Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Larissa @ 2009 12 08, 11:38)
mačiau,kad buvo daugiau norinčių paruošti duovanas Ryto vaikams,negu norų  ax.gif gal kas norėtų iš manęs perimti vieną  blush2.gif

Šeimyna „AUŠRINĖ“
6. Gabrielė U. 7 m. – vaikiško šampūno, kad negraužtų akių ir gydomojo kremo iš vaistinės „cutibaza“

tada pilnai išpildyčiau kitos mergaitės norus  4u.gif

Gerai,nupirksiu iš merginų atsiūstų pinigėlių mirksiukas.gif

6. Gabrielė U. 7 m. – gydomojo kremo iš vaistinės „cutibaza“
elve ,gal turi galimybę sužinoti ar kartais ši mergaičiukė neturi bėdų su odos ligomis g.gif ,nes mano pana ši vaistą naudoja unsure.gif,tada galėčiau dar šio to įdėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 gruodžio 2009 - 12:04
Žaislai nuvežti. Kokie graaaaažūs ir visai nauji. Beveik smile.gif Merginos sakė pripakuos prie pagrindinių dovanų. Dėkui tiems, kurie atidavė 4u.gif
Atsakyti
Šeimyna „AUŠRINĖ“
6. Gabrielė U. 7 m. – vaikiško šampūno, kad negraužtų akių ir gydomojo kremo iš vaistinės „cutibaza“
Nupirkta mirksiukas.gif
Pinigų buvo :120Lt
išleista:
cutibaza kremas-13,35ct;
šampūnas-6,59
19,94Lt-Likutis:-100,06 Lt

QUOTE(Storm @ 2009 12 08, 12:58)
Žaislai nuvežti. Kokie graaaaažūs ir visai nauji. Beveik smile.gif Merginos sakė pripakuos prie pagrindinių dovanų. Dėkui tiems, kurie atidavė  4u.gif

Fantastika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2009 12 07, 12:09)
Savaitgalį apžvelgiau lėlių pasiūlą parduotuvėse, ir kiek pasimečiau smile.gif Dabar jos būna 2 "rūšių": kūdikiai ("baby born" tipo), ir tos tipinės, su ilgais plaukais ir puošniom suknytėm. Kaži kurią turėčiau pirkt?  ax.gif O gal dabar "ant bangos" tos "Bratz" barbės su didelėm akim? Nu pasimečiau visai  blush2.gif

Šeimyna „ŽARA“
9. Airida 8 m. – lėlės (neįgali mergaitė)

Namų fėja - šiandien Rimi Arenoje mačiau labai mielą ir gražią lėlytę, minkštą, su kieta galvyte... va tokią, jei dar nenupirkai, labai sūpuotų Airida... ir jos kaina 29 lt su ct... mirksiukas.gif

QUOTE(merga @ 2009 12 08, 10:28)
Šiandien po pietų sužinosiu ko trūksta Gerovės centro šventei  smile.gif

sakė trūksta šampūnų, Roma sakė Neringa dar baigia pakuoti - vėliau žinos kiek. Merga - jei superki ok, jei trūksta pinigų - sakyk, pas mane dar fondas yra visų... mirksiukas.gif

-------------------------------------------

Šiandien buvau Rimi Arenoje - su vyr.vadybininke sužiūrėjom angeliukus, maišelius, atvirukus - ji ketvirtadienį man paskambins, kaip ką turi ir ką surenka ką atveža... Kai užsiminiau kad tai bus dovanėlės onko ligomis sergančioms motreims, ji taip striko, sako "aš pati kovoju..." verysad.gif ji rašė ko reikia ir negalėjo valgyri graudulio... kažkaip net nesmagu buvo... tai va lauksiu žinių iš jos, manau ji tikrai pasistengs surinkti...

"Gerovės" centro moterys 10 dovanėlių prisideda prie onko moterų - šaunuolės ir jos. Tai "galus" finansinius susivesime vėliau... mirksiukas.gif

-------------------------

Vaikų namai "Rytas" dovanų pildytojų sąrašas (nenuspalvintos - dar ne pas mane) :

xxxsaulyte 3 + Deimantės lėliukui
Scorpiola 3
rėmėjas iš Kauno 4
rėmėjas iš Nidos 2 - bus apie gr. 10 d.
Niu 3
Niu sesuo 1

Račkiene 1
Zogu 5
Zogu 2 - bus apie gr. 10d.
Neringutia 2
Prula 1
Ultraviolet 2
Larisa 1
Galleta 1
Merga 3 +1
e-glory 7
Namų fėja 3
Elve 1
Taatjana 4
Nemura 2
Roma 1
Storm 3
Astarta 1
Amrina 1
Raja28 1
Tunalia 1
Austulis 1
Citra 1

Iš viso : 62 dovanos

Merginos - šandien jau namuose ilsiuosi. Ryt apie 12 val. būsiu centre iki 13 val., nuo 13 - 15 val. būsiu pietinuose rajonuose !!! Arba privežkite arba rašykite - užsuksiu dovanėlių... Kas dalyvaus šventėje "Cinamone" gal atsinešite ten, susitiktume prieš 11 val. ir sudėtume į maišus, nes reikės maišus 6 nunešti iki salės... mirksiukas.gif Beja, GAL KAS TURI VIENĄ MAIŠĄ didelį dovanom , po šventės atsiimtumėte - nes pas mane 5 tik, vieną pradangino Rytas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 08 gruodžio 2009 - 14:42
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 08, 14:31)
sakė trūksta šampūnų, Roma sakė Neringa dar baigia pakuoti - vėliau žinos kiek. Merga - jei superki ok, jei trūksta pinigų - sakyk, pas mane dar fondas yra visų...  mirksiukas.gif

Šiandien buvau Rimi Arenoje - su vyr.vadybininke sužiūrėjom angeliukus, maišelius, atvirukus - ji ketvirtadienį man paskambins, kaip ką turi ir ką surenka ką atveža... Kai užsiminiau kad tai bus dovanėlės onko ligomis sergančioms motreims, ji taip striko, sako "aš pati kovoju..."  verysad.gif  ji rašė ko reikia ir negalėjo valgyri graudulio... kažkaip net nesmagu buvo... tai va lauksiu žinių iš jos, manau ji tikrai pasistengs surinkti...

Gerai,susikambinsiu su Roma. smile.gif

Labai ją suprantu.Juolab,kad ir viešintis nesinori,nes vieni užjaučia,kiti palaiko,o treti tik atvirai pasišaipo verysad.gif
Atsakyti
ne, brangiosios, ryt 15.30 dovanas ką jau turiu "Rytui" su maišais perduodu Elve - taip kaip šiandien jaučiuosiu - nenoriu laukti... taip kad ji gyvena pietiniuose rajonuose - užnešti/užvešti jai galėsite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 08, 15:26)
ne, brangiosios, ryt 15.30 dovanas ką jau turiu "Rytui" su maišais perduodu Elve - taip kaip šiandien jaučiuosiu - nenoriu laukti... taip kad ji gyvena pietiniuose rajonuose - užnešti/užvešti jai galėsite  mirksiukas.gif

ok.ryt iš ryto perduosiu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 12 08, 12:01)
Gerai,nupirksiu iš merginų atsiūstų pinigėlių  mirksiukas.gif
6. Gabrielė U. 7 m. – gydomojo kremo iš vaistinės „cutibaza“
elve ,gal turi galimybę sužinoti ar kartais ši mergaičiukė neturi bėdų su odos ligomis  g.gif ,nes mano pana ši vaistą naudoja  unsure.gif,tada galėčiau dar šio to įdėti  smile.gif

Rytoj važiuoju vakare į Rytą - bandysiu sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2009 12 04, 00:32)
Šeimyna “RASA”  9 vaikai

1. Inga  R. 17 m. – kvepalai, dušo želė, kremas ir šampūnas

Šeimyna „SPINDULYS“  9 vaikai

5. Vytautas 15 m. – parfumerijos rinkinys Scorpiola

Šeimyna „ŽIBURYS“  12 vaikų

4. Darius D. 14 m. – „Adidas“ kosmetikos rinkinys

Nu viską paruošiau, supakavau. Nors ir žadu dalyvauti šventėje dėl viso ko norėčiau perduoti dovonėlės į patikimos rankos drinks_cheers.gif ryt susisieksiu su saulyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2009 12 08, 22:12)
Nu viską paruošiau, supakavau. Nors ir žadu dalyvauti šventėje dėl viso ko norėčiau perduoti dovonėlės į patikimos rankos  drinks_cheers.gif ryt susisieksiu su saulyte smile.gif

skambink 869877631 - būsiu pietiniuose raj. nuo kokia 13 val iki 16 val. Nuo 14 val. iki 15 val. neatsiliepsiu - lepinsiuos pas kosmetikę mirksiukas.gif

P.S. sudėjau pagal šeimynas į 5 maišus - ŠEŠTO MAIŠO IEŠKOM - GAL KAS TURI PASKOLINTI ARBA MATĖ KUR YRA PIRKTI - vyras į bagažinę sudėjo - na kaip fainai atrodo, vėl kaip Kalėdų senis jausiuos važiuodama su savo džipuku mirksiukas.gif

Ryt "estafetę" dėl visa ko perduosiu Elve'i drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 08 gruodžio 2009 - 22:51
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 08, 22:36)

Sauluže,įdėk angeliukų foto blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 09 gruodžio 2009 - 07:03
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 12 08, 14:31)
trūksta šampūnų, Roma sakė Neringa dar baigia pakuoti - vėliau žinos kiek.

susikambinau su Roma trūko šampūnų ir dušo gėlių.

Šampūnai ir dušo gėliai nupirkti.

Buvo:-100,06 Lt;
Išlaidos:-66.93Lt;
Likutis:- 33,13Lt;

Šiandien važiuoju iš ryto į centrą,nuvešiu hig.prekes ir sužinosiu ko dar reikia smile.gif
Atsakyti