InesaP, Dalmantija - planuosiu aš arba Merga kitą sav. tada iki jūsų atvažiuoti ir paimti paramą..
Ryt nuvešiu pilną bagažinę daiktų ir net bulvių... Ačiū prisidėjusioms
QUOTE(Klajokle @ 2009 10 28, 15:05)
Sveiki.Vakar rasiau,bet kazkaip nesureagavo niekas...Galiu siai mamytei biski maisto duot,pora uzvalkalu kaldrai ir vaikiska patalynes komplekta.
Dar turiu dideli maximos maisa rubu ir keleta batu.Gal kas paimtu?Pati nevairuoju,o vyriskis mano tikrai neves...Ultraviolet kazkur dingus,neatraso...
Papildyta:
kokiam naujagimiui galiu atiduoti minksta idekla i vonele,keleta rubeliu dar rasciau.
Dar turiu dideli maximos maisa rubu ir keleta batu.Gal kas paimtu?Pati nevairuoju,o vyriskis mano tikrai neves...Ultraviolet kazkur dingus,neatraso...
Papildyta:
kokiam naujagimiui galiu atiduoti minksta idekla i vonele,keleta rubeliu dar rasciau.
Parašyk Larissa - ji globoti su draugais apsiėmė šią merginą su mergyte... Labai džiugią žinią turiu iš soc.darbuotojos Romos - kad Daiva gaus soc.būstą iš rezervo atskira tvarka - taip kad pinigėlių už nuomą nebereikės išliesti , super Va čia tai darbuotojos dirba savo darbą, žmogiukų, kurie stengiasi patys ir verti paramos, labui !!!
Kai turėsi surinkusi ką nuvešti į "Gerovės" centrą -rašyk adresą ir tel. į AŽ..