QUOTE(Namų Fėja @ 2009 12 07, 12:09)
Savaitgalį apžvelgiau lėlių pasiūlą parduotuvėse, ir kiek pasimečiau
Dabar jos būna 2 "rūšių": kūdikiai ("baby born" tipo), ir tos tipinės, su ilgais plaukais ir puošniom suknytėm. Kaži kurią turėčiau pirkt?
O gal dabar "ant bangos" tos "Bratz" barbės su didelėm akim? Nu pasimečiau visai
Šeimyna ŽARA
9. Airida 8 m. lėlės (neįgali mergaitė)
Namų fėja - šiandien Rimi Arenoje mačiau labai mielą ir gražią lėlytę, minkštą, su kieta galvyte... va tokią, jei dar nenupirkai, labai sūpuotų Airida... ir jos kaina 29 lt su ct...
QUOTE(merga @ 2009 12 08, 10:28)
Šiandien po pietų sužinosiu ko trūksta Gerovės centro šventei
sakė trūksta šampūnų, Roma sakė Neringa dar baigia pakuoti - vėliau žinos kiek. Merga - jei superki ok, jei trūksta pinigų - sakyk, pas mane dar fondas yra visų...
-------------------------------------------
Šiandien buvau Rimi Arenoje - su vyr.vadybininke sužiūrėjom angeliukus, maišelius, atvirukus - ji ketvirtadienį man paskambins, kaip ką turi ir ką surenka ką atveža... Kai užsiminiau kad tai bus dovanėlės onko ligomis sergančioms motreims, ji taip striko, sako "aš pati kovoju..."
ji rašė ko reikia ir negalėjo valgyri graudulio... kažkaip net nesmagu buvo... tai va lauksiu žinių iš jos, manau ji tikrai pasistengs surinkti...
"Gerovės" centro moterys 10 dovanėlių prisideda prie onko moterų - šaunuolės ir jos. Tai "galus" finansinius susivesime vėliau...
-------------------------
Vaikų namai "Rytas" dovanų pildytojų sąrašas (nenuspalvintos - dar ne pas mane) :
xxxsaulyte 3 + Deimantės lėliukui
Scorpiola 3
rėmėjas iš Kauno 4
rėmėjas iš Nidos 2 - bus apie gr. 10 d.
Niu 3
Niu sesuo 1
Račkiene 1
Zogu 5
Zogu 2 - bus apie gr. 10d.
Neringutia 2
Prula 1
Ultraviolet 2
Larisa 1
Galleta 1
Merga 3 +1
e-glory 7
Namų fėja 3
Elve 1
Taatjana 4
Nemura 2
Roma 1
Storm 3
Astarta 1
Amrina 1
Raja28 1
Tunalia 1
Austulis 1
Citra 1
Iš viso : 62 dovanos
Merginos - šandien jau namuose ilsiuosi. Ryt apie 12 val. būsiu centre iki 13 val., nuo 13 - 15 val. būsiu pietinuose rajonuose !!! Arba privežkite arba rašykite - užsuksiu dovanėlių... Kas dalyvaus šventėje "Cinamone" gal atsinešite ten, susitiktume prieš 11 val. ir sudėtume į maišus, nes reikės maišus 6 nunešti iki salės...
Beja,
GAL KAS TURI VIENĄ MAIŠĄ didelį dovanom , po šventės atsiimtumėte - nes pas mane 5 tik, vieną pradangino Rytas...