarbu, kad savijauta neblogeja, o zidiniu atsiradimas yra normalus dalykas (turbut, kvailas optimizmas priverte taip nusivilti tyrimais).
Vat issipasakojau ir palengvejo  blush2.gif

Uzjauciu tave...As irgi ejau magnetinio darytis pilna optimizmo kad taip gerai jauciuosi, o kai padare doh.gif zidiniu ir padaugeje ir padideje-irgi puoliau i lengva depresija, bet mergytes cia paguode, nusiraminau...bet kazkaip neramu ant sirdeles...Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 30, 14:21)
Uzjauciu tave...As irgi ejau magnetinio darytis pilna optimizmo kad taip gerai jauciuosi, o kai padare doh.gif  zidiniu ir padaugeje ir padideje-irgi puoliau i lengva depresija, bet mergytes cia paguode, nusiraminau...bet kazkaip neramu ant sirdeles...Laikykis 4u.gif

Tai vat, kad per daug tikejaus... Jau ir baime buvau praradus del sios ligos, bet yra kaip yra unsure.gif . Kazkoki straipsni iskasiau, kuriame prof. Budrys sako, kad 10 proc serganciuju serga labai gera forma, atakos gali net ir nepasikartot, tai kaip nors reikia tuo itiket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 30, 15:21)
Uzjauciu tave...As irgi ejau magnetinio darytis pilna optimizmo kad taip gerai jauciuosi, o kai padare doh.gif  zidiniu ir padaugeje ir padideje-irgi puoliau i lengva depresija, bet mergytes cia paguode, nusiraminau...bet kazkaip neramu ant sirdeles...Laikykis 4u.gif

as jau reali optimiste. Kad atsiras daugiau tikiu, bet optimistiskai tikiuosi kad jie bus nepiktybiski mirksiukas.gif

QUOTE(citrute @ 2009 11 30, 15:51)
Tai vat, kad per daug tikejaus... Jau ir baime buvau praradus del sios ligos, bet yra kaip yra  unsure.gif . Kazkoki straipsni iskasiau, kuriame prof. Budrys sako, kad 10 proc serganciuju serga labai gera forma, atakos gali net ir nepasikartot, tai kaip nors reikia tuo itiket  4u.gif

tai ir tikek. Man ir buvo sokas kai pakartotinai padare, ir ju padaugje buvo. Dabar kazkaip negalvoju apie tai, ir nieko. Pamirsau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 11 30, 13:50)
Gryzau is gydytojos, tai ka, vel apeme depresija  verysad.gif  Gyvenau sau ramu gyvenima, nei paumejimu rimtu buvo, nei ka, bet vat vis kirbejo mintis, gal visgi nesergu ta IS, kad jau taip viskas gerai  g.gif  tai pasiprasiau po dvieju metu Copaxone pakartotinio MR, ir ka, palyginus nuotraukas su darytomis pries 2 metus, atsirado du nauji zidinukai, vienas senas padidejo, ir kaip ne butu keista, vienas isnyko  g.gif  Taigi siandien jauciuos panasiai taip, kaip diagnozavus liga is naujo, vel skaitau straipsnius visus is naujo, mastau kaip mityba gerinti ir kaip vel prisiversti sportuoti  doh.gif
O jau gyvenau iliuziju pasaulyje, kad gal klaida kokia... bet deja  verysad.gif
Gal reikia kokio lexotonilio isgerti  ax.gif
Vat issipasakojau ir palengvejo  blush2.gif

Citrute, bet vienas išnyko, reiškia nėra viskas taip blogai 4u.gif Aukščiau nosiuką ir vyk blogas mintis šalin mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 01, 09:02)
Citrute, bet vienas išnyko, reiškia nėra viskas taip blogai 4u.gif  Aukščiau nosiuką ir vyk blogas mintis šalin mirksiukas.gif

O vat del to zidinuko isnykimo, tai man neaisku g.gif Klausiau gydytojos, tai pasake, kad nebus taip, kad isnyks, bet kodel vienas isnyko ir kokiu budu g.gif jei zidinukai - tai susidare randeliai, tai kaip jie isnyksta g.gif Gal cia koks stebuklas ivyko unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
citrute,nepergyvenkit labai,reikia dziaugtis kad vienas dingo 4u.gif ir jeigu atsirado zidinukas ir nebuvo atakos tai gerai!
O cia kazkas rase apie linu semenu alieju.Pasiskaiciau internete straipsniu ir manau kad verta pabandyti!
"Linų sėmenų aliejuje esančios omega–3 riebiosios rūgštys, dalyvauja nervinių impulsų perdavimo procese, todėl šis aliejus ypač naudingas tiems, kurie nuolat patiria nervinę įtampą ar jaudulį. Dabar labai “madingas” vaikų negalavimas—hiperaktyvumas taip pat gali būti nuslopintas jų maistą pagardinant linų sėmenų aliejumi.Nervinių ląstelių medžiagų apykaitos procesuose dalyvaujančios omega–3 rūgštys padeda sušvelninti degeneracinių nervų sistemos ligų (pvz., Parkinsono liga) simptomus bei apsaugo nuo nervų pažeidimų, susijusių su diabetu ir išsėtine skleroze." As jau isigijau ir kiekviena ryta po arbatini sauskteli isgeriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 12 01, 11:04)
Sveikos mergaites smile.gif
citrute,nepergyvenkit labai,reikia dziaugtis kad vienas dingo  4u.gif ir jeigu atsirado zidinukas ir nebuvo atakos tai gerai!
O cia kazkas rase apie linu semenu alieju.Pasiskaiciau internete straipsniu ir manau kad verta pabandyti!
"Linų sėmenų aliejuje esančios omega–3 riebiosios rūgštys, dalyvauja nervinių impulsų perdavimo procese, todėl šis aliejus ypač naudingas tiems, kurie nuolat patiria nervinę įtampą ar jaudulį. Dabar labai “madingas” vaikų negalavimas—hiperaktyvumas taip pat gali būti nuslopintas jų maistą pagardinant linų sėmenų aliejumi.Nervinių ląstelių medžiagų apykaitos procesuose dalyvaujančios omega–3 rūgštys padeda sušvelninti degeneracinių nervų sistemos ligų (pvz., Parkinsono liga) simptomus bei apsaugo nuo nervų pažeidimų, susijusių su diabetu ir išsėtine skleroze." As jau isigijau ir kiekviena ryta po arbatini sauskteli isgeriu drinks_cheers.gif

Reikės mėginti drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as kaip netingiu naudoju maltas linu semenis...neblogos visai, jos ne tik, kad galvai padeda, bet ir skrandukui, bei zarnyniui, kas susija su linu semenimis esu daug skaicius ir vien teigiami teiginiai... thumbup.gif

Mergaites, tik nesinervuokit del tu zidinuku...man kiek dare magneta, tai tos medikes , kuri vertina, atsakymas buna "pilna galva". Paraudoju ir apsiraminu. Del to neurologe sako, gal geriau tu magnetu ir nedaryt, juk nebus taip, kad ju neliktu, tik daugiau nervuosies. Bet smalsu nors "numirk", ir as tikejausi, kad diagnoze ne ta, bet vis paieemu savo fatografijas pasiziuret ir matau, kad ten yra ju, o kiek istikruju nezinau, nes paskutinis magnetas darytas pries metus neivertintas.

Atsakyti