Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

merga,
ar tas keturmetis turi ziemine striuke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 22, 19:43)
na įdomiai... g.gif  Reikės pasikalbėti su direktore ir su Roma - paviešins tokį dalyką tarp savų... Na sunku ir joms, bet... paramą skiriame labiau skurstantems...  g.gif  Aš nežinau kaip kitos, dėl ko aš visada sakau kad vežti Romai, Neringai ir Rimantei - aš jas jau senai žinau, o kitų ne... Jomis aš tikrai pasitikiu...
...

Labas.

Aš tik nežinau kam atiduoda tuos daiktus. Mano sesuo veža tiesiai į VKC, sako ką sutinku, tam ir nunešu. Sakė jaunos panos buvo apsirengusios jos drabužiais.
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 10 23, 10:01)
merga,
ar tas keturmetis turi ziemine striuke? g.gif

Ne,žieminės neturi.Nuprkau rudeninę pašiltintą.
QUOTE(Svetliačok @ 2009 10 23, 10:06)
Labas.

Aš tik nežinau kam atiduoda tuos daiktus. Mano sesuo veža tiesiai į VKC, sako ką sutinku, tam ir nunešu. Sakė jaunos panos buvo apsirengusios jos drabužiais.

Žinot,mūsų mergaitės jaučiasi įskaudintos.Jos gali ranka prie širdies pridėjusios pasakyti,kad tikrai neima paramai skirtų drabužių.Juk ir savo šeiminykščių spintas pakrausto,kad turėtų kuo pamačyti kokiai ekstrašeimai ir ne tik drabužiais.
O kita vertus- juk iš tikro,manau,kad jei ir paimtų kokį aprėdą del to tikrai šunes mieste nepasikartųkartoju čia mano nuomonė . Tas pačias moterytes reiktų remti,nes jos gauna skatikus,ir emocinį krūvį dirbant tokį darbą.
Juk ir mes atiduodam tai kas mums nereikalinga ar metų metus guli ar kaba spintose ar kitose mūsų būstų vietose.Nes aš taip galvoju,jei aš kažką atiduodu tai kažkam,juk to kažko aš nepžįstų visvien,tik džiaugiuosi,kad tas daiktas kažkam atnešė džiaugsmą.
O be to juk niekas per prievartą neverčia nei vieno iš mūsų duoti savo ir savo šeimos daiktus!!! .
Aš ir pati giminių,draugų kaimynų tarpeatiduodu, keičiuosi drabužiais, savo vaikams,žinoma kartais būna,kad ir ąš ar vyras kažką "gaunam".Juk ir su čia esančiom merginom kai pasikalbam visada paklausiu ar galėčiau jei tiks tas ar anas paimti,arba pačios pasiūlo.
Gal juokingai nuskambės,bet po kaikurių valstybės pasikeitimų,pati esu vos ne soc.remiama:verslas žlugo,skolininkai patys neturi kaip atsiskaityti,vasarinį derlių sausra atemė.
Užimu gan aukštas vadovaujamas pareigas.Priklausau rajono savivaldybei,ir žinot algos negaunam,dirbam iš idėjos.(toks valstybės protų nutarimas),vyrui atlyginimą sumažino kone per puse.Ir gavosi taip,kad pati "būdama pasikėlusi"greit imsiu ubago lazdą,terbą ir varysiu išmaldos prašyt!!!nes tarp kitą ko esu invalidė...

Labai tikiuosi,kad suprasit ką norėjau pasakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 23 spalio 2009 - 15:05
QUOTE(merga @ 2009 10 23, 16:01)
....
O be to juk niekas per prievartą neverčia nei vieno iš mūsų duoti savo ir savo šeimos daiktus!!! .
....
Labai tikiuosi,kad suprasit ką norėjau pasakyti smile.gif

Aš tiesiog pasakiau tai ką perdavė man ir viskas!!! Nereikia išpūsti burbulą. Bučiau žinojusi, kad bus tokia reakcija - nieko nesakyčiau išvis. Taigi jei kažkam užkliuvo - atsiprašau. Bet savo nusikaltimo nematau.

Aš ką skaitau reikalinga daryti, padėti kam, tą ir darau. Ir kitus žmonės skatinu ... tai jei kiti žmonės masto kitaip nei aš - aš gi jiems neįrodysiu, kad ima sau, ar neima. Buvo atvejis, tiesiog prie progos paėmė ir pasakė. Nuspręs nepadėti daugiau - jų reikalas.

O kelti visa kipišą,visi daugiau įskaudinti ... nu žinokit irgi nereikėjo ... kas norės padėti, jam dzin ar jis čia perskaitė kažka, ar ne ... o kas nepadėjo niekad, tai ir nepradės. Taigi manau reikėjo mažiau imti į galvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 23 spalio 2009 - 15:11
QUOTE(Svetliačok @ 2009 10 23, 16:10)
Aš tiesiog pasakiau tai ką perdavė man ir viskas!!! Nereikia išpūsti burbulą. Bučiau žinojusi, kad bus tokia reakcija - nieko nesakyčiau išvis. Taigi jei kažkam užkliuvo - atsiprašau. Bet savo nusikaltimo nematau.

Aš ką skaitau reikalinga daryti, padėti kam, tą ir darau. Ir kitus žmonės skatinu ... tai jei kiti žmonės masto kitaip nei aš - aš gi jiems neįrodysiu, kad ima sau, ar neima. Buvo atvejis, tiesiog prie progos paėmė ir pasakė. Nuspręs nepadėti daugiau - jų  reikalas.

O kelti visa kipišą,visi daugiau įskaudinti ... nu žinokit irgi nereikėjo ... kas norės padėti, jam dzin ar jis čia perskaitė kažka, ar ne ... o kas nepadėjo niekad, tai ir nepradės. Taigi manau reikėjo mažiau imti į galvą.

Nieko bolgo galvoje neturėjau.Paprasčiausia kai būna kas neaišku-klausiu.
blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 10 23, 16:01)
Žinot,mūsų mergaitės jaučiasi įskaudintos.Jos gali ranka prie širdies pridėjusios pasakyti,kad tikrai neima paramai skirtų drabužių...

Aš tikiu. Jei kalba eina apie Romą ar Neringą, tikrai tikiu. Aš su jomis nedaug bendravau, bet nemanau, kad jos galėtų taip pasielgti. Jei pasakytų kas nors, kad jos iš savo skurdžios (atsiprašau už šį negražų žodį, bet valdžia priverčia) algos perka kažkam maistą - net nesuabejočiau, kad tai tiesa. Bet... manau, kad centre dirba daugiau žmonių, galbūt ne tokių dorų ir sąžiningų. Juk tikrai ne visi ten iš idėjos dirba. Ir jei moteris, eilinį sykį atnešus rūbelius paramai, pamato prieš tai atneštus rūbus ant darbuotojos kupros, manau, tikrai jaučiasi ne kaip. Antras bet... Tiek merga, tiek saulytė, tiek kitos ten besilankančios merginos kartoja nesiliaudamos (aš girdėjau kokį 100 kartų) - atiduokit ROMAI ARBA NERINGAI, nu blyn, tai ir atiduokit joms, o ne bet kam. Tuomet nekils tokių diskusijų čia.

P.S. Linkėjimai Romai ir Neringai iš centro. Va imkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 23 spalio 2009 - 15:40
QUOTE(Svetliačok @ 2009 10 22, 13:13)
O dar toks dalykas  blush2.gif aš suprantu, kad moterys VKC šaunuolės ir t.t. Bet va jau ne pirmas kartas, kai man pasako, kad būtent ant darbuotojų mato savo, į centrą vargstančioms šeimoms atiduotus, drabužius  g.gif Nu visiems sunku dabar, bet kažin ar tai etiška  unsure.gif Tai gaunasi, kad koks geresnis drabužis ar daiktas - tai reiškia tie varguoliai nenusipelnė?

Pasakė man užtikrintai todėl, kad tie daiktai tikrai vienetiniai buvo Lietuvoje.

QUOTE(Svetliačok @ 2009 10 23, 10:06)

Na jau. blink.gif Tikrai nenoriu tikėti, kad moterys, Roma ir Neringa, dirbančios Vaikų gerovės centre imtų daiktus, kurie skirti sunkiai besiverčiantiems. schmoll.gif Gal suklydo tikrai Tavo informatorė? Aš pati ne kartą mačiau tokius kaip savo pirktus "vienetinius" drabužius iš užsienio čia Lietuvoje. Tad tikrai abejoju, kad ten moterys imtų ir dėvėtų drabužiukus. Apie Carito darbuotojus tokių istorijų esu girdėjusi. Bet apie VKC - niekada. schmoll.gif

Beje, kaip buvo smagu, kaip mieste mačiau mažą mergytę, kuri ėjo vilkėdama mano dukters vilkėta striukele, avinti Nikolytės mylimiausiais batukais, ryšinti šalikėliu ir kepuriuku bei mūsų "prikomplektuotu" rankinuku. wub.gif Visą tą komplektuką atidavėm į VKC ir akivaizdu, kad tai pasiekė tą, kuriai trūko tų daiktelių. smile.gif Ir Nikolė tada pamačiusi sušuko "Mama, žiūrėk, mergytė su mano daikteliais". Jos mama kiek paraudo, nes matėsi, kad jie žiauriai sunkiai verčiasi, o mano pupa priėjusi prie jos pažadėjo perleisti ir kitus savo daiktelius tai mergytei, nes jai jų tikrai reikia. Ir žaislų pažadėjo. smile.gif Tik gaila, kad per tą skubėjimą neapsikeitėme telefono numeriais... unsure.gif
Atsakyti
sveikos,
šiandien kalbėjau ir su su Roma, ir su Svetliačok... Na tiesiog jau nuo vakar man "gulėjo" ant dūšios, kad nekonkretizavus - negalima taip sakyti apstrakčiai apie visą centrą.. Jau išsakiau savo nuomonę telefonu Sveliačok - jos sesuo negalėjo pasakyti kas tiksliai buvo apsirengusi, matė tik kartą, tai pasirodo buvo metų pradžioje... blink.gif Centro darbuotojos, kurių yra apie 30 - jaučiasi įskaudintos. Svetliačok - jau keli metai tave pažįstu, gerbiu tavo norą dalintis viskuom, bet nesupyk, manau jei paviešinai nekonkretų ale faktą - turėtum centro merginoms parašyti ir atsiprašymą... Jei kažkas ir paėmė kokį daiktą - visos negali nešti atsakomybės....

Pati savo megstą liemenę pamačiau pas Kristinąkai pradėjom ją tiesiogiai globoti, ją buvau nuvežusi į "Gerovės" centrą ir suknelę labai įdomią turėau - pamačiau pas Renatą... Tai mane labai nudžiugino, nes tada tie daiktai ateko pas jas per centrą, o ne iš manęs tiesiogiai...

Jei kažkam kyla kažkokių abejonių - VISADA siūlau globoti asmeniškai - tada niekada nekils minčių ar parama pasiekė reikiamą žmogų....

Ir dar merginos, ateičiai - sutarkim taip, kad viešinti panašius dalykus a nesusipratmus reikia, BET - reikia rašyti ne apie kažką nekonkretaus - visada prašom konkretizuoti - onutė, petrutė, stasytė iš ten ir ten...

Su Kristina iš Pipirų albėjau šiandien telefonu, vaikai virusuoja tai dar neažiuosiu iki jos... Tai šaunuolė, įstojo su sese dvyne mokintis į vakarinę mokyklą, nes jos tik 7 klases baigę - nori būti mokytos, kad darbą po krizės geresnį gauti... Na šaunuolė, kitaip nepavadinsi. Su pinigėliais normaliai tvarkosi, išsilaiko - gauna pašalpą, alimentus už vaiką vieną - tai sakė užtenka. Minėjo, kad reikia vaikams tapkių šiltų - Andriuko 30 dydis, Viktorijos 36-37 dydis - gal kas turi nebenešiojamas .. O šiaip sakė viskas gerai. Na džiugu ir ramu už ją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 23 spalio 2009 - 20:01
Sutinku, kad tokie faktai paviešinus turi būti tik pagrįsti ir teisingi. Aš ir pati kažkaip nesmagiai pasijutau, kai perskaičiau. Kai tikrai žinai, kad žmonės, kuriems vežami daikteliai sąžiningai dirba savo darbą, nesinori, kad juos kažkaip juodintų. unsure.gif
Atsakyti
mergaites,nesipykit 4u.gif

nusikaltimo tikrai nera,bet nemanau,kad kazkam yra reikalas issigalvoti,na neprisipazino tai neprisipazino-nemalonu juk.Ir po tokios pamokos ko gero daugiau nebebus panasiu atveju,nes nors ir kaip visiems bebutu sunku,-vis viena visiems nesmagu kai kazkas tokio atsitinka.Kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų pirma visoms user posted image už tai ,kad esate neabejingos kito bėdai ir stengiates padėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 10 23, 19:51)
sveikos,
Su Kristina iš Pipirų albėjau šiandien telefonu, vaikai virusuoja tai dar neažiuosiu iki jos... Tai šaunuolė, įstojo su sese dvyne mokintis į vakarinę mokyklą, nes jos tik 7 klases baigę - nori būti mokytos, kad darbą po krizės geresnį gauti... Na šaunuolė, kitaip nepavadinsi. Su pinigėliais normaliai tvarkosi, išsilaiko - gauna pašalpą, alimentus už vaiką vieną - tai sakė užtenka. Minėjo, kad reikia vaikams tapkių šiltų - Andriuko 30 dydis, Viktorijos 36-37 dydis - gal kas turi nebenešiojamas .. O šiaip sakė viskas gerai. Na džiugu ir ramu už ją  mirksiukas.gif

A tai jau sesuo -paklydelė namolio pargrįžo g.gif ,šaunu,kad įstojo mokytis,bet neramu vienu:ar nepradės vėl Kristinos varyti lauk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 spalio 2009 - 08:38
QUOTE(merga @ 2009 10 25, 08:24)

A tai jau sesuo -paklydelė namolio pargrįžo g.gif ,šaunu,kad įstojo mokytis,bet neramu vienu:ar nepradės vėl Kristinos varyti lauk unsure.gif

tai, kad cia ne ta sesuo. ta sesuo paklydele - jaunele.
Atsakyti