Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(formica @ 2009 11 25, 12:22)
Palauk, brangioji, nepulk neviltin. Mano brangusis kai paskutini karta buvo pas gydytoja paprase, kad jam padarytu MR praejus metams po gydymo. Gydytojos atsakymas buvo toks - neverta daryti, kol nera atakos, nes ligos eigoje gali padaugeti, gali sumazeti zidineliu, jie nera daktarams idomus, kol nera aktyvus - t.y. kol nera atakos. Bent jau taip buvo isaiskinta. Laikykis ir tik nesinervink smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
man po pirmos MRT parasyta svelnus zidinelis,o kai paskutini karta dare tai jau daugybiniai zidiniai.irgi verkiau...bet Kizlaitiene pasake nieko tookio,nes tik vienas didesnis,o kiti mazyciai.o jus pacios matot tuos zidinelius nuotraukose,nes as negaliu "razabratsa",nieko ten nematau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 11 25, 15:26)
man po pirmos MRT parasyta svelnus zidinelis,o kai paskutini karta dare tai jau daugybiniai zidiniai.irgi verkiau...bet Kizlaitiene pasake nieko tookio,nes tik vienas didesnis,o kiti mazyciai.o jus pacios matot tuos zidinelius nuotraukose,nes as negaliu "razabratsa",nieko ten nematau... ax.gif

Pas mane irgi rado daugybinius zidinius. O konsultavusi gydytoja sake, kad ne kiekis ju svarbus, bet ju issidestymas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mano vyrą irgi daugybiniai židinukai doh.gif ir taip iškarto pasireiškė su ta akim, niekad anksčiau jokių lyg problemų neturėjo, tik gal pirtelę paskutiniu metu sunkiau toleruodavo g.gif
O sakykit tie vaistai kompensuojami jei padaro punkciją,ar teisingai supratau, kažkur girdėjau, kad reikia priklausyt kažkokiai programai, tada kompensuoja, nes atrodo, kad neįperkami jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 25, 12:16)
Siandien skambino musu IS draugijos pirmininkas, vaziuosim gruodzio 3 d. i seima, bus didziule mediku konferencija(sake is viso pasaulio mokslininkai bus) ministras-zodziu-pramogausim lotuliukas.gif

nu lauksim info is taves po suvaziavimo ax.gif

QUOTE(formica @ 2009 11 25, 12:22)
Palauk, brangioji, nepulk neviltin. Mano brangusis kai paskutini karta buvo pas gydytoja paprase, kad jam padarytu MR praejus metams po gydymo. Gydytojos atsakymas buvo toks - neverta daryti, kol nera atakos, nes ligos eigoje gali padaugeti, gali sumazeti zidineliu, jie nera daktarams idomus, kol nera aktyvus - t.y. kol nera atakos. Bent jau taip buvo isaiskinta. Laikykis ir tik nesinervink smile.gif

o man nedare. Siemet apsigrabaliojo kad jjau 10 m. nedarytas.Tai staigiai i eile pastate, buciau turejus 4 men. laukti. Bet aciu geriems dedems iskart padare biggrin.gif Zidineliu nesumazes. Jie tik surandeja. Ir ataka tesiasi tol kol randeliai uzsideda.Jei jie yra, jie ir bus. Tik gydymu gali pristabdyti ju daugejima. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 11 25, 16:24)
Pas mano vyrą irgi daugybiniai židinukai doh.gif  ir taip iškarto pasireiškė su ta akim, niekad anksčiau jokių lyg problemų neturėjo, tik gal pirtelę paskutiniu metu sunkiau toleruodavo g.gif
O sakykit tie vaistai kompensuojami jei padaro punkciją,ar teisingai supratau, kažkur girdėjau, kad reikia priklausyt kažkokiai programai, tada kompensuoja, nes atrodo, kad neįperkami jie g.gif

norint gauti kompensuojamus vaistus reikalinga punkcija. issirasunesite vaistus kas 3 men. O programa tai nauju vaistu bandymas. jei per programa jis toleruojamas tai paliekamas po programos pacientui, jei ne skiriami kiti.
Atsakyti
buvau pries keliais savaites del nedarbingumo nustatymo,turejau 20% metams o dabar dave 40% dviems metams.bet dirbt kolkas tikrai nezadu 4u.gif kolkas pasisvenciau mokslams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 11 25, 16:40)
nu lauksim info is taves po suvaziavimo ax.gif
o man nedare. Siemet apsigrabaliojo kad jjau 10 m. nedarytas.Tai staigiai i eile pastate, buciau turejus 4 men. laukti. Bet aciu geriems dedems iskart padare biggrin.gif Zidineliu nesumazes.  Jie tik surandeja. Ir ataka tesiasi tol kol randeliai uzsideda.Jei jie yra, jie ir bus. Tik gydymu gali pristabdyti ju daugejima.  verysad.gif

Aciu, Melete, uz paaiskinima wink.gif 4u.gif Dabar kaip ir viskas logiskai skamba smile.gif Juk, mastant, zidiniai pranykti negali, nes nervines lasteles neatsistato... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 11 25, 18:20)
buvau pries keliais savaites del nedarbingumo nustatymo,turejau 20% metams o dabar dave 40% dviems metams.bet dirbt kolkas tikrai nezadu 4u.gif kolkas pasisvenciau mokslams thumbup.gif

Simpatica, norejau paklaust, kaip jums sekasi sutart su gyd. Kizlaitiene. Mano vyras, kai tik pas ja nueina, tai vis grizta susinervines.
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 25, 19:15)
Aciu, Melete, uz paaiskinima wink.gif  4u.gif Dabar kaip ir viskas logiskai skamba smile.gif Juk, mastant, zidiniai pranykti negali, nes nervines lasteles neatsistato...  doh.gif

Papildyta:

Simpatica, norejau paklaust, kaip jums sekasi sutart su gyd. Kizlaitiene. Mano vyras, kai tik pas ja nueina, tai vis grizta susinervines.

i santariskes einu tik vaistu,tai nevisada papuolu pas Kizlaitiene.man labiau patinka Eriksoniene ar kita jauna tokia 4u.gif manes Kizlaitiene tik paklausineja kaip jauciusi,israso ir viskas,kartais net neapziuri, bet gerai prisimena visa mano ligos eiga. As ten daug ju neklausineju,nekankinu tik sedziu ir sypsausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 11 25, 12:20)
Gruodžio 3 g.gif  Mano vyras turi taloną pas Kizlaitienę tądien, tai gal nebus jos g.gif  blink.gif

Gruodzio 3 d kai ta konferencija bus Kizlaitiene irgi dalyvaus, bet jos pasisakymas kazkur apie 17 val, tai manau kad bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 26, 07:54)
Gruodzio 3 d kai ta konferencija bus Kizlaitiene irgi dalyvaus, bet jos pasisakymas kazkur apie 17 val, tai manau kad bus smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 26, 07:54)

o kiur ta konferencija bus? kazin mums paprastiems zmogeliams galima joje dalyvauti, na jei ten apie IS kalbes g.gif
Atsakyti