Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 09, 21:09)
kaip fainai kad jai patiko wub.gif  ji tikrai šauni mergaitė, nerealaus gerumo ir nuoširdumo  wub.gif
labai pasiilgau vaikų, bet jau nebeturiu jėgų aplankyti, o ir ligų bijau, sakė sirgiliuoja...

STORM - tai kaip su maikutėm darom - užsakyti be jų reikia ir viskas, nes jie dideli, sunku bus sugaudyti gal juos...  g.gif

Kaip tik klausiau ar serga vaikai dar - sakė labai serga...
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2009 12 09, 21:50)

Elve gal gali tiksliai papasakoti kaip privažiuoti iki Ryto globos namų.Keletas mamyčių klausė kaip atrasti,bet aš žmoniškai paaiškinti nemoku blush2.gif blush2.gif .Aš pasakau adresą ir psio ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 10 gruodžio 2009 - 07:32
QUOTE(merga @ 2009 12 10, 08:31)

Elve gal gali tiksliai papasakoti kaip privažiuoti iki Ryto globos namų.Keletas mamyčių klausė kaip atrasti,bet aš žmoniškai paaiškinti nemoku blush2.gif blush2.gif .Aš pasakau adresą ir psio ax.gif smile.gif

Pastatas sujungtas su Gilijos mokykla. Pravažiuoji darbo biržą, kai baigiasi keliukas, suki į kairę ir po dešine puse matosi mokykla, o su ja sujungtas pastatas -Rytas
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 12 10, 07:31)

taip, tiesiai už Žvejukų ir Lukoil - tupikas ten važiuojant iki galo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2009 12 09, 22:50)

Praleidau, čia kokie vaikai labai serga??? kurie bus šventėje?? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(elve @ 2009 12 09, 22:50)

unsure.gif Va tas ir baisiausia. As didziojo savo i darza kol kas neleidziu, kad man ir maziukui ligu neparnestu. Kaip cia reiks daryti su ejimu i sventes g.gif Ieskausi kad kas pabutu su vaikais antradieni ar ketvirtadieni.
Atsakyti
Sergantys vaikai šventėje nedalyvaus smile.gif Juk ten kaip ir visose šeimose - sergančiųjų taip pat yra...
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2009 12 10, 13:07)
Sergantys vaikai šventėje nedalyvaus  smile.gif Juk ten kaip ir visose šeimose - sergančiųjų taip pat yra...

As norėjau informacijai sužinoti, nes patys stipriai sirgome, tai nesinori naujai užsikresti, o jei dar sirgsim tai neeisim kad kitiems papildomų dovonų nepridovanuoti doh.gif

Beje dėl dovanų maišo tai gal ten nieko nėra sunkaus pasiūti g.gif tai jeigu kas suorganizuotų medžiagą su bantuku ar bandyčiau ką suorganizuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Maišą mūsų rado Rytas - tai liuks, šeštas jau irgi yra thumbup.gif Elve paims...

Merginos - tik suveškite dovanėles, nepalikite paskutinei minutei... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 10, 16:41)
Maišą mūsų rado Rytas - tai liuks, šeštas jau irgi yra  thumbup.gif  Elve paims...

Merginos - tik suveškite dovanėles, nepalikite paskutinei minutei...  blush2.gif

Tai gerai, as savo perdaviau jau smile.gif Beje kaip savijauta?
Atsakyti

Darara ir Prula,
Dovanėlės nuveštos 4u.gif
Kadangi mažiukams į dovanėles dar sumąstėm įdėti šokolado,tai nupirkta dar 20 plytelių

Likutis 33,33Lt
Išleista 23,03Lt
Likutis:10,10ct
Atsakyti
viskas labai šaunu. Šiandien nesulaukiau skambučio iš Rimi vyr.vadybininkės - gal ryt dar sulauksiu... o tai pati ieškosiu jau... laiko turim, spėsime iki Kalėdų suruošti ir nuvežti į onko ligoninę... mirksiukas.gif

Šiai dienai mano ataskaita sekanti :

SURINKTA :
Gita 100
Dalmantija 60
darara 25
Gulia 40
InesaP 60
remejas is Kauno 200
Kritulka 50
Moonte 90
"Gerovės" c.moterys 103
Tania 20
748

IŠLAIDOS :
penalas 14,5
kosm.rink.mot. 43,84
kosm.rink.vyr. 51,87
spalv.knyg. 5,62
sald., parkeriai 23,86
139,69

likutis 608,31

Onko ligomis sergančioms moterims pirksime 70 dovanėlių, jei dar pridėti po Rafaelo saldainiuką - na virš 5 lt gausis - tai apie 400 lt grubiai...
Už likusius siūlau nupirkti patems mažiausiems tyrelių, mišinėlių, nes jų labiausia gaila man... ką jūs mastote? g.gif
Atsakyti