Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2009 11 25, 23:13)
i santariskes einu tik vaistu,tai nevisada papuolu pas Kizlaitiene.man labiau patinka Eriksoniene ar kita jauna tokia 4u.gif  manes Kizlaitiene tik paklausineja kaip jauciusi,israso ir viskas,kartais net neapziuri, bet gerai prisimena visa mano ligos eiga. As ten daug ju neklausineju,nekankinu tik sedziu ir sypsausi  biggrin.gif

Mano brangusis lygiai tokios pat nuomones. Pasak jo, atidziausiai ziuri gyd. Liutkiene (ta jauna). Patinka ir gyd. Eriksoniene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 11 26, 11:00)
o kiur ta konferencija bus? kazin mums paprastiems zmogeliams galima joje dalyvauti, na jei ten apie IS kalbes g.gif

Seime tas geris bus smile.gif as isirasius i IS draugija, ir vazineju su jais visur, o siaip tai aisku, niekas be leidimu i seima neyleis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , visai idomus straipsnis, gal jau skaitet : http://www.delfi.lt/...a.d?id=26121239
Taip kad gimdom mergaites ir laikomes mirksiukas.gif
P.S. jau 2 metus vartoju vaistukus, tai siandien padare MR, ziuresim ar ka idomaus papasakos kai nueisiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 26 lapkričio 2009 - 17:41
Kad tik tai butu tiesa, nes kazkodel seniau buvo kaip ir draudziama del sveikatos, o dabar apsisuko 100 prc....tikiuosi taip ir bus kaip raso thumbup.gif

P.S. Aciu, cirtute, nebuciau net uztikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 26 lapkričio 2009 - 20:50
QUOTE(citrute @ 2009 11 26, 18:32)
Sveikos  4u.gif , visai idomus straipsnis, gal jau skaitet : http://www.delfi.lt/...a.d?id=26121239
Taip kad gimdom mergaites ir laikomes  mirksiukas.gif
P.S. jau 2 metus  vartoju vaistukus, tai siandien padare MR, ziuresim ar ka idomaus papasakos kai nueisiu  g.gif

a-aaaaa, o ka as pacioj pradzioje sakiau kad man daktaras patare gimdyt, nes gali po gimdymo ir visai sustoti progresavimas. Neveltui as ir drasinu tas kurios vaistukus leidzias... Gretuteka, greit vyra i lova... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 26 lapkričio 2009 - 22:12
Radau gana senoka, bet gal kas neskaitet ir nematet sio reportazo, kuris mane labai nudziugino

http://209.85.129.13...e...=clnk&gl=lt

o cia toms (-iems) kas domisi Kamieniniu lasteliu persodinimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saaulute: 27 lapkričio 2009 - 15:05
QUOTE(formica @ 2009 11 26, 12:19)
Mano brangusis lygiai tokios pat nuomones. Pasak jo, atidziausiai ziuri gyd. Liutkiene (ta jauna). Patinka ir gyd. Eriksoniene smile.gif

gyd. Liutkienes, pagal mane, jau nebera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 11 28, 17:50)

yra yra, buvau pas ja pries kokias tris savaites 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, tikiuosi kad sveikos smile.gif as tai va neisvengiau to bjauriojo viruso. paguoda tik ta kad ne baisusis kiauliu gripas buvo... bet kazkaip man kelios dienos pries karsciavima pradejo tirpt ranka (man visad atakos nuo kaires rankos prasideda) ir dingus baisiajai temperaturai ranka iskart atsistate... paciai net keista ir dziugu, kad be dideliu pasekmiu man sis virusas gali praeit... tai va, guliu as cia karsciuojanti, ziuriu kliniku sesele skambina... galvoju ko taip anksti nes dar visas menuo iki vaistu pasibaigimo, tai ji mane "nudziugino" - liepe ruostis konsiliumui... liepe tyrimus pasidaryt ir atsinest atsakyma, o buvo laikai kai viska klinikos pacios pasidarydavo sad.gif idomu ar bus kaune klinikose kas nors is forumo gruodzio 21 diena? smile.gif nes prisiminus pernai metus, kai teko prasedet 7 valandas uz kabineto duru, tai siaubas iskart suima doh.gif o sesele iskart ir klausia: jus ka sergate? ir palinkejo pasveikt iki konsiuliumo... bet kai pagalvoji tai per ta laika ne tik pasveikt, bet dar ir susirgt galima suspet sad.gif
zodziu mergaites nesirkit ir laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 26, 23:12)
a-aaaaa, o ka as pacioj pradzioje sakiau kad man daktaras patare gimdyt, nes gali po gimdymo ir visai sustoti progresavimas. Neveltui as ir drasinu tas kurios vaistukus leidzias... Gretuteka, greit  vyra i lova... wub.gif  biggrin.gif

Labutis mergaitės 4u.gif Kaip paskaičiau Melete Tavo sakinį, nes susijuokiau lotuliukas.gif darom namų darbus su vyru, tikėkimės greit ir rezultatas koks teste pasirodys biggrin.gif Dabar bandau šiek tiek svorio numest, nes hormonai mane išpūtė, tai paskui po nėštumo iš vis nekas bus..
Ir man draugė atsiuntė tą straipsniuką, liepė gimdyt kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2009 11 28, 18:50)

Gyd. Liutkiene iki gruodzio 7 d. atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 28, 23:28)
Labutis mergaitės 4u.gif  Kaip paskaičiau Melete Tavo sakinį, nes susijuokiau lotuliukas.gif  darom namų darbus su vyru, tikėkimės greit ir rezultatas koks teste pasirodys biggrin.gif  Dabar bandau šiek tiek svorio numest, nes hormonai mane išpūtė, tai paskui po nėštumo iš vis nekas bus..
Ir man draugė atsiuntė tą straipsniuką, liepė gimdyt kitais metais biggrin.gif

as irgi issiputus buvau. Pries nestuma kazkaip pakrito svoris, o po to... Tik siemet susiemiau ir beveik visko atsikraciau. Dar gal kokius 5- 7 kg noriu pamest. Bet as auksta, stambiu kaulu, tai nelabai matosi ax.gif
Atsakyti