Gita, sveikutė. Na taip, staigiai viskas išpildyta, super
Dabar dėl drėkintuvo - ryt mano vyras nori nupirkti drėkintuvą normalų tam berniukui. Tai turėsime ir bus nuo mūsų šeimos.
Iš rėmėjų pinigų dar turiu 220 Lt, ir dar
InesaP, murka2008, darara žada prisidėti - tai va tada turėsim sumą dar tom trim maikutėm ir
Austulis gal tą lazeriuką pirmadienį nupirks..
Šiandien nebesulaukiau Mitalienės skambučio su Janušonio patvirtinimu, tikiuosiu pirmadienį sulauksiu arba pati vėl skambinsiu - ir pirksim onko ligomis sergančioms...
Tai va kaip tau patogiau prisidėti pamastyk
--------------
Liną pameni iš "Ryto" su Valdu - jų Armandukui rugsėjį jau 2 metukai suėjo... Padėjom kai buvo neštukė, kai augino, viską parūpinom... Po to , pernai per Kalėdas, Valdas išvyko į Ispaniją uždarbiauti, rado savo tėvą... Lina pavasarį irgi išvažiavo dirbti ten, o Armanduką paliko Girulių vaikų namuose... Taiu va šią savaitę gryžo ir jį žada išsivešti... VTAT sutinka leisti... Tai va kol kas padedam maistu jai, parinksime berniukui drabužių, žaisliukų maišelį nuvežiau... tai va apie vasarį tik žada išsivešti... tai va taip...
-----------
Dabar apie šventes.
1.
Gruodžio 15 d. "Cinamono" kino teatre vyks mūsų
supermamyčių organizuojama vaikų namų "Rytas" šventė. Šiais metais bus jungtinė šventė su Klaipėdos verslininkų asociacija. Laiką dar patikslinsiu, maždaug nuo 15 val. iki 18 val. Mes dovanas paruošėme "Rytas" vaikų namai, o verslininkų sąjunga - "Danės" vaikų namų vaikučiams. Bus virš 100 vaikų. Jiems bus rodomas filmas, po to Kalėdų Senis darys programėlę su vaikais ir dalins vardines dovanas. Mūsų dovanos bus sudėtos į 6 maišus raudonus, kiekvienai šeimynai... Ten su vardais ir bus kiekvienos šeimynos vaikų dovanos.... mes jų pateiksime 62 dovanas
2.
Gruodžio 17 d. 16 val. vyks vaikų namuose
"Rytas" jų organizuojama šventė - padėkos šventė, į kurią kviečiami rėmėjai - na supermamytės tokios ir yra. Tai va kažkas turės atstovauti
Bus su vaišių stalu, aš turiu jiems tik 5 "bambalius" coca-cola...
3.
Gruodžio 21 d. vyks "Gerovės" centro organizuojama šventė, kuriai pateikėme apie 70 dovanų
Šventė vyks salėje, dar patikslinsim kokioj... Dalyvavimas ir supermamyčių būtinas - reikia atstovauti
4. Dovanėles
onkolginėmis ligomis sergančioms moterims ruošime gal nuo pirmadienio, kai gausim Janušonio patvirtinimą. Jas kada turėsime - tada ir nuvešime.
Tai va tiek.
cia zaliai nuspalvintos tos kurios jau suveze dovaneles?
MERGA,juk mane tada uzspalvink irgi,dar mane taip sunkiai radai ir nebeatsimeni
MERGAITėS,kurios nuvežėte dovanėles ar perdavėte,bet Jūsų sąrašiuke nepažymėjau rašykite man į AŽ'ą arba į temą
Pas mane yra dar 70 lt.Pirmadienį važiuoju ir vežu surinktas dovanėles Romai.Peržiūrėsim,ko trūksta dapirksim,o likusius pinigėlisu panaudosim tada Moterytėm iš onkologinio