Labas.
Jėzus marija
nu ir vėl tas pats nuo pradžiu
...
Saulytė, pažįsti mane nei pirmus metus ... ką esu padariusi netinkamo per tą laiką?
Bet atbulinės minties pasakiau, ką man perdavė sesuo ... ABSOLIUČIAI BE JOKIŲ PIKTŲ MINČIŲ
ji neatsiklausiusį kam reikia vežti paėmė ir nuvežė bet kam ...nu pamatė, nu pasakė ... ką čia nusikaltimas? Kam jus išputet burbulą? Perskaitėt mano pasakymą, nu ir viskas, pagalvokit sau ką norit apie mane, ar apie mano sesę, tuom ir baigta. Kam reikia begti ieškoti teisybės? Aš gi nekaltinau nei Romos, nei kitų ...
MAN ABSOLIUČIAI VIENODAI KAS IR KAIP NEŠIOS MANO DAIKTUS. Aš juos ir atiduodu todėl, kad pačiai yra NEREIKALINGI, bet kitiems gal dar patarnaus.
Tikrai nemanau, kad šita situacija yra tokia svarbi, kad reikia dėl jos tiek kurti aistrų ... yra ir rimtesnių dalykų, o ne aiškintis kas kodėl ir kam pasakė ... bent jau man tai absurdiškai atrodo.
Visokių žmonių yra pasaulyje, ir jei aš kiekvienam įrodinėčiau kad nesu kupranugaris, seniai laikas būti nusišauti bei pasilaidoti ... bet aš noriu gyventi, dorai ir sąžiningai, ką ir darau ... ir jei kažkam dėl mano pasakymo taip jau darosi nemalonu, tiek to - atleiskit. Rasiu kam padėti ir kitur.
Bukit paprastesnį
nedarykit iš muses dramblio
o šita situacija aš būtent taip ir vertinu.
Geriau savo energiją bei laisva laiką nukreipti maloniems dalykams, o ne stresinės situacijos kūrimui.