Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labas vakaras 4u.gif
Mano vyrui irgi beveik patvirtinta jau ši diagnozė, kartos ryt magnetą, nes vėl regėjimas deš. akimi nusilpo ir tirpimas rankoje atsirado doh.gif Visa tai jau nuo rugpjūčio galo prasidėjo unsure.gif Vyras geria enzimus tuos kelis mėnesius, nežinau kiek jie veiksmingi, bet, kad blogiau nuo jų būtų tai tikrai ne. Dar vyras sužinojo apie tokį naują gydymą, gal kas bandėte, ar verta ir ką mano jūsų daktarai g.gif
http://www.lvpa.lt/l...viewitem/11668/
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 11 22, 22:47)
Labas vakaras 4u.gif
Mano vyrui irgi beveik patvirtinta jau ši diagnozė, kartos ryt magnetą, nes vėl regėjimas deš. akimi nusilpo ir tirpimas rankoje atsirado doh.gif  Visa tai jau nuo rugpjūčio galo prasidėjo unsure.gif  Vyras geria enzimus tuos kelis mėnesius, nežinau kiek jie veiksmingi, bet, kad blogiau nuo jų būtų tai tikrai ne. Dar vyras sužinojo apie tokį naują gydymą, gal kas bandėte, ar verta ir ką mano jūsų daktarai  g.gif
http://www.lvpa.lt/l...viewitem/11668/

Laba diena,
apie šį gydymą girdžiu pirmą kartą, kilo klausimas, kiek kainuoja tas gydymas? Aš irgi noriu pradėt naudoti tuos enzimus, bet dar skaičiau apie vandens galią, tiesa straipsnis rusų kalba, bet kam įdomu galite pasiskaityti čia:
http://narodnaia-med...eznej-voda.html
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif kazkaip man baisoka ant saves daryt eksperimentus ir galvoti pades - nepades. g.gif Tad manau palauksiu ir gyvensiu kaip gyvenau kol tikrai nebus patvirtinta kad galima pasveikti. ax.gif
O kaip jus saugotes nuo gripo epidemijos? Nes mano dukryte jau serga gripu ir baisoka kad mus likusius neuzkrestu. blink.gif Valgau ir cesnaku ir svogunu, bet kai pagalvoju ir dukryte valge, bet vistiek susirgo. Baisu kad uzsikretus gripu, po to paumejimo nebutu IS. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, si buda (vakcinacija) yra isbandzius viena is musu forumu dalyviu. Pastaruoju metu nematau jos prisijungusios. Si bei ta ji man yra parasiusi apie gydyma vakcinacija. Jei domina, rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo formica: 23 lapkričio 2009 - 12:11
QUOTE(formica @ 2009 11 23, 13:09)
Sveiki, si buda (vakcinacija) yra isbandzius viena is musu forumu dalyviu. Pastaruoju metu nematau jos prisijungusios. Si bei ta ji man yra parasiusi apie gydyma vakcinacija. Jei domina, rasykit i AZ smile.gif

Dar norejau pasidalinti patirtimi apie gydyma enzimais. Labai keista, bet gydyma Wobenzimu gydytojai man pries 10 metu skyre imunitetui stiprinti. Sergant, IS, jei as teisingai viska suprantu, imuniteto stiprinti negalima, ar ne merginos? Gal as kazka ne taip suprantu? g.gif

Tiesa, buvom su vyru pas seimos gydytoja del tu prastu jo kepenu tyrimu.... Gydytoja tik ranka numojo, sake, jei butu interferonas sukeles hepatita, tai tyrimai butu baisesni, bet del visa ko padare echoskopija ir pazondavo skrandeli .... Aisku rado, skrandyje zaizdeles dvi. O su kepenimis viskas gerai. Dar del visa ko sake vyrui padarys tyrimus del citomegalo viruso ir toksoplazmozes.... smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo paradoksas su tuo imuniteto stiprinimu, bet negalima leisti visai imunitetui nusmukti, tas irgi tiesa, tai gal dėl to enzimai ir gerai, ai suprasi čia g.gif
Formica, parašykit ką žinot man į AŽ jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(formica @ 2009 11 23, 13:09)

Laba diena,
parašykit, prašau ir man apie vkcinaciją.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 11 23, 11:27)
Laba diena, 4u.gif  kazkaip man baisoka ant saves daryt eksperimentus ir galvoti pades - nepades.  g.gif Tad manau palauksiu ir gyvensiu kaip gyvenau kol tikrai nebus patvirtinta kad galima pasveikti.  ax.gif
O kaip jus saugotes nuo gripo epidemijos? Nes mano dukryte jau serga gripu ir baisoka kad mus likusius neuzkrestu.  blink.gif  Valgau ir cesnaku ir svogunu, bet kai pagalvoju ir dukryte valge, bet vistiek susirgo. Baisu kad uzsikretus gripu, po to paumejimo nebutu IS.  unsure.gif

as tau pilnai pritariu drinks_cheers.gif . Eksperimentuosi, blogiau dar pasidarysi. Kai tikrai atsiras budu kurie akivaizdziai padeda tada ir ziuresim. O visokie sarlatanizmai ne man. Cia ir bitem gydosi, ir dilgelem... Tu zidinuku niekas nepradangins, o nei vieno super sveiko ir nekalto budo nera Bande gydytis ir ozono terapijom. Tik pinigus veltui sukiso. Ai, zodziu... kiekvienam savo.
As geriu Influcido lasiukus, bet ju skonis kaip treju devyneriu biggrin.gif sakiau juos pabaigsiu ir 3/9 po sauksteli gersiu biggrin.gif o siaip- pas mus namie labai megstama citrinu arbata. Tai ja geriam. Ir stengiuosi kad daug skysciu isgertume, vaisius perku( dazniausiai vynuoges)Mano mazoji geria Immunotrofina papilda. Pernai visa ziema gere- nesirgo. Jis su jodu ir gliukanu. Tik per velai nupirkau. Pirma virusiuka pasigavo, po keliu dienu ta nupirkau blush2.gif O pries tai Influcido tabletes daviau. Jis mus tik saldi "bombonke" is jo jokios naudos nei pernai nei siemet nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(formica @ 2009 11 23, 13:25)
Dar norejau pasidalinti patirtimi apie gydyma enzimais. Labai keista, bet gydyma Wobenzimu gydytojai man pries 10 metu skyre imunitetui stiprinti. Sergant, IS, jei as teisingai viska suprantu, imuniteto stiprinti negalima, ar ne merginos? Gal as kazka ne taip suprantu?  g.gif

del sito manau pati turi spresti kas tau geriau. Pvz.: pernai skiepijausi nuo gripo, siemet suzinojau kad tipo negerai mums. Daktarei pries siu metu skiepa pasakiau, tai pasake jei buvo viskas gerai, nieko neisprovokavo, vadinasi tiko. Pasiskiepijau- nieko neatsitiko. Vitaminu gerimas- organizmo stiprinimas. Automatiskai ir imunine sistema stipreja. O juos tai skiria mums...
Atsakyti
Sveikos mergytes, ar gripas dar neuzpuole?
Vakar alytuj padare magnetini rezonansa, pirma karta taip dare, kad liepe dzinsus nusimaut, atseit kad jau jokio jokio metalo nebutu lotuliukas.gif ar kam nors taip buvo?
O geriausias cirkas, kad per procedura uzmigau lotuliukas.gif matyt ramus mano nervai, jei tokiam triuksme parpiu sau laiminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 24, 10:22)
Vakar alytuj padare magnetini rezonansa, pirma karta taip dare, kad liepe dzinsus nusimaut, atseit kad jau jokio jokio metalo nebutu lotuliukas.gif ar kam nors taip buvo?
O geriausias cirkas, kad per procedura uzmigau lotuliukas.gif matyt ramus mano nervai, jei tokiam triuksme parpiu sau laiminga doh.gif

Sveikutės 4u.gif man MR darė tik kai gulėjau ligoninėj 2005 rugpjūtį, tai liepė eiti su kelnėm, kur nėra metaliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 11 24, 10:22)

liepe tik auskarus issiverti. O ejau su paprastom kelnem. Kai pirma karta dare tai dar senas MR aparatas stovejo tai vien nuo triuksmo pykino. O siemet kai ejau tai ir tyliau ir trumpiau truko. Per toki trumpa laika neuzmigciau biggrin.gif
Atsakyti
as puse valandos pragulejau smile.gif
Atsakyti